HADDİMİZİ BİLMELİYİZ..

Herkes haddini bilmeli. Hiçbir şeyi veya hiçbir kimseyi sevmek zorunda değilsiniz. Fakat saygı duymak zorundasınız. Tabii bu dediğim kavram, insanlar için geçerli bir kavram. Hayvanlığı ve hayvan gibi yaşamayı kendisine bir yaşam tarzı edinmek isteyen kimseler için değil. Onlara bir sözüm yok.

Eğer insansak, insanlığımızı bilip, müslüman topraklarında müslümanların liderlerine saldırma gibi bir hataya düşmemeliyiz. Çünkü haddimizi fena bildirirler. Sadece bu dünya olarak düşünmemek lazım. Toprağın altında da mahkemeler var. Hele saldırdığımız, bir peygamber, bir kur'an-ı kerim, bir alim, bir islam halifesi ise, düşmanımızın Allah olduğunu unutmamalıyız. Daha en başından yenilmiş bir rakip olmak, kaçınılmazdır. (neuzübillah)

Şimdi gelelim günümüzün haberine;

Müslüman bir memlekette, müslümanların sultanı olan Abdülhamid han'a,  pankartla  hakaret etme cesaretinde bulunan ebrar karakurt. Dünya'da karşında olmayan birine, düşmanca saldırmak, kolay geldi değil mi? sen ve senin gibilerin meselesi bu. Ama unutma, Abdülhamid han dedemiz, her ne kadar ahirete göçmüş olsa da, onu seven, yolunu yol tutunan, ölüsüne bile canını verecek olan kişiler var. Senin bu hadsizliğin karşısında, susmayan kalemimiz, hakkı konuşan kürsülerimiz, değerlerimize hakaret ettiğin için, şikayet edeceğimiz yerlerimiz de var. Meydanları boş sanma...

Benim değer verdiğim dedemi, senin o çöp sözcüklerin kirletemez. Ancak bu pis koku içinde sen, çöplüklere atılırsın. Bugün üstündeki milli forma varsa ki, artık o forma senin bedenine dar gelir, çıkartmalısın. Beğenmediğin, Abdülhamid han dedemizin, zamanında yapmış olduğu, akıllıca siyasetlerine borçlusun. Tarihini bilmezsen, sana dostu düşman ederler, düşmanını dost gösterirler.

Müslüman her daim uyanık olmalı. Abdülhamid dedeme hakaret eden bu kişiyi, memleketimin hiçbir alanının temsilcisi olarak görmek istemiyorum. Bu toprakları bizlere emanet eden kişilere, hakaret edenlerin Türkiye'yi, Vatan olarak gördüklerini hissedemiyorum..

Devlete ve en büyük mercek olan Allah'a şikayet ediyorum...

Sevgi ve dua da kalın... 

Yorumlar