PAMUĞU KULAĞINDAN ÇIKAR, ELİNİ GÖZÜNDEN İNDİR, VİCDANINI ELİNE AL...

Her şey duymakla başlar, duymazsak göremeyiz, göremezsek vicdan hesabımızı yapamayız. Fakat şöyle bir gerçeği de kaçırırız. ‘‘Neye susuyorsak, bir gün o bizi de ele geçirir.’’ zulme susarsak, zulme uğrarız. Hakka susarsak, batıl bizi yönetir. Gerçeğe susarsak, yalanlarla yaşarız. Adaletsizliğe susarsak, adaleti yıkarız. Vs...

Yani her şey bizim ne yaptığımızla alakalı. Neyi seçtiğimizle, neye sustuğumuzla, neyi çoğalttığımızla alakalıdır.

1948 yıllından beri ve hala filistinli kardeşlerimizin yaşadığı kabuslarını, seslerini, feryatlarını, acılarını, sömürülerini, zulümlerini, maddi ve manevi her türlü eziyetlerini İslam devletleri olarak, duymadık, görmedik ve vicdanımızı da elimize almadık. Hani, nerede 51 İslam devleti. Nerede imanlarımızın kemali, şahlanışı. Yapılan zulümler, akan müslüman kanları içimizi, yüreğimizi, imanımızı sızlatmıyor mu?

İslam dini, sadece kendi hayatını, kendi mahalleni, kendi devletini inşa et ve dilediğin gibi yaşa diyen bir din değildir.  Bizim sırtımıza zulme karşı Dur..!! deme sorumluğunu da yüklemiştir. Bu yükümlülük sadece müslümanlar için de değil tüm insanlık içindir. Ama ne gariptir ki, müslüman dışı her zulme karşı, ayaklar kalkıyor, sesler çıkarılıyor, haklar aranıyor, adalet nidaları yükseliyor, fakat zulüm müslüman’a gelince 3 maymunu dünya oynuyor. Bu ne acı bir seçimdir. Tarih bunu unutmaz. Allah ise, hiç unutmaz. Ölümle yakalanınca, verilecek hesaplar büyük olacak. 

Biz biliyoruz ki, zafer islamındır. Allah’ımızın vâdidir ki, tüm dünya İslama gark olacaktır. Kendini gizleyen birkaç münafık yahudi dışında, kafir kalmayacaktır. Bugünü biz görsek de, görmesek de gerçekleşecektir şüphe yok.

Bu böyle diye, zulme susmak, üzülmemek, ses çıkarmamak, kardeşini savunmamak imanı olmayanların statüsüdür. İmanı olan bir müslüman da asla böyle bir durum vaki olmaz. İman buna müsaade etmez. Çünkü İslam dini İnsanlık için gelmiş bir dindir. İnsanlıkta merhamet olur, acıma duygusu olur, yardım etme hissi olur. Hayvan dahi olsa zulmüne razı olmaz.

Fakat insandan, insanlığa geçememiş beni israil askerleri gibi de var. Onlar özel eğitimleri ile tüm insani duygularını öldürmüş, kendi halkı dahi acı çekse umursamayan bir hayvani vahşi olmuşlardır. Bombaları atarken, dans eden bir toplumdan hangi insanlık, beklenir ve bunların hangi hayatına özenilir. İslam, vahşilikten, insanlığa davettir.

Ah benim kandırılmış gençliğim. Her şeyin para ve lüksten olduğuna inandırılmış, ebedi hayatın güzelliklerini duymamış, duydurulmamış genç nesillerim. Kafirlerin modasına ve hayatına hayran bırakılmış ciğerparelerim.  Bir bilseniz öyle soylu, öyle aziz ve pırıl pırıl insanlık akan, bir ecdadımız var ki. Öyle güzel bir dinimiz var ki, ah bir bilseniz..

İman kardeşliğini bir hissetseniz, emin olun bu dünyaya, adaleti, huzuru, getirir. Zulmün kökünü kazırdınız..

Büyük filistin yürüyüşüne, 14 ekim cumartesi 17:00 da, Beyazıt’tan, Ayasofya’ya..

Sevgi, saygı ve duada kalın...

Yorumlar