HANGİ ÇILGIN BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ ŞAŞARIM?

Tarih boyunca hazmedemediler ve hazmedemeyecekler gibi de görünüyor. Müslümanların kutsallarına saldırmaktan, İslam kıyafetlerine hakaret etmekten, Allah’ın her emrine bir senaryo çizmekten, Hz. Peygamberi kabullenememekten ve sözlerini değersizleştirme çalışmaları yapmaktan bıkmadılar. 

Ve zannediyorum ki, dünyanın sonuna kadar da bıkmayacaklar. Ama bizim gibileri de bitiremeyecekler. 

10.9.2021 tarihinde, gene chpli Edremit belediyesi tarafından düzenlenen yıkım töreninde, çarşaf kıyafetini alaya alarak, meydanda gösteriş yaptığını zanneden kirli beyinler. Yine iç yüzlerini döktüler ortaya. 

Nasıl bir akıldır ki, hem huzuru vaat edeceksin hem de Müslümanların değerleriyle alay edip, ortalığı ikili gruba böleceksin. Bu neyin kini? Neyin kafası Neyin davası?

Atatürkçüyüm diyorsunuz, Atatürkün anasının, hanımının kıyafetiyle dalga geçiyorsunuz. Siz davanızda bile yalancısınız..  Anlaşılıyor ki, sizin tek davanız ve tek derdiniz İslam. 

Sonra ayrımcılığı, gruplaşmayı, ötelemeyi ortaya atıyor, bununda suçlusu dindar kardeşimi gösteriyorsunuz. Belediye koridorların da sizin gibi zihniyetlerin var olması ne kadar sakıncalı. 

Bir belediye başkanının, birliği ve beraberliği tetikleyici olması gerekirken, tam tersi fitne ateşini yakıyorsa, burada bir sıkıntı var demektir. 

 İnsanlık, insanlık derken bunu mu kastediyordunuz? Bu mudur sizin  insanlık anlayışınız? Hazmedemediğiniz için, Müslümanların kıyafetlerine saldırı törenimi yapmak. Nesiniz siz ? Müslüman değil misiniz? Bu öfkeniz niye?

Benim çarşafıma senin sahte zincirin vurulamaz. O çarşaf birinci dünya savaşındaki, ordulara yemek yapan ve taşıyan, yaralıları tedavi edip saran, cepheye sırtlarında kurşun götüren, nenelerimizin kıyafetidir. Burada nefes alabiliyorsan, işte o tiyatro yaptığın kıyafetin sahipleri sebebiyle alıyorsun. Bunu da hazmetme bence, git Başka yerde al nefesini. 

Böylesi bir olay ve tarih de unutulmayacak. Her devirde ve her olayda kendilerini ortaya atan bu zalimler, bu yaptıkları hakaretleri tek tek ödeyecekler. 


Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.

Sevgi, saygı, birlik, dirlikte kalın.. 

Yorumlar