28 HAZİRAN - 4 TEMMUZ 2021 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Sevgili Koç burçları ve yükselen burcu Koç olanlar bu hafta aşk hayatınız, flörtler, çocuklar, hayattan keyif aldığınız konular ve sosyal çevrenizle ilgili konulara odaklanıyor olacaksınız. İlişkisi olmayan koç burçlarının aşk hayatı hareketlenebilir ve hayatlarına yeni biri girebilir. İlişkisi olan bir Koç burcuysanız ilişkinizle birlikte daha keyifli vakit geçireceksiniz.

BOĞA BURCU

Sevgili Boğa burçları ve yükselen burcu Boğa olanlar bu hafta hem ev yuva aile ile ilgili konulara odaklanıyor olacaksınız. Ev almak, satmak, ev dekore etmek ile işi ile şansla etkiler içerisindesiniz. Ebeveynlerimiz olan iletişiminiz artacak gibi gözüküyor. Kariyer hayatınız varsa yoğun bir çalışma dönemine girebilir ve iş hayatınızda başarı elde etmek için mücadele edebilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanları bu hafta iletişimle ilgili, yakın çevre ilişkileri akraba, kardeş, kuzen ilişkileri ile ilgili gündemlere bir hayli yoğun olacak gibi duruyor. Şehirlerarası seyahatler ve eğitim hayatınızda ile konular için şanslı etkiler oluyor olacaksınız. Uzak mesafedeki insanlardan beklediğiniz haberler varsa bu hafta beklediğiniz haberler
gelebillir.

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeç burçları ve yükselen burcu Yengeç olanları bu hafta para ile ilgili konular, iş hayatı, iş hayatlarından elde ettikleri gelir, kendilerine vermiş oldukları değer duygusu bir hayli gündemde olacak. İş hayatınızdan elde etmiş olduğunuz geliri artırmaya odaklana bilir, gelir gider dengesi ve harcamalarınızı düzenlemeye gidebilirsiniz. Bu hafta hep birlikte kendinize vermiş olduğunuz değeri sorgulayacaksınız.

ASLAN BURCU

Sevgili Aslan burçları ve yükselen burcu Aslan olanları bu hafta ikili ilişkiler, hayata bakışları ve hedefleri ile ilgili konular gündemlerinde olacak.İkili ilişkilerde aşk hayatınızda yaşamış olduğunuz sorunlar varsa bu hafta ile birlikte sorunları çözmek adına adımlar atabileceksiniz. Dış görünüşünü değiştirmek ve giyim tarzını değiştirmek isteyebilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Sevgili Başak burçları ve yükselen burcu Başak olanları bu hafta ruhsal ve bedensel sağlıkla ilgili konular bir hayli meşgul ediyor gibi gözüküyor. Geçmişte kalmış bir takım konulara fazlasıyla odaklanabilirsiniz. Aynı zamanda bazı başak burçları da gelecek kaygıları
varsa bu konulara odaklanabilir. Geçmiş ve gelecek arasında kalmamalı sadece şu an odaklanmalı ve ruhsal bedensel sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

TERAZİ BURCU

Sevgili Terazi burçları ve yükselen burcu Terazi olanları bu hafta sosyal çevre ilişkileri arkadaşlar, dostluklar ve işinizden elde etmiş olduğunuz gelir ile ilgili konular bir hayli meşgul ediyor gibi gözüküyor. Sosyal çevrenizi değiştirmek, yeni arkadaşlıklar edinmek, aşk hayatınızı hareketlendirmek isteyebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir yeni ilişkilere adım atabilirsiniz. İşinizden elde etmiş olduğunuz gelirle ilgili düşünceleriniz ve atacağınız adımlar bir hayli yoğun olacak.

AKREP BURCU

Sevgili Akrep burçları ve yükselen burcu Akrep olanlar bu hafta iş hayatı, kariyer hedefleri, hayat ile ilgili hayalleri ve hedefleri ile ilgili konular bir hayli meşgul edecek gibi gözüküyor. İş hayatınızı büyütmek, yükselmek, iş değiştirmekle ilgili fırsatlar önünüze gelecek. Hayatla ilgili kurmuş olduğunuz hayaller ve hedeflerin gerçekleşmesi için mücadele etme zamanına giriş yaptınız. Bu hafta ile birlikte mücadele edip, efor sarf ettiğiniz ne varsa karşılığını almaya başlayacaksınız.

YAY BURCU

Sevgili Yay burçları ve yükselen burcu Yay olanların bu hafta hayata bakışları ve insanlara karşı olan tavırları ile ilgili değişimler bekliyor. Eğitim hayatı, yurtdışı konuları, hukuki konular ve akrabalar ilgili konular hayatınızın gündeminde olacak gibi gözüküyor. Hukuki konularda şanslı etkiler alıyor olacaksınız aynı zamanda hayata bakışınızı daha güçlü ve kendinden emin bir halegetireceksiniz.

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlak burçları ve yükselen burcu Oğlak olanları bu hafta parasal konularla ilgili bir hayli yoğun gündem bekliyor. Alacaklar, verecekler,borçlar, krediler, sigortalar ve eşinizin parası ile ilgili konu ve durumlar gündemde olacak. Beklediğiniz paralar bu hafta ile birlikte gelebilir ve elinize geçecek olan paralarla birlikte yapmanız gereken ödemeleri bu hafta yapabileceksiniz gibi gözüküyor. Gelir gider dengenizi bu hafta iyi ayarlamalısınız.

KOVA BURCU

Sevgili Kova burçları ve yükselen burcu Kova olanları bu hafta ikili ilişkilerle ilgili ve evlilikle ilgili konular bir hayli meşgul ediyor olacak. İlişkiniz varsa, nişanlıysanız veya evlisiniz bu hafta partnerinizle daha kaliteli ve güzel zaman geçirmeniz söz konusu olacak. İlişkinizde sorunlar varsa bu hafta ile birlikte ilişkinizdeki sorunları rayına oturta bileceksiniz. İş ortaklığı kurmak veya ciddi ilişkilere başlamak istiyorsanız yine bu hafta ile birlikte şanslı etkiler altında olacaksınız. Hayattaki hedeflerinizi gerçekleştirmek hayallerinize ulaşmak için adımlar atacaksınız.

BALIK BURCU

Sevgili Balık burçları ve yükselen burcu Balık olanlar bu hafta iş hayatı, ruhsal ve bedensel sağlığınıza, günlük rutinlerinize odaklanacaksınız gibi gözüküyor. İş hayatınızın yoğunluğundan dolayı ve aşırı sorumluluk almanızdan dolayı kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınız varsa bu hafta bir doktora gözükebilir be rahatsızlıklarınızın çözümünü araştırabilirsiniz. Günlük rutinlerinizde artık yeni bir düzen oluşturmak isteyeceksiniz.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

 

Yorumlar