MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ:

Sevgili Koç burçları Mayıs ayında gündeminiz maddi konular olacak.Gelirleriniz,giderleriniz,mal varlığınız ile ilgili konular fazlasıyla odak noktanızda olabilir. Kazancım bana yetiyor mu , yetimiyorsa ne yapmalıyım gibi düşünceler sürekli kafanızda dönebilir. İşi olmayan bir Koç burcuysanız iş arayışlarına geçebilir ve güzel sonuçlar alabilirsiniz.Mayıs ayının ilk haftası gerçekleşecek olan Güneş Merkür kavuşumu sizlere maddi konularla ilgili daha net çözümler, fikirler sunabilir.7 Mayıs tarihinde Akrep burcunda gerçekleşecek  olan Dolunay sizlerin 8. evinde gerçekleşiyor.Bu seferde gündeminize ödemeler,borçlar,miraslar ve eşin pasaı ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Yani anlayacağınız bu ay çok fazla parasal konular sizi meşgul edecek.Dolunay bitiş ve tamamlanmaları işaret eder.Bir borcunuz varsa ödeyebilirsiniz veya size borcu olan birisi varsa borcunu ödeyebilir.12 Mayıs tarihinde Merkür, 20 Mayıs tarihinde ise Güneş İkizler burcuna geçecek ve sizlerin 3.evinde seyahat edecek.Bu tarihlerden itibaren yapmak istediklerinize daha fazla odaklanabilirsiniz.Daha iletişim odaklı ve kendinizi daha çok ifade etmeye ihtiyaç duyabilirsiniz.13 Mayıs tarihinde ise Venüs retrosu başlıyor ve sizlerin 3.evinde gerileyecek.Kardeşlerinizle, akrabalarınızla,komşularınızla aranızda geçmiş olan bazı eski konular tekrardan gündeme gelebilir. Bu süreçte kendinizi düzgün ifade etmeye etmeye dikkat etmelisiniz.Düşüncelerinizde kararsızlar yaşayabilir ve bir konu üzerinde fazlaca düşünebilirsiniz.Anı yaşamaya ve geçmişe veya geleceğe takılmamaya özen göstermelisiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA:

Sevgili Boğa burçları Mayıs ayında gündeminizde hedefleriniz, hayatınız ile ilgili yeni kararlar, atacağınız yeni adımlar olacak. Ayın ilk haftası hem Güneş hem de Merkür Boğa burcunda olacak ve sizlerin haritasında 1.evinde olacak.Yani kendinizi göstermek için fazla bir çaba harcamınıza gerek olmadan dikkatleri üzerinize çekebileceksiniz. Sözleriniz gündem oluşturabilir.Kendinizi istediğiniz  şekilde rahatça ifade edebilir ve rahatça bunu karşı tarafa aktarabilirsiniz. 7 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan Akrep burcundaki Dolunay sizlerin 7. evinde olacak yani her türlü ilişki,ortaklık konularında bazı tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu bir ilişkinin sonlanmasıda olabilir var olan bir ilişkiyi bir üst kademeye taşımakda olabilir.Bu tamamen sizin haritanızdaki olumlu veya olumsuz açılara bağlı.12 Mayıs tarihinde Merkür 20 Mayıs tarihinde ise Güneş ikizler burcuna geçiş yapıyor olacak.Parasal konularla ilgili yeni gelişmeler meydana gelebilir. Beklediğiniz bir para varsa bu dönemde gelebilir veya mevcut kazancınızı arttırmak adına güzel adımlar atabilirsiniz.13 Mayıs ve 25 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan Venüs retrosu size beklediğiniz belki unuttuğunuz bir paranın size gelmesini sağlayabilir.Aynı zamanda bu dönem yatırım yapmak borç vermek için pek uygun bir dönem olmayacak bilginiz olsun.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER:

Sevgili İkizler burçları Mayıs ayı sizlerin biraz daha içinizde döndüğünüz, yalnız kalmak istediğiniz bir ay olabilir. Ayın ilk haftası hem Güneş hem de Merkür Boğa burcunda ve sizlerin 12. evinde kavuşum yapıyor olacak. Bazı kaygılar ve korkular ortaya çıkabilir. Ama bu durum sizi korkutmasın çünkü üzerinden gelebilecek gücü kendinizde bulabileceksiniz.12.ev gizli düşmanlıkların evidir. Arkanızdan konuşan, iş çeviren bazı insanlar bu dönemde ortaya çıkabilir.Mümkün olduğunca kafanıza takıp kendinizi yıpratmamaya çalışmanızı tavsiye ederim. 7 Mayıs tarihinde Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunay sizlerin 6. evinde olacak.Bazı günlük rutinlerinizi,alışkanlıklarınızı bu dönemde sonlandırabilirsiniz.İş hayatınızla ilgili bir takım değişikliklere gitmek isteyebilirsiniz.12 Mayıs tarihinde Merkür, 20 Mayıs tarihinde ise Güneş sizlerin burcuna geçiş yapacak ve artık kabuğunuzdan çıkarak bende buradayım diyebileceksiniz.İnzivaya çekildiğiniz,içinize döndüğünüz dönem bitti ve artık o dönemde aldığınız kararları uygulama zamanı geldi.Hedeflerinizle ve isteklerinizle ilgili adımlar atabilir ve güzel sonuçlar alabilirsiniz.13 Mayıs ve 25 Haziran tarihleri arasında ise Venüs retrosu sizlerin burcunda olacak.Bu dönemde hayata dair ne hedefiniz amacınız varsa, ulaşmak istediğiniz ama eksiklerinizin olduğunu düşündüğünüz ne varsa tamamlamak için güzel bir fırsat olacak. Bu dönemde dikkat etmeniz gereken tek şey ilişkileriniz olacak.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ:

Sevgili Yengeç burçları bu ay odak noktanız sosyal çevreniz,arkadaşlarınızla olan ilişkiniz ve işinizden elde ettiğiniz
kazanç olacak. Ayın ilk haftası kanacınızı nasıl arttırabileceğiniz ile ilgili güzel fırsatlar önünüze gelebilir.7 Mayıs tarihinde Akrep burcunda  Dolunay gerçekleşcek ve sizlerin haritasında 5. evde olacak.Yani aşk hayatınız,flörtleriniz,çocuklarınız ve hayattan keyif aldığınız konularda
bazı tamamlanmalar ve sonlanmalar yaşayabilirsiniz.Sorunlu bir ilişkiniz varsa bu dönemde ilişkiyi sonlandırma kararı alabilirsiniz.12 Mayıs tarihinde Merkür ve 20 Mayıs tarihinde ise Güneş İkizler burcuna geçiş yapacak.Yani bu süre içerisinde kendinizi yalnız hissedebilir,kabuğunuza çekilebilirsiniz.Geçmişte yaşamış olduğunuz bazı korku ve kaygılarınız yeniden ortaya çıkabilir.13 Mayıs ve 25 Haziran tarihleri arasında İkizler burcunda Venüs retrosu gerçekleşecek ve bu etki de sizlerin yine 12. evde.Arkanızdan dönebilecek bir takım oyunlara ve dedikodulara karşı dikkatli olmalısınız. Bilinçaltınızda olan korku ve kaygılarınızı,blokajlarınızı şifalandırmak için güzel bir dönemde olacaksınız. Astrolojil,psikolojik veya bilinçaltı desteği alabilir,ve bu dönemi kendinizi iyileştirerek geçirebilirsiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN:

Sevgili Aslan burçları bu ay sizlerin odak noktası kariyer hayatınız,hedefleriniz,patronlarınızla olan iletişiminiz olacak. Kariyer hayatınızda nasıl yükselebileceğinizle veya hedeflerinize nasıl ulaşabileceğinizle ilgili aklınıza çok güzel fikirler ve  fırsatlar gelebilir.7 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan Akrep burcundaki Dolunay sizlerin haritasında 4.evinizde gerçekleşiyor olacak. Ailenizle, yuvanızla ilgili bazı konularda tamamlanma ve sonlanmalar yaşayabilirsiniz.Bu dönemde ev değişikliği yapmak istiyorsanız taşınma kararı alabilirsiniz 12 Mayıs tarihinde Merkür,20 Mayıs tarihinde Güneş İkizler burcuna geçecek ve sizlerin sosyal hayatınız,arkadaşlarınız,dostlarınızla ve işinizden elde ettiğiniz kazancınızla ilgili güzel fırsatlar gelecek.Kazancınızı arttırmak için adımlar atabilirsiniz. Sosyal hayatınızda kendizi çok daha iyi ve net ifade edebilirsiniz.13 Mayıs ve 25 Haziran tarihleri arasında İkizler burcunda gerçekleşecek olan Venüs retrosu arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle ilgili geçmişte çözemediğiniz konuları tekrardan gündeminize getirebilir ve bu defa sonuçlandırabilirsiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK:

Sevgili Başak burçları bu ay gündeminiz inançlarınız,kişisel gelişiminiz,eğitim hayatınız ve yurtdışı konuları olacak. Eğitim hayatı devam eden bir başak burcuysanız veya akademik kariyeri olan bir başak burcuysanız gözler üzerinizde olacak ve kendiniz çok net ifade edebilecek sözlerinizle toplulukları etkileyebileceksiniz.7 Mayıs tarihinde Akrep burcunda gerçekleşecek olan Dolunay sizleri haritanızın 3. evinden etkiliyor olacak.Yani bu Dolunay ile birlikte yakın akrabalarınız,kardeşleriniz ve komşularınızla geçmişte yaşanan bazı olay ve durumlar tekrardan gündeme gelebilir ama bu defa konu bir netliğe kavuşarak tamamen kapanabilir.12 Mayıs tarihinde Merkür, 20 Mayıs tarihinde ise Güneş İkizler burcuna geçecek ve sizin odak noktanız kariyeriniz,hedefleriniz olacak.Kariyer hayatınızla ilgili  yeni adımlar atmak ve kendinizi göstermek isteyeceksiniz.13 Mayıs ve 25 Haziran tarihleri arasında Venüs İkizler burcunda retro yapacak ve bu retro etkisini de kariyer hayatınızda göreceksiniz.Kariyeriniz ve hedeflerinizle ilgili yarım kalmış konuları tamamlayabilirsiniz. Ama kararsızlıklardan dolayı yeni başlangıç yapmamalı mevcut düzeniniz korumalısınız.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ:

Sevgili Terazi burçları bu ay gündemiz para,alacaklar,verecekler,borçlar olacak.Ödemeniz gereken borçlara odaklanabilirsiniz.
Ama merak etmeyin maddi olarak ihtiyacınız olan her türlü desteği bulabileceksiniz.Tek dikkat etmeniz gereken konu sağlığınız olacak.7 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan Akrep burcundaki Dolunay da sizleri parasal konularda etkileyecek. Mevcut parasal akışınızla ilgili bazı değişikler yaşayabilirsiniz.Borcunuz varsa bu dönemde kapatabilirsiniz.12 Mayıs tarihinde Merkür, 20 Mayıs tarihinde ise Güneş İkizler burcuna geçiş yapacak. sizlerin haritasında 9. evde olacak.Yurtdışı ve eğitim ile konular fazlaca gündeminize gelecek. Kendinizi bu konularda çok net ifade edebileceksiniz. 13 Mayıs ve 25 Hazrina tarihleri arasında Venüs ikizler burcunda retro yapacak.Yurtdışı,ticaret,kişisel gelişim konuları ile ilgili eksik kalmış durumlar varsa bu dönemde üzerine düşebilirsiniz.Ticaret yapıyorsanız özelliklede yurtdışı ile alım satımlarınıza ekstra dikkat etmelisiniz. Yeni bir adım atmak için biraz daha sakin kalarak beklemelisiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP:

Sevgili Akrep burçları bu ay gündeminiz fazlasıyla ilişkiler meşgul edecek.Aklınıza gelebilecek her türlü ilişki hayatınızın merkezinde olacak ve çok fazla üzerine düşüneceksiniz.7 Mayıs tarihinde Akrep burcunda gerçekleşecek olan Dolunay sizlerin haritasında 1.evden etkiliyor olacak.Kendinizle,kişilik yapınızla ilgili bazı değişimlere gideceksiniz.Bu değişimler  lişkiler aracılığıyla olabilir.12 Mayıs tarihinde Merkür, 20 Mayıs tarihinde ise Güneş İkizler burcuna geçiş yapacak ve odak noktanız maddi konular olacak.Gelirler,giderler, borçlar,alacaklara odaklanacaksınız.Bu dönemde borç alabilir,kredi çekebilir veya mevcut borçlarınızı ödeyebilirsiniz.13 Mayıs ve 25 Haziran tarihleri arasında  Venüs İkizler burcunda retro yapacak ve sizi yine parasal konularda etkileyecek.Geçmişten bir ödeme önünüze gelebilir. Bu dönem kredi çekmek veya borç vermek için pek uygun bir dönem olmayacak.Eşinizin parasıyla ilgili bazı gelişmeler sizi olumsuz yönde etkileyebilir bu durumun ilişkinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

YAY VE YÜKSELEN YAY:

Sevgili Yay burçları bu ay sağlığınız,işiniz ve günlük rutinleriniz fazlaca gündeminizde olabilir.İşinizle ilgili atmış olduğunuz her adım ve söylemek istediğiniz her söz dikkatleri üzerinize çekebilir ve gündem yaratabilir.Ama kendinizi göstermek adına bir çok fırsat yakalayacaksınız.7 Mayıs tarihinde Akrep burcunda gerçekleşecek olan Dolunay sizlerin haritasında 12. evde olacak.Ruhsal ve bedensel sağlığınızı önemsemelisiniz. Bu dönemde geçmişte kalan bazı kaygı ve korkularınız ortaya çıkabilir.Ama dolunay enerjisi ile birlikte tüm negatif enerjilerden arınabilirsiniz.12 Mayıs tarihinde Merkür ve 20 Mayıs tarihinde ise Güneş İkizler burcuna geçiş yapacak ve ilişkiler alanınız hareketlenecek.Odak noktanızı günlük hayatının rutinlerinde ilişkilere çevireceksiniz.13 Mayıs ve 20 Haziran tarihleri arasında Venüs İkizler burcunda retro yapacak ve bu etki de sizlerin ilişki alanınızda olacak bu dönemde eski ilişkiler tekrardan gündeme gelebilir ve geri dönüşler yaşanabilir. Ama retro enerjisi hakim olduğu için retro dönemde yeni bir ilişkiye başlamak veya eski ilişkiye yeniden şans vermek sizler açısından olumsuzlukları peşinden getirebilir.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK:

Sevgili Oğlak burçları bu ay aşk hayatınız,flörtleriniz ve çocuklarınız ile ilgili konular sizi fazlasıyla meşgul edecek. Aynı zamanda kendiniz göstermek ve karşınızdaki kişiyi etkilemek için özel bir şey yapmanıza gerek kalmadan parlayacaksınız. 7 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan Akrep burcundaki Dolunay sizleri sosyal hayatınız,arkadaşlık ilişkileriniz ve kazançlarınızla ilgili bir takım tamamlanma ve sonlanmalara itecek.12 Mayıs tarihinde Merkür 20 Mayıs tarihinde ise Güneş İkizler burcuna geçiş yapacak ve sizlerin haritasında 6. evinizden etki edecek.Sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gereken bir sürece girmiş olacaksınız. İş hayatınızda elde etmek istediğiniz ne varsa ulaşmak adına adımlar atabilir ve gözleri üzerinize çekebilirsiniz.Kendinizi çok rahat ifade edebilecek ve doğru kelimelerle iletişiminizi güçlendireceksiniz.13 Mayıs ve 20 Haziran tarihleri arasında Venüs İkizler burcunda retro yapacak ve geçmiş bazı rahatsızlıkları sizin gündeminize tekrardan taşıyabilir. İş hayatı ile ilgili eskiden iş yapmış olduğunuz kişiler ile yeniden iletişiminiz olabilr.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA:

Sevgili Kova burçları bu ay ailevi konular ve yuvanızla ilgili konular fazlaca gündeminizde olacak. Yuvanızda ailenizde fazlaca vakit geçirebilir ve kalbinizin onlarında yanında attığını, sizlere iyi geldiğini hissedebilirsiniz. Aynı zamanda ev alım satımı yapmak isteyen bir Kova burcuysanız önünüze güzel fırsatlar gelebilir. 7 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan Akrep burcundaki Dolunay sizleri kariyer hayatınız ve hedeflerinizle ilgili bir takım tamamlanma ve sonlanmalara itebilir.Uzun zamandır işini değiştirmek isteyen bir Kova burcuysanız eğer bu dönemde işinizi sonlandırabilirsiniz.12 Mayıs tarihinde Merkür ve 20 Mayıs tarihinde ise Güneş İkizler burcuna geçiş yapıyor. Aşk hayatınız,flörtleriniz hareketlenebilir. Düşünceleriniz daha çok aşk hayatınız üzerine olacak ve düşündüklerinizi ifade etmekten zorlanmayacak kendinizi net bir şekilde ifade edebileceksiniz. Dikkatler üzerinizde olacak ve etrafınızdaki bir çok kişinin dikkatini çekeceksiniz.13 Mayıs ve 20 Haziran tarihleri arasında Venüs İkizler burcunda retro yapacak.Bu dönemde eski aşklar ve ilişkiler tekrardan gündeme gelebilir.Eski aşklardan geri dönüşler olabilir. Ama Venüs retrosu bitmeden yeni bir ilişiye başlamanızı veya eski ilişkilere yeniden şans vermenize tavsiye etmem.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK:

Sevgili Balık burçları bu ay akrabalarınızla,kardeşlerinizle ve komşularınızla olan iletişiminiz artabilir.Ticaretle uğraşan bir Balık burcuysanız iş hayatınızda kendinizi gösterebilirsiniz. Medya işleri ile uğraşıyorsanız kendinizi rahatlıkla ortaya koyabilecek ve iletişiminiz çok güçlü olacak. 7 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan Akrep burcundaki Dolunay yurtdışı,eğitim ve seyahatlerle ilgili bazı konularda sonlanmaları peşinden getirecek.12 Mayıs tarihinde Merkür ve 20 Mayıs tarihinde ise Güneş İkizler burcuna geçiş yapacak
Ailevi konular fazlasıyla gündeminize gelecek. Ailenizle olan iletişiminiz artacak. Ev alıp ev satmayı planlayan bir Balık burcuysanız ise bu  konularda bir çok yeni fırsat önünüze gelebilir.13 Mayıs ve 20 Haziran tarihleri arasında Venüs İkizler burcunda retro yapacak ve evinizle ilgili ertelediğiniz veya geçmişte size sorun yaratmış bazı konular yeniden gündeminize gelebilir. Aynı zamanda ailenizle ilgilide eskiden çözemediğiniz bir konu tekrardan açılabilir ama bu sefer Dolunay etkisi ile netliğe kavuşturabilirsiniz.

 

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

 

 

Yorumlar