26 TEMMUZ 2021 - 1 AĞUSTOS 2021 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları ve yükselen burcu Koç olanlar bu hafta iş hayatınız, günlük rutinleriniz ve sağlığınızla ilgili konulara odaklanacaksınız gibi duruyor. Bu hafta iş yoğunluğunuz artabileceği gibi iş değiştirmek isteyen bir Koç burcuysanız bu hafta iş değişikliği ile ilgili konular gündeminize gelebilir.Sağlığınıza dikkat edin.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları ve yükselen burcu Boğa olanlar bu hafta çocuklarınız, hayattan keyif aldığınız konular, spor ve aşk hayatınızla ilgili konulara dikkat etmeniz gereken bir hafta olacak. Fazla sinirli ve aceleci tavırlardan uzak durmalısınız. Özellikle spor yapıyorsanız sakatlanmalara dikkat etmeniz gereken bir döneme giriş yaptınız.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar bu hafta ev,yuva,aile konuları ve aile büyükleri ile ilgili bir takım konular sizi yorabilir. Ev değiştirmek, aile bireyleri ile birlik olmak veya yerine getirmeniz gereken sorumluluklar sizi bu hafta biraz sinirli ve gergin yapabilir dikkat edin.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları ve yükselen burcu Yengeç olanlar bu hafta seyahetler, eğitimler ve akrabalar ile ilgili konular sizin gündeminizi meşgul ediyor olacak. Akraba, yakın çevre ve kardeşlerinizle ilgili konular fevri ve sabırsız olabilirsiniz. Seyahat etme düşünceniz varsa yolda trafikte dikkatli olmalı kimseyle tarışmamalısınız.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları ve yükselen burcu Aslan olanlar bu hafta gelir gider dengesi, işiniz ve kendinize verdiğiniz değerle ilgili yoğun bir değişim isteğiniz olacak. İşiniz varsa gelirinizi arttırmak isteyeceksiniz, harcamalarınız bu haftayla birlikte artış gösterebilir. Kendinize verdiğiniz değeri artırmanın yollarını bulmalısınız.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları ve yükselen burcu Başak olanlar bu hafta hayata bakışınızı, ikili ilişkilerinizi ve hedeflerinizi sorguladığınız bir hafta olacak gibi duruyor. Sağlığınızla ilgili dikkat etmeniz gereken durumlar olabilir özellikle öfke ve sinirden dolayı yaşanılabilecek sağlık sorunları ve tansiyon gibi durumlara dikkat etmelisiniz.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları ve yükselen burcu Terazi olanlar bu hafta içinize döndüğünüz ve zaman zaman iç dünyanızda öfke patlamaları yaşadığınız bir hafta olabilir. Geçmişteki kişilere ve yaşadığınız bazı olaylara tekrardan takılabilir ve sinirlerinizi yıpratabilirsiniz. Öfkeden dolayı ruh ve beden sağlığınızı bozmamaya özen göstermelisiniz.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları ve yükselen burcu Akrep olanlar bu hafta sosyal çevre, arkadaşlıklar, işinizden elde ettiğiniz gelir ile ilgili konulara odaklanacaksınız gibi duruyor. Ancak çevrenizdeki insanlarla anlaşamadığınızı hissedebilir ve insanlara karşı olan tahammül seviyeniz düşük olabilir.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları ve yükselen burcu Yay olanlar bu hafta iş ve kariyer hayatınız ve hayatla ilgili hedeflerinizle ilgili mücadeleci bir yapınız olacak. İşinizden yükselmek ve hayallerinize bir an önce ulaşamak için sabırsız bir enerjide olabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konu ise fevri kararlarla mevcut düzeninizi bozmamak olacak.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları ve yükselen burcu Oğlak olanlar bu hafta hayata ve insanlara karşı olan bakışınızı değiştirmek adına hırslı bir yapıda olacaksınız. Yurtdışı bağlantılı konular ve seyahatler söz konusu olabilir. Bu hafta uzak akrabalarla ilgili konular ve iletişim trafiği hızlanabilir.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları ve yükselen burcu Kova olanlar bu hafta alacak verecek, borçlar, krediler ve bankalarla ilgili konular söz konusu olacak. Borcunuz varsa ödemek için daha hırslı bir psikolojiye girebilirsiniz.Kredi çekmek, borç almak için uygun bir dönemde değilsiniz.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları ve yükselen burcu Balık olanlar bu hafta ikili ilişkiler ve iş birlikleri ve ortaklıkları ile ilgili konular gündeminizde olacak. Sorunlu ilişkileriniz biterken yapacağınız iş ortaklıklarına dikkat etmeli ve aceleci kararlarla güvenmediğiniz kişilerle iş yapmamaya özen göstermelisiniz.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

 

 

Yorumlar