TEMMUZ 2021 AYLIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları Temmuz ayı sizler için ev,yuva,aile, sosyal çevre ve aşk hayatınıza odaklandığınız bir ay olacak gibi duruyor. EV almak, ev satmak, ev dekore etmek isteyebilirsiniz. Ailenizle aranızda sorunlar varsa bu ay ile birlikte sorunları çözebilirsiniz.
Sosyal çevrenizi genişletmek isteyecek ve gelirinizi arttırmak için adımlar atacaksınız.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları Temmuz ayı sizlerin kariyer hayatınıza,hedeflerinize ve ailevi konulara odaklanıyor olacaksınız. İş değişikliği yapmka veya terfi etmek gibi konular gündemde olabilir. İş hayatınızda yok hayatla ilgili hedeflerinizi gerçekleştirmek için harekete
geçeceksiniz gibi gözüküyor.Parasal konularla ilgili gelişmeler yaşayacaksınız.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları Temmuz ayı sizlerin hayata bakışınızı ve insanlara bakışınızı sorgulayıp değiştireceğiniz bir ay olacak gibi duruyor. Yurtdışı ve uzak mesafedeki insanlarla olan iletişiminiz artacak. Seyahatler gündeminizde olabilir ama yolculuklar esnasında dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları Temmuz ayı sizlerin parasal konularınız gündemde olacak gibi duruyor. Alacaklar, verecekler, borçlar, krediler ve bankalarla ilgili konularla ilgileneceksiniz. Elinize geçen paralar ile borcunuz varsa ödemek isteyebilirsiniz. Mirasla ilgili konularda
haber bekiyorsanız bu ay beklediğiniz haberleri alabilirsiniz.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları Temmuz ayı sizlerin ikili ilişkilerinizin ve hayatla ilgili ulaşmak istediğiniz hedeflerin yoğun bir şekilde gündemde olduğu bir ay olacak.İkili ilişkilerde ciddi ilişkilere başlayabilir veya ilişkinize ciddiyet getirebilirsiniz. Hayatınızla ve kariyerinizle ilgili yapmak istediğiniz planları hayata geçirebilirsiniz.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları Temmuz ayı sizlerin iş hayatı,günlük rutinler ve sağlığınıza odaklanacağınız bir ay olacak gibi gözüküyor. Çalışıyorsanız iş hayatınızdaki sorumluluklar veya çalışmıyorsanız günlük hayatın getirdiği sorumluklara çok fazla odaklanıp kendizi yorabilirsiniz. Sağlığınızı dikkat etmeniz gereken bir ay olacak.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları Temmuz ayı sizlerin aşk hayatınıza,flörtlere,çocuklara,hobilere odaklandığınız bir ay olacak gibi gözüküyor. Yalnız Terazi burçları yeni ilişkilere başlamak isterken, ilişki olanlar ise ilişkisine odaklanacak ve daha ileri bir seviyeye taşıyacak Çocuklarınızla ilgili beklediğiniz haberleri bu ay alabilirsiniz.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları Temmuz ayı sizlerin aile,ev,yuva ve kariyer konularını bir hayli gündeme getiriyor olacak. Taşınmak, ev dekore etmek ve ailenizle ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sorunlarınız varsa bu ay çözüme kavuşturabilirsiniz. Kariyer hayatınızla ilgili hedeflerinize ulaşmak için yoğun bir mücadele dönemi sizler için başlıyor.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları Temmuz ayı sizler için şehirlerarası mesafeler,akrabalar,kardeşler ve kuzenlerle ilgili konularda yoğun gündemlerinizin olacağı bir ay gibi duruyor. İş yaptığınız kişilerle olan iletişiminize dikkat etmeli düşünmeden fevri harekerlerden kaçınmalısınız. Sosyal medyada yaptığınız paylaşımlarınıza dikkat etmelisiniz.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları Temmuz ayı sizler için parasal konular, gelir gider dengesi ve kendinize vermiş olduğunuz değerle ilgili konulara odaklandığınız bir ay olacak gibi duruyor. İşinizden elde ettiğiniz geliri arttırmanın yollarını arayabilir hatta iş değişikliklerine gidebilirsiniz. Bu ay kendinize ve kendinize verdiğiniz değere odaklanacaksınız gibi gözüküyor.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları Temmuz ayı sizler için ikili ilişkiler ve hayatınızla ilgili önemli değişimlerin olacağı bir ay olacak gibi gözüküyor. İlişkinizde sorunlar varsa bitirme kararı alabilirsiniz ancak güzel giden bir ilişkiniz varsa ilişkinizde ciddiyete gitme gibi durumlar söz konusu olacak.Hedeflerinizi gerçekleştirmek için güzel fırsatlar kapınızı çalacak.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları Temmuz ayı sizler için ruhsal ve bedensel sağlık anlamında çok önemli bir ay olacak. Geçmişe takılmaya yatkın bir ruh haliniz olacak. Bu ay geçmişi geçmişte bırakmalı ve önünüze bakmalısınız.Bir sağlık sorununuz varsa bu ay ile birlikte artık şifalanma durumu söz konusu olabilir.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

 

Yorumlar