NACİ ÖZKAN

naci@lenaofis.com
27 Eylül 2021 Pazartesi
AÇ GÖZÜNÜ KEFEN DE VAR!

Hayatımızda o kadar inişler çıkışlar yaşıyoruzki bazen, üzüldüğümüz veya çok sevindiğimiz anlar oluyor. Bir çok insanın hikayesi vardır hayatında. Hepimizin elbet bir hikayesi var bu yaşadığımız hayata dair. 

25 Ağustos 2021 Çarşamba
HAYDİ GÜLÜMSE 

Geçmişin tozlu izleriyle yaşamak insana zulüm geliyorsa, bazı gerçekleri görüp yaşanmışlıkları, acıları, kederleri bir yana elinin tersiyle itip yeni bir yol seçmek gerekiyor mutluluk için. Bundan önceki yaşadığımız hayatın sıkıntılarını bazen bir kenara koymak gerekiyor kararlılıkla.

05 Ağustos 2021 Perşembe
VAH ÜLKEMİN HALİNE

Ülkem yanıyor,  bizim siyasetçiler taranıyor. Halk ise Devlet bir şey yapmıyor diye Twitter başında oturmuş, Tag açıp ülke ülke yardım dileniyor. Vah ülkemin haline!

29 Temmuz 2021 Perşembe
TUNUS’UN BİTMEYEN AĞITI

   Tunuslu olup hayatını Fransa’da devam ettiren Emel Mathlouthi’nin ana vatanlarından mahrum Filistinliler için söylediği ağıt: Naci en Palestina şarkısını bu gün kulaklarımda tekrar duyar gibiyim…

20 Temmuz 2021 Salı
BAYRAM SEVİNÇTİR

Bayramlar insana bazı değerleri veren, olumlu alışkanlıkların yerleşmesine ön ayak olan, paylaşma kültürünü oluşturarak toplulukların sosyal toplumlar olmasında büyük önem taşıyan günlerdir.

01 Temmuz 2021 Perşembe
MUHALEFETİN KANAL İSTANBUL TAVRI  

Şu sıralar malum kanal yapımı süreci nedeniyle dünyada eşi benzeri olmayan muhalefet direnişiyle karşı karşıyayız. Neymiş efendim Kanal İstanbul yapılırsa ekosistem şöyle çökermiş, böyle yanlışmış falan feşmekanmış diye bir sitem ve restleşme ile karşı karşıyayız.

13 Haziran 2021 Pazar
İMAMOĞLU BİR BALONDU SÖNDÜ

Bir insana övgü dolu sözler edip gereksiz yere onu şişirirsen, o da kendini bir şey zannedip bir balon gibi havalanır uçar birden. Zira yerinde ve kararında yapılan övgüler bir tarafa, gerçeklik payı bulunmayan yersiz övgüler yanıltıcı ve güven zedeleyici olmuyor mu? Tıpkı İmamoğlu örneğindeki gibi… 

08 Haziran 2021 Salı
DEPRESYON’DAN  NASIL KURTULURUM?

Günümüzde, her bireyin sıkça karşılaşabileceği bir durumdur depresyon.  Bu duruma düşenlerin gerekli muayene ve tedavi süreçlerini psikiyatri doktoru yani psikiyatristler yönetir. Bu sürece girildikten kısa bir süre içerisinde çoğunlukla ilaç tedavisi devreye girer. 

30 Mayıs 2021 Pazar
AKLINA TÜKÜRMEK

Ne yazıkki son zamanlardaki gelişmeler beni doğrusu bu güncel mesele ve siyasi kutuplaşmaları yazmaya mecbur kıldı

28 Mayıs 2021 Cuma
PEKER REİS MESELESİ 

Diye devam eden bir sürü suçtan hüküm giymiş ve bazılarından yırtmış biri kalkıyor devlete kafa tutuyor…