NACİ ÖZKAN

naci@lenaofis.com
27 Mayıs 2021 Perşembe
HRİSTİYAN VE MÜSLÜMANLARIN SAVAŞI

Osmanlı’nın yıkılışı ile islam dünyası parçalandı. Son Halife Abdülmecit Efendi’nin Saltanatı elinden alınan ve "ihanet-i vataniyye" ile ithamına karar verilen Vahdettin’in, 16-17 Kasım 1922 gecesi HMS Malaya adlı İngiliz zırhlısı ile Türkiye’yi terk ettirilmesi üzerine Türkiye Büyük Millet Meclisi Hilafet makamının boşaldığına hükmetti. Bir daha islam dünyası asla bir araya gelip tutunacak bir dal bulamadı. 

09 Mayıs 2021 Pazar
İNSAN

İnsan ruhu; cisim ya da cisimle aynileşmiş bir kuvvet ya da bir varlık değildir. Aksine o, bedenden bağımsızdır. İnsanın ruhu basit ve soyut bir cevher olması nedeniyle onun tam tanımını yapmak bu bakımdan mümkün  değildir. 

25 Nisan 2021 Pazar
SOYKIRIM MI DEDİNİZ?

Ermeni soykırımı ifadesi kocaman bir yalandır. 2. Dünya savaşında savaşarak ölen Ermeniler var, bunu kabul ederiz. Ölen Ermeniler soykırım nedeniyle değil, vatanımıza göz diktikleri için, ölen Ermenilerden ibarettir. 

20 Nisan 2021 Salı
RÜŞVET ALIP VERME

     Rüşvet suçu, kamu görevlisinin görevinin ifasıyla ilgili bir işi yapması veya yapmaması amacıyla, doğrudan veya aracılar vasıtasıyla, kendisine veya göstereceği bir başka kişiye menfaat temin etmesidir 

08 Nisan 2021 Perşembe
MİLLETİN SABRINI TEST ETMEYİN

   Askeri darbe, bir ülkede silahlı kuvvetler mensuplarının silah zoru ile ülke yönetimine el koyması anlamını taşır.

05 Nisan 2021 Pazartesi
ZERAFET 

    “Nezaket” günümüzde önemini hızla yitiren ‘’Adab-ı Muaşeret’’ dediğimiz kuralların tümüdür. Başkalarına karşı incelikli ve saygılı davranma biçimimizdir.

27 Mart 2021 Cumartesi
MOBİLYA ÜRETİCİLERİ ZOR DURUMDA

  Mobilya üretiminde kullanılan hammaddelerin son bir yıldaki fahiş fiyat artışı kabullenilir gibi değil. Birçok irili ufaklı üreticiler zor günler yaşıyor.

20 Mart 2021 Cumartesi
TANRI MI, ALLAH MI?

İçinde Tanrı sözü geçen bir çok şarkımız var. bunlardan aklımda kalan bir kaçını paylaşmam gerekirse 

15 Mart 2021 Pazartesi
TUTUKLU OLAN GAZETECİ VE AYDINLAR

Doğruyu göremeyip kör olanlar, iyiliği inkar edip nankör olanlar, yanlışı doğru sanıp cahil olanlar, insanların yanlışından ve çaresizliğinden zevk duyanlar var ya! İşte o insanların çevresinden dolanıp yolunuzu değiştirin. Çünkü çıkarlarına düşkün insanlar içten pazarlıklıdır. Sizi görmelerini asla beklemeyin çünkü kendine dört göz sana kördürler.

06 Mart 2021 Cumartesi
DÜNYAYI KİM Mİ YÖNETİYOR?

Tüm dünya ülkeleri din, dil ve ırk ayrımı yapmadan bir araya gelip Amerika’ya karşı birleşmeli. Her ülke elindeki yeraltı zenginliklerini (Petrol ve madenlerini) Amerika’ya satmaktan vaz geçmeli