21 HAZİRAN - 27 HAZİRAN 2021 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KORÇ BURCU

Sevgili Koç burçları bu hafta gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte iş kariyer hedefleriniz ve hayatla ilgili olan hedeflerinize ilgili konularda tamamlanmalara ve sonlanmalara gidebilirsiniz. Evlisiniz eşinizle aranızda herhangi bir sorun varsa artık sorunları çözmek
isteyebilirsiniz.Taşınmak isteyen Koç burçları için evle ilgili yuva ile ilgili gelişmeler söz konusu olacak. İş değiştirmek istiyorsanız mevcut işinizden ayrılma kararı alabilirsiniz ancak merkür retrosunun bitmesini beklemenizi tavsiye ederim.

BOĞA BURCU

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa burçları Bu hafta gerçekleşecek olan doğumlar ile birlikte hayata bakışınız ve insanlara karşı olan bakışınız değişecek gibi gözüküyor. Eğitim hayatınız devam ediyorsa mevcut eğitiminizi tamamlayabilir ve bazı Boğa burçları yeni eğitimlere
başlayabilir. Yurtdışı bağlantılı konular ve uzak mesafedeki insanlarla iş yapma durumlarınız söz konusu olabilir.  Kendinizi geliştirmek ve hayata bakış açınızı genişletmek için fırsatlar yakalayacaksınız.

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler ve yükselen burcu ikizler olanları bu hafta gerçekleşecek olan dolunay maddi konulardan yana etkileyecek. Alacaklar, verecekler, borçlar, krediler, sigortalar ve eşin parası ile ilgili konulardan yana uzun zamandır sıkıntı çektiğiniz konular varsa bu hafta ile birlikte artık sonuçlanmalar yaşayabilirsiniz. Bir borcunuz varsa borcunu ödeyebilir, beklediğiniz bir para varsa bu hafta o parayı alabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçleri Bu hafta gerçekleşecek olan dolunay ikili ilişkilerle ilgili konulardan yana etkileyecek gibi gözüküyor. Uzun zamandır ilişkisinde sorun yaşayan Yengeçler ilişkilerini sonlandırma kararı alabilir. İlişkinizde herhangi bir sorun yoksa daha ileri bir seviyeye ilişkinize taşıyabilirsiniz. Yalnız olan Yengeçler artık hayatlarında ciddi bir ilişkilerinin olmasını isteyebilirler. Yengeçler bu hafta ile birlikte gerçekleştirmek istedikleri hedefler için harekete geçecekler.

ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanları bu hafta gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte iş hayatı ve günlük rutinleri biraz zorlayabilir. İş hayatınızdaki sorumluluklardan dolayı kendinize vakit ayırmakta ve dinlenmekte zorlanabilirsiniz. Uzun zamandır devam eden sağlık sorunlarınız varsa bu hafta ile birlikte artık çözüm bulabilirsiniz. İş değiştirmek isteyen aslan burçları için fırsatlar hayatlarına gelecek.

BAŞAK BURCU

Sevgili Başak burçları ve yükselen burcu Başak olanları bu hafta gerçekleşecek olan dolunay aşk hayatı, flörtleş, çocuklar ve hayattan keyif aldığı konular ile ilgili etkileyecek gibi gözüküyor. İlişkiniz varsa ve ilişkinizde sorunlar yaşıyorsanız bu hafta ile birlikte
ilişkiyi sonlandırma kararı alabilirsiniz. İlişkiniz yoksa ve hayatınıza birilerinin gelmesini istiyorsanız yeni insanlarla tanışabilir ve yeni ilişkiLere başlayabilirsiniz. Çocuğunuz varsa çocuğunuzla ilgili uzun zamandır beklediğiniz haberleri alabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Sevgili Terazi burçları ve yükselen burcu Terazi olanları bu hafta gerçekleşecek olan dolunayla sizleri ev,yuva ve aileyle ilgili konulardan yana değişime ve dönüşme sürükleyecek.Taşınmak istiyorsanız bu hafta ile birlikte ev arayışına girebilirsiniz. Taşınmak istemiyorsanız evinizi dekore etmek ve evinizde zaman geçirmek size çok iyi gelecektir. Ebeveynlerinizle uzun zamandır yaşamış olduğunuz herhangi bir sorun varsa bu hafta ile birlikte artık çözüme kavuşturabilirsiniz. İş hayatınız ve kariyer hayatınızla ilgili yeni kararlar verecek ve somut adımlar atmaya kendinizi geliştirmeye başlayacaksınız.

AKREP BURCU

Sevgili Akrep ve yükselen burcu Akrep olanlar bu hafta gerçekleşecek olan dolunayla birlikte eğitim hayatı, iletişim, yakın çevren, akraba ve kardeşlerinizle olan ilişkinizden yana sizleri etkiliyor olacak. Akraba ve kardeş ilişkilerinizde herhangi bir sorun yaşıyorsanız bu hafta ile birlikte artık sorunlarınızı çözüme kavuşturmak isteyebilirsiniz. Ancak çözülemeyecek durumlar varsa bazı ilişkileri sonlandırma kararı alabilirsiniz. Eğitim hayatı devam eden akrep burçları eğitim hayatları tamamlayabilirler veya yeni eğitimlere başlama kararı alabilirler. Seyahat etmek istiyorsanız bu hafta ile birlikte gelişmeler söz konusu olacak.

YAY BURCU

Sevgili Yay burçları ve yükselen burcu Yay olanları bu hafta gerçekleşecek olan dolunay parasal konulardan yana etkiliyor olacak. Gelir gider dengesi, iş hayatı, kendinize vermiş olduğunuz değerle ilgili konuları bu hafta sorguluyor olacaksınız. İşinizden evde etmiş
olduğunuz gelir eğer ki size yetmiyorsa iş değiştirmek de ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. İş arıyorsanız bu hafta ile birlikte iş bulabilirsiniz. Bir çok yay Burcu’nun bu hafta ile birlikte gelir gider dengesini ayarlamaya dikkat etmesi gerekecek. Gereksiz harcamalardan kaçınmalı ve parasal dengenizi iyi ayarlamasınız.

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlak ve yükselen burcu Oğlak olanları bu hafta gerçekleşecek olan dolunay hayata bakışları hedefleri, ikili ilişkileri ve iş ortaklıkları ile ilgili konulardan yana etkiliyor olacak. Bu hafta Oğlak burçları hayattaki hedeflerini gerçekleştirmek için harekete geçecek ve bekledikleri sonuçları zamanla alabildiklerini görecekler. Sorunlu bir ilişkiniz varsa ve uzun zamandır devam ediyorsa bazı oğlak burçları ilişkisini sonlandırma kararı alabilir. Ama ilişkinizde sorun yoksa ilişkinizi daha iyi bir seviyeye ve daha ciddi bir seviyeye taşıma kararı verebilirsiniz.

KOVA BURCU

Sevgili Kova burçları ve yükselen burcu Kova olanları bu hafta gerçekleşecek olan dolunay ruhsal ve bedensel sağlıkları ile ilgili konulardan yana etkiliyor olacak. Bu hafta geçmişle ilgili konular üzerinde çok fazla durmamaya özen göstermelisiniz. Geçmişte yaşanmış konular tekrardan aklınıza gelebilir ve sizi psikolojik anlamda yıpratabilir. Yoğun bir iş hayatınız varsa kendinize vakit ayırmayı ve bedeninizi dinlendirmeye ihmal etmemelisiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa ve uzun zamandır devam ediyorsa dolunayın etkisi ile artık rahatsızlığınızı şifalandıra bilirsiniz.

BALIK BURCU

Sevgili Balık burçları ve yükselen burcu Balık olanları bu hafta gerçekleşecek olan dolunay sosyal çevre ilişkileri, arkadaşlıklar, dostlar ve işinizden evde etmiş olduğunuz gelirle ilgili konulardan yana etkiliyor olacak. İşinizden elde etmiş olduğunuz geliri arttırmanın yollarını bulacaksınız. İş değişiklikleri yapmak isteyebilirsiniz aynı zamanda sosyal çevrenizde de değişimlere gitme kararı verebilirsiniz. Bazı arkadaşlarımızın aslında size karşı dürüst olmadığını bu süre içerisinde fark edebilirsiniz.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

 

Yorumlar