4-10 MAYIS HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ:

Sevgili Koç burçları haftanın ilk gününde odak noktanız ikili ilişkileriniz olacak.Karşınızdaki kişilerle olan iletişiminiz ve paylaşımlarınız önem kazanacak. Parasal konularla ilgili adımlar atmak isteyeceksiniz.Kariyer hayatınız ve elde ettiğiniz geliri arttırmanın yollarını arayacaksınız. 7 Mayıs tarihinde Akrep burcunda gerçekleşecek olan Dolunay borçlar, alacaklar, krediler ve  davalar ile ilgili konularda bitiş ve sonlanmalar getirecek.Uzun zamandır devam eden bir borcunuz varsa gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte borcunuzu sonlandırabilirsiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA:

Sevgili Boğa burçları haftanın ilk günlerinde odak noktanız sağlığınız ve halletmeniz gereken işler olacak.Yapmanız gereken günlük işleri yoluna koymak için harekete geçebilirsiniz.7 Mayıs tarihinde Akrep burcunda gerçekleşecek olan Dolunay sizleri ilişkiler alanından etkileyecek. Her türlü ikili ilişkinizde tamamlanmalar yaşayabilirsiniz.Çözemediğiniz bir konu varsa bu dönemde çözebilirsiniz ancak sorunlu giden bir ilişkiniz varsa siz veya karşınızdaki kişi ilişkiyi bitirme kararı alabilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER:

Sevgili İkizler burçları haftanın ilk günlerinde aşk hayatınız oldukça gündeminizde olacak. Duyguları çok yoğun hissedeceksiniz.Kendinizi merkeze alarak sizi nelerin mutlu etiğine odaklanacaksınız. 7 Mayıs tarihinde gerçekleşcek olan Akrep burcundaki Dolunay günlük hayatınızda size zarar verdiği düşündüğünüz alışkanlıkları bıraktırmak için yardımcı olacak.Tek dikkat etmeniz gereken ruhsal ve bedensel sağlığınız olacak.Bu hafta yaşadığınız olayların üzerine çok düşünmemeye ve akışta kalmaya özen gösterin. Aksi takdirde hem psikolojinizi hem de sağlığınızı olumsuz etkileyebilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ:

Sevgili Yengeç burçları haftanın ilk günlerinde ailenizle olan iletişiminiz fazlasıyla artacak. Yuvanızda ve ailenizle zaman geçirmek paylaşımlarda bulunmak size çok iyi gelecek. 7 Mayıs tarihinde ise Akrep burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ise sizleri aşk hayatınızdan etkileyecek.Uzun zamandır devam eden flört veya ilişkiniz varsa ve sorunlar yaşıyorsanız bu dönemde sonlandırma kararı alabilirsiniz. Eğer ilişkiniz yolunda gidiyorsa bir üst seviyeye taşıma kararı alabilirsiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN:

Sevgili Aslan burçları haftanın ilk günlerinde iletişiminiz fazlasıyla artacak.Gerek sosyal medya, gerekse insanlarla olan iletişiminiz hız kazanacak. 7 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan Akrep burcundaki Dolunay sizleri eviniz,aileniz ve ebeveynlerinizle ilgili
konularda bazı tamamlanma ve sonlanmalara itiyor. Uzun zamandır ailenizde çözemediğiniz bir konu varsa bu dönemde çözebilir ve bir sonuca ulaştırabilirsiniz.Aynı zamanda taşınmak isteyen bir Aslan burcuysanız bu dönem bazı fırsatlar önünüze gelebilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK:

Sevgili Başak burçları haftanın ilk günlerinde odak noktanız parasal konular olacak. Gelirinize,mülklerinize odaklanacaksınız.Gelirinizi arttırmak ve yeni iş fırsatları elde etmek için arayışta olacaksınız. 7 Mayıs tarihinde Akrep burcunda gerçekleşecek olan Dolunay sizlerin hayatında akrabalar, kuzenlerle ve komşularla ilgili bir takım sorunları öne çıkarabilir. Veya uzunzamandır bir türlü çözüme kavuşturamadığınız bir konu varsa çözümlenebilir.


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ:

Sevgili Terazi burçları haftanın ilk günlerinde odak noktanız hedefleriniz ve hayatta almak istediğiniz yol olacak. Hedeflerinize ulaşmak adına adımlar atmayı kafanızdan geçirebilir ve bu konuyla ilgili destekler görebilirsiniz. 7 Mayıs tarihinde gerçekleşecek
olan Akrep burcundaki Dolunay sizleri parasal konularda etkileyecek. Geliriniz, kazancınız ve mülklerinizle ilgili yeni adımlara ve fırsatlara ihtiyaç duyacak ve eski olanları yıkmak isteyeceksiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP:

Sevgili Akrep burçları haftanın ilk günlerinde kendinizi biraz daha içe dönmüş, duygusal ve yalnız hissedebilirsiniz. Kimseyle iletişim kurmak istemeyebilir ve kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz. 7 Mayıs tarihinde Akrep burcunda gerçekleşecek olan Dolunay
sizleri birçok konuda değişim ve dönüşüme sürükleyecek. Hayatta almak istediğiniz yol ve hedeflerinizle ilgili gelişen olayları sizi yeni bir yol belirlemeye itebilir

YAY VE YÜKSELEN YAY:

Sevgili Yay burçları haftanın ilk günlerinde odak noktanız sosyal çevreniz olacak. İşinizden elde ettiğiniz kazançlarınız arttırmak için yollar arayabilir ve adımlar atabilirsiniz. 7 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan Akrep burcundaki Dolunay sizleri içinize  yönelmeye veya yalnızlığa itebilir. Geçmişte yaşamış olduğunuz bazı korku ve kaygılar gündeme gelebilir.Ama bu sefer artık bu korku ve kaygıları aşabilecek çözümleri bulabileceksiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK:

Sevgili Oğlak burçları haftanın ilk günlerinde odak noktanız kariyer hayatınız ve patronlarınız,ebevenylerle olan iletişiminiz olacak. 7 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan Akrep burcundaki Dolunay sizleri sosyal çevre ve arkadaşlık konularında etkileyecek.
Sosyal çevrenizde, dostlarınız, arkadaşlarınızla uzun zamandır çözemediğiniz bir sorun varsa bu dönemde çözülebilir. Bazı arkadaşlık ilişkilerinde sonlanmalar yaşayabilirsiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA:

Sevgili Kova burçları haftanın ilk günlerinde kendinizi geliştirmek, eğitimlerinizi ve kültürünüzü arttırmak adına eğitimlere katılabilir, kitaplar okuyabilirsiniz. Bilmediğiniz bilgilere ulaşmak ve yeni şeyler keşfetmek size kendinizi çok iyi hissettirecek. 7 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan Akrep burcundaki Dolunay sizleri kariyer hayatınızla ilgili değişimlere itebilir. Sorunlu bir işiniz varsa bu dönemde sonlanabilir. Ve yeni başlangıçlar için arayışa geçebilirsiniz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK:

Sevgili Balık Burçları haftanın ilk günlerinde odak noktanız parasal konular gelirler, giderler ve borçlar olacak. Paranızı yönetmek ile ilgili yeni planlar belirleyebilir ve adımlar atabilirsiniz.7 Mayıs tarihinde Akrep burcunda gerçekleşecek olan  Dolunay sizleri eğitimle,kendi kişisel gelişiminiz ve yurt dışı ile ilgili konularda etkileyecek. Eğitim hayatı olan bir balık burcuysanız
bu dönemde eğitiminizi tamamlayabilirsiniz. Yurtdışı ile uzun zamandır beklediğiniz konular varsa bu dönemde çözüme kavuşabilir ve beklediğiniz cevaplar gelebilir.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

 

Yorumlar