HAZİRAN 2021 AYLIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları Haziran ayı sizler için değişim dönüşüm ayı olacak gibi gözüküyor.Hayatı ve hedeflerinizi sorguladığınız ,insanlarla olan iletişiminizin arttığı bir döneme giriş yaptınız. Haziran ayında Merkür retrosunun etkisi altında olacaksınız o nedenle yeni başlangıçlar yapmamaya ve iletişime çok dikkat etmelisiniz. Geçmişte kalmış çözülememiş bazı konular Haziran ayıyle birlikte çözmeniz için yeniden karşınıza çıkabilir.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları Haziran ayında maddi konulara odaklanıyor olacaksınız.Hem tutulmalar hem de Merkür retrosunun etkisi ile geçmişte konuşulmuş ama çözülememiş tüm maddi konuları çözüme kavuşturmaya başlayabilirsiniz. Alacak verecek konuları, gelir gider dengesi,
borçlar, krediler, bankalar ve sigortalarla ilgili bir çok konuya çözüm getirmeye başlayacaksınız gibi gözüküyor.Beklediğiniz haberler Haziran ayı ile birlikle gelebilir.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları Haziran ayında hem hayata, hem ilişkiler bakışınız değişiyor.Geçmişte yaşamış olduğunuz bir takım sorunlar çözmeniz için tekrardan karşınıza çıkabilir.Özellikle ikili ilişkilerle ilgili sorunları çözmek ve varsa partnerinizle oturup konuşmak isteyeceksiniz. Ama dikkat etmeniz gereken konu bir Merkür retrosu etkisinde olduğumuz. Retronun etkisi ile istemediğiniz sözler ağzınızdan çıkabilir ne konuştuğunuza çok dikkat etmelisiniz.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları Haziran ayında hem ruhsal hem de bedensel anlamda kendinizi biraz yoracağınız ama aynı zamanda iyileştirmeniz ve değişmeniz gereken noktaları fark edeceğiniz bir ay olacak. Ruhsal anlamda geçmişte yaşanmış konulara fazlasıyla
odaklanabilir hatta zaman zaman geçmişi özleyebilirsiniz.Korkularınızdan kaygılarınızdan arınmak için aslında çok güzel bir döneme giriş yaptınız iyi değerlendirmenizi tavsiye ederim.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları Haziran ayında sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar, dostluklar ve işinizden elde ettiğiniz gelir sizlerin odak noktası olmaya başlayacak gibi gözüküyor. Aşk hayatınız bu dönem içerisinde bir çok sınavdan geçebilir. Sorunlu bir ilişkiniz varsa sorunlar daha gözle görülür bir hal alabilir ve çözmek için partnerinizle konuşmanız gerekebilir.Ancak Merkür retrosu içerisinde olduğumuzu unutmamalı ve sözlerinizi dikkatli seçmeye özen göstermelisiniz.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burları Haziran ayı ile birlikte kariyer hayatınız,hedefleriniz, patronlarınız ve ebeveynlerinizle ilgili konu ve durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir.İşinizden yükselmek istiyorsanız bu ay daha çok çalışarak kendinizi gösterebilirsiniz. Ebevenylerinizle
olan ilişkinizde ise sizin onlarldan beklentileriniz veya onların sizden bazı beklentileri olabilir. Bu ay konuşmalara ve kurmuş olduğununz ileitişime çok dikkat etmelisiniz.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçlar Haziran ayı ile birlikte kafa yapınızı değiştiriyor olacaksınız.Hayattan ve insanlardan beklentilerinizi tekrardan sorgulayacak ve sizi üzen kimse varsa hayatınızdan çıkartacaksınız. Uzak mesafedeki insanlarla olan iletişiminiz artabilir. Bu ay Merkür retrosunun etkisi altında olacağımız için eğitim hayatınıza özellikle dikkat etmelisiniz.Dikkat dağınıklıklarıi unutkanlıklar ve sorunluluk alm istememeye açık olacaksınız.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları Haziran ayında maddi konular sizin için bir hayli önemli olacak gibi duruyor. Geçmişte kalmış bazı ödeme ve borçlar tekrar gündeminize gelebilir. Size borcu olan biri borcunu ödemek isteyebileceği gibi beklediğiniz parayla ilgili haberleri de bu süre içerisinde alabilirsiniz. Evliyseniz eşinizin gelir dengesi ile ilgili konuşmalar yapmanız gerekebilir ve birlikte bütçe ayarlaması yapabilirsiniz.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları Haziran ayı sizin için ikili ilişkilerin ön planda olduğu bir ay olacak gibi duruyor. Hem tutulmaların etkilerini hem de retronun etkilerini ilişkiler üzerinden alıyor olacaksınız. Hayata bakışınız, hedefleriniz ve ilişkilerinizle ilgili yeni kararlar alabilir ve hayata geçirebilirsiniz. Ancak Merkür retrosu içerisinde olduğumuzu ve konuşmalarınıza dikkat etmeniz gerektiğini unutmamalısınız.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları Haziran ayı iş ve sorumluluklarınız arttığı bir ay olacak gibi duruyor.İş hayatınız ve günlük hayatınızın getirdiği sorumluluklar sizi zaman zaman yorabilir.Dengeyi iyi ayarlamalı ve kendinize zaman ayırmayı ihmal etmemelisiniz. Ruh ve beden sağlığınıza dikkat etmelisiniz özellikle beslenme ve uyku düzeninizi iyi ayarlamanız gereken bir dönemdesiniz.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları Haziran ayı aşk hayatınız ve çocuklarınızla olan iletişiminizin önem kazandığı bir ay olacak gibi duruyor. Merkür retrosu ve tutulmaların etkisi ile aşk hayatınız hareketlebilir. Ancak dikkat etmeniz gereken konu sorunlu bir ilişkiniz varsa yaşanan bazı sorunların büyüyebileceğine dikkat etmelisiniz.Fevri hareketlerden ve düşünmeden yapılan konuşmalardan uzak durmanızda fayda olacak.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu ay ev yuva aile konularına ve kariyer hayatınızla ilgili konulara odaklanacaksınız. Ebeveynlerinizin sizden bazı beklentileri olabilir. Ev taşımak, ev almak veya ev satmak istiyorsanız bu ay çok dikkatli olmalısınız. Merkür retrosu içerisinde olduğumuz için yanlış kararlar verebilirsiniz ve yaptığınız sözleşmelerde sıkıntılar ortaya çıkabilir.

 

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar