6 HAZİRAN - 13 HAZİRAN 2021 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları bu hafta gerçekleşecek olan tutulma ile birlikte akraba,kardeş,kuzen ve yakın çevre ilişkilerinize odaklanıyor olacaksınız. Geçmişte kalmış ama bir türlü çözülememiş her türlü konu ve durumlar tekrardan gündeminize gelebilir. Şehirlerarası yolculuklar ve uzak mesafedeki kişilerle olan iletişiminiz bu haftayla birlikte artabilir.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu hafta gerçekleşecek olan tutulma ile birlikte parasal konulara odaklanıyor olacaksınız. Gelir gider dengeniz, harcamalarınız ve ödemeleriniz gündeminizde olacak gibi görünüyor. Beden sağlığınıza ve ruhsal sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Bir rahatsızlığınız varsa doktora görünmeyi ihmal etmeyin.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu hafta gerçekleşecek olan tutulma ile birlikte hayata bakışınız ve ikili ilişkilerle ilgili tüm konularda gündeminiz bir hayli yoğun olacak gibi duruyor. Sorunlu ilişkiniz varsa bu süre içerisinde ilişkinizi düzenleme veya bitirme kararı alabilirsiniz.Yalnızsanız bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta gerçekleşecek olan tutulma ile birlikte beden ve ruh sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz. Geçmiş konuları aklınıza getirerek kırgınlıklarınızı hatırlayabilirsiniz.Gelecek kaygıları ve geçmiş kırgınlıklardan uzak durmanız gereken
bir haftadasınız. Aksi takdirde ruh ve beden sağlığınızı kötü etkileyebilirsiniz.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu hafta gerçekleşecek olan tutulma ile birlikte yakın çevre, dostluk, arkadaşlık ve aşk ilişkileriniz bir hayli gündeminizde olacak gibi gözüküyor. Aşk hayatınızda veya arkadaşlık ilişkilerinizde sorunlu bir durum varsa çözümlemek için konuşmak isteyebilirsiniz. Yalnız Aslan burçlarının aşk hayatı hareketlenebilir.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu hafta gerçekleşecek olan tutulma ile birlikte kariyer hayatınız, patronlar ve ebeveynlerle ilgili konulara odaklanacaksınız gibi gözüküyor. İş değiştirmek isteyenler için yeni iş fırsatları gelebilir ancak merkür retrosu içerisinde yeni bir işe başlarken dikkat etmenizi tavsiye ederim.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları bu hafta gerçekleşecek olan tutulma ile birlikte hukuk,eğitim ve yurtdışı bağlantılı konulara odaklanacaksınız gibi gözüküyor. Hayata karşı ve insanlara karşı olan bakışınızı değiştirdiğiniz bir döneme giriş yapıyorsunuz. Bu haftayla birlikte seyahatlar söz konusu olacak gibi gözüküyor.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları bu hafta gerçekleşecek olan tutulma ile birlikte alacaklar, verecekler, borçlar, krediler ve bankalar ile ilgili konular gündeminizde olacak gibi gözüküyor. Beklediğiniz paralar bu haftayla birlikte hayatınıza gelebilir. Kredi çekmek, borç almak veya borç vermek için uygun bir hafta değil.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu hafta gerçekleşecek olan tutulma ile birlikte ikili ilişkiler gündeminizde olacak gibi gözüküyor. Sorunlu bir ilişkiniz varsa bu dönem sonlandırma kararı alabilirsiniz. İlişkiniz yoksa tutulma ile birlikte artık hayatınızda ciddi bir yere gidecek bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta gerçekleşecek olan tutulma ile birlike iş hayatınız, günlük rutinleriniz, ruhsal ve bedensel sağlığınızla ilgili konular sizin gündeminizde olmaya başlayacak gibi duruyor. Çalışıyorsanız iş hayatınızdaki yoğunluk artabilir ancak çok çalışarak kendinizi hem beden olarak hem de ruh olarak çok yormamaya dikkat etmelisiniz.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu hafta gerçekleşecek olan tutulma ile birlikte aşk hayatınız, flörtler ve çocuklarla ilgili konular gündeminizde olacak gibi gözüküyor. Aşk hayatınızda yalnızsanız artık hayatınıza birini alma kararı verebilirsiniz. Çocuğunuz varsa çocuklarınızla ilgili beklediğiniz haberleri alabilirsiniz.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu hafta gerçekleşecek olan tutulma ile birlikte aile, ev ve yuva konulara odaklanıyor olacaksınız. Ev almak, ev satmak, dekore etmek veya talınmak ile ilgili konular gündeminizde olabilir.Bu dönem aile ve ebeveyn ilişkilerinizde geçmişte kalmış konular tekrardan gündeme gelebilir.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

 

Yorumlar