SALİM YILMAZ

salimyilmaz1967@gmail.com
27 Mayıs 2021 Perşembe
ALTAY

Yazıya başladığımda Altınordu maçı berabere devam ediyordu. Büyük olasılıkla tamamlayıp editörüme gönderdiğimde de sonuç netleşmemiş olacaktır!. Hiç önemi yok. Kısa bir futbol gezintisine var mısınız?

18 Mayıs 2021 Salı
DEMEDİ DEMEYİN

İnsanlar ebeveynlerinin kim olacağına, nerede ve ne zaman doğacaklarına karar veremezler. Yaşam mücadelesi içinde göç de zorunlu bir kavram olarak çıkar karşımıza. Doğduğun değil doyduğun yerdir aslolan! En baştan bu saptamayı yaptım ki; aşağıda yazacaklarıma gerektiğinde kalkan olabilsin..

13 Mayıs 2021 Perşembe
ESKİ

Bendenizin bu yazıdaki niyeti ise  ‘ eski ‘ sözcüğünün etrafında birkaç tur atmak olacak. Bakalım becerebilecek miyim!.

06 Mayıs 2021 Perşembe
NALAN  ABLA

Son yazımda; kimilerinin kitabı (da) bir silah olarak kullanmak suretiyle çaresizlik içindeki insanların sırtından para kazanmalarını konu etmiştim. Doğru gözlem ve değerlendirmelere dayanan bir makale olsa da; kitabın evrildiği durum, yazı yayımlandığından bu yana kemirmekteydi beynimi!. Öyle ya! İflah olmaz bir kitapsever olarak ihanet içinde hissettim kendimi..

03 Mayıs 2021 Pazartesi
MUTLULUK  BEZİRGANLARI

Sabah kalktım.. Hava güzel.. Hafif bir şeylerle karnımı doyurup üzerine kahvemi de içince ta taaam; mutluyum!. Bu kadar basit işte! Ya da değil!. Evet evet! Bu kadar basit ya da değil!

25 Nisan 2021 Pazar
SARAYSIZ  BAŞKAN

‘’ Yahu saraysız başkan mı olur? ‘’ diye soru işareti israfında bulunmayalım dostlarım!. Olma mı hiç! Üstelik ben sadece birini konuk edeceğim köşeme. Yazınca hatırlayacak; hatta derin bir ‘ Ahh! ‘ çekeceksiniz, eminim..

17 Nisan 2021 Cumartesi
DENDİAS

Dışişleri Bakanlığımız 13 Nisan günü Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias’ın 15 Nisan günü Türkiye’ye bir çalışma ziyaretinde bulunacağını duyurdu. 

12 Nisan 2021 Pazartesi
100

Okuduğunuz da yüzüncü yazı.. Bir yıllık bu yolculukta neler yazmışız, neler yaşamışız? Haydi; kısa bir yolculuk yapalım son bir yılda..

06 Nisan 2021 Salı
TÜRKÇE

Dünya üzerinde konuşulan dillerin üyeleri açısından baktığımızda ilk onda yer alan pırıl pırıl bir dil Türkçe!.

31 Mart 2021 Çarşamba
KADIN

Başlık hiç tereddütsüz kondu; emin olun. Gündem zaptiyesinden yakamı ve kalemimi kurtarmam vakit alıyor çoğu zaman!. İlla ki bir kalıba oturtmak gerekirse geciktirilmiş bir  ‘ 8 MART ‘ yazısı deriz; olur biter..