NACİ ÖZKAN

naci@lenaofis.com
01 Mart 2021 Pazartesi
YAĞMUR YAĞSIN SEN GÜLÜMSE BANA

Yok aslında Allah’tan başka insanın sığınağı. Yok Allah’tan başkaca insanın dayanağı. “İnsan insana yük değil, bu can gövdeye mülk değil.” Sendendir her nimet Allah’ım; Sendendir bu emanet. Boşuna duâya durmuyor melekler.

15 Şubat 2021 Pazartesi
GÜÇLÜ FERASET ANLAYIŞI

   Ülkemiz 29 Ekim 1923 yılında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde güçlü bir feraset anlayışı ile kurulmuştur. Ancak bu anlayış önce İsmet İnönü daha sonra sırasıyla yerine gelen liderler tarafından sıfır noktasına, hatta çoklu parti sistemine geçişten sonra her lider bu anlayışın dışında hareket ederek bu anlayış biçimini bitirmiştir. 

02 Şubat 2021 Salı
BOĞAZİÇİ ERDOĞAN İÇİN NEDEN ÖNEMLİDİR?

Muhalefet tarafından bakılırsa, bir Dekan atamasından öte bir şey ifade ediyor Prof. Dr. Melih Bulu’nun atanması. Seçilmişler varken niye atanmış biri geldi diye ver yansın ediyor muhalefet ve muhalif öğrenciler

20 Ocak 2021 Çarşamba
ZÜBÜKLER

İç siyasetimizdeki çekişmeleri düşündüğümde daha iyi bir başlık bulamadım açıkçası bu yazıma. 

26 Aralık 2020 Cumartesi
BUGÜN HAVA MEMLEKET GİBİ KOKUYOR BURNUMA...

Bu Yazı Amasya ve Tokat’ta Siyanürle altın arama izni verilmesine tepki ve doğanın korunması gerektiği hususunda dikkat çekilmesi arzusu ile yazılmış bir yazıdır. Tokat’ın Erbaa ve Amasya’nın Taşova ilçelerinin bir bölümünü kapsayan bölgede siyanürle altın aramasına izin verilmesinin yaylaların ve bölgenin ölüm fermanıdır...

15 Aralık 2020 Salı
ÇOCUKLUĞUN ÖĞRETİSİ (Gerçek bir hayat hikayesi...)

Benim çocukluğuma dair bulabildiğim neredeyse tek fotoğrafım bu. Geriye dönüp baktığımda ne kadar şanslı olduğumu düşünmüyor değilim aslında. Çünkü, kendi dünyamızı kendimiz yarattığımız hayaller ile yaşadık biz çocukluğumuzu... Fakirdik ama zaten para geçmiyordu bizim dünyamızda. 

06 Aralık 2020 Pazar
BİR ANNENİN ARDINDAN

   Hiç bir Anne, gümüş kelebekli kolyelere, pahalı hediyelere değer vermeyeceğini bilmelisiniz. Onların tek ihtiyacı yaşarken onlara sımsıkı sarılmanızdan başka bir şey beklemezler...

30 Kasım 2020 Pazartesi
İZİN VERMEYECEĞİZ

    Kelkit Havzası, Boğalı ve Sakarat yaylaları Tokat ve Amasya illerinin, Erbaa ve Taşova ilçelerinin ve çevresindeki onlarca köyü kapsayan alanlarda siyanürle altın arama izni verildi. Kelkit Havzası, Boğalı ve Sakarat yaylalarının ölüm fermanının verildiğine, bölgede çevresel bir felaketin yaşanacağına dikkat çekmek istiyorum. 

14 Kasım 2020 Cumartesi
TÜRKİYE’Yİ BEKLEYEN TEHLİKE 

Tehlikenin adı: George Soros ve Biden ilişkileridir.

02 Kasım 2020 Pazartesi
KÜÇÜK BİR DÜNYA KUR KENDİNE

Bu kadar iş stresi, günlük sorunlar ve üstüne üstelik bunlardan nasıl kurtulabileceğini bilmeyen birisiysen. Vee, Cevapsız bir tomar sorular varsa kafanda. O zaman, küçük bir dünya kur kendine.