5 TEMMUZ 2021 -11 TEMMUZ 2021 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte ev,yuva,aile konularında yeni gelişmeler söz konusu olacak gibi gözüküyor. Ev değişitirme, ev alma,satma ve dekore etmek isteyebilirsiniz. Kariyer hayatınız varsa bu haftayla birlikte yeni gelişmeler hayatınıza geliyor olacak. Ailenizle olan ilişkinizde sorunlar varsa çözebilirsiniz.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu hafta eğitim hayatınız,iletişimle ve seyahatlerle ilgili konular, akraba, kardeş, kuzen ilişkileri gündeminizde olacak gibi gözüküyor. Sorun yaşadığınız ilişkileri rayına oturtmak isterken, iletişim gücünüzü kullanabilirsiniz. Çözülemeyen ilişki sorunlarınız varsa hayatınızdan çıkmanız gereken kişileri bu haftayla birlikte çıkarabilirsiniz.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu hafta parasal konular, alacaklar,verecekler ile ilgili konulara odaklanıuyor olacaksınız gibi gözüküyor. Yeni iş fırsatları ve gelir artışları söz konusu olabilir.Bu haftayla birlikte gelir gider dengenizi ayarlamaya başlayacaksınız
aynı zamanda kendinize değer vermediğiniz konularda gelişimler yaşayacaksınız.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta sizler için yeniliklerin yaşanacağı bir hafta olacak gibi gözüküyor. Hayata bakışınız,hedefleriniz ve ikili ilişkilerinizle ilgili tüm konuları masaya yatıracaksınız.İlişkilerinizde sorunlar varsa nbu hafta çözebileceksiniz ancak aranızdaki
sorunlar çözülemeyecek gibiyse ilişkileriniz bitirme kararları alabilirsiniz.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu hafta hem ruh hem de beden sağlığınızın gündemde olacağı konular söz konusu olacak. Geçmişte kalmış bazı konular tekrardan aklınıza gelebilir ve sizlerin enerjisini ibiraz düşürebilir. Bu hafta geçmişi geçmişte bırakmalı ve hem günlük hayatınızda hem de iş hayatınızda stresten uzak durmalısınız.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu hafta sosyal çevre,arkadaşlık ve aşk ilişkileriniz gündemde olacak gibi gözüküyor. Sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizi düzenlemeye gidebilir ve yeni çevrelere girmek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız hareketlenmeye başlayacak.İlişkinzi yoksa yeni ilişkilere başlayabilirsiniz ve mevcut ilişkinizde sorunlar varsa çözmek için konuşabilirsiniz.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları bu hafta iş hayatınız, kariyer hayatınız ve hedeflerinizle ilgili yeni başlangıçlar ve fırsatlar kapınızı çalacak gibi gözüküyor. İş arıyorsanız iş bulabileceğiniz gibi iş hayatınız yoksa hayatla ilgili gerçekleştirmek istediğiniz hedefleriniz varsa güçlü adımlar atabilirsiniz.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları bu hafta hayata ve insanları bakışınızı sorgulayacağınız, eğitim konularına önem vereceğiniz bir hafta olacak gibi gözüküyor.Uzak mesafedeki insanlardan beklediğiniz haberler varsa bu haftayla birlikte gelebilir. Aynı zamanda akrabalarınız ile ilgili gündemler söz konusu olabilir.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu hafta parasal konular, alacaklar verecekler, borçlar ve kredilerle ilgili konular söz konusu olacak gibi gözüküyor. Bir borcunuz varsa elinize geçen parayla borcunuzu ödeyebilir veya size borcu olan birisi ödeme yapabilir. Eşiniz varsa parasal konularla ilgili konuşmanız ve düzen yapmanız gerekebilir.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta ikili ilişkiler ve hedeleriniz hayata bakışınız ile ilgili konular gündemde olacak gibi gözüküyor. Uzun zamandır devam eden bir ilişikiniz varsa daha ciddi adımlar atabilirsiniz. Bir ilişkiniz olmasını istiyorsanız bu haftayla birlikte ciddi ilişkilere adım atabilirsiniz.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu haftayla birlikte iş hayatınız, günlük rıtinleriniz ve sağlığınızla ilgili konulara odaklanacaksınız gibi gözüküyor. Sağlık sorunlarınız varsa bu haftayla birlikte şifalanma durumlarınız söz konusu olabilir. Günlük hayatınızı yeniden düzenlemek
isteyeceğiniz, iş hayatınızın sorumluluklarının artacağı bir hafta sizleri bekliyor olacak.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu hafta hayattan keyif aldığınız konular, aşk hayatınız ve çocuklarınızla olan ilişkilerinize odaklanacaksınız gibi gözüküyor. Hayatınıza yeni hobiler katmak veya hayatınızı yeniden düzenleme durumları söz konusu olacak. Dikkat etmeniz gereken konu ise
sosyal çevrenizde kimler güvendiğiniz olacak.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

 

 

Yorumlar