14 HAZİRAN - 20 HAZİRAN 2021 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU HAFTALIK YORUMU

Sevgili koç burçları bu hafta aşk hayatınızda çocuklarınıza ilişkinize ve hayattan keyif aldığınız konuları odaklanabilirsiniz. Aşk hayatınızda birisi varsa bu hafta gereksiz gerginliklerdan uzak durmanız da fayda olacak. İş ve aşk hayatınızda hareketlenmelerin Başlayacağı bir hafta sizleri bekliyor.

BOĞA BURCU HAFTALIK YORUMU

Sevgili boğa burçları bu hafta ev yuva aile ile ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Ev almak ev satmak dekore etmek ve taşınmak dayı ile konulardan yana şanslı etkiler altındasınız. Bu hafta tek dikkat etmeniz gereken aile bireyleri ile tartışmamak.Haklı olduğunuz konularda kendinizi sakin bir şekilde savunmalısınız.

İKİZLER BURCU HAFTALIK YORUMU

Sevgili ikizler burçları bu hafta iletişim odaklı bir haftada olacaksınız. Eğitim hayatınız, yakın çevre, akraba, kardeş ve kuzenleri ile olan ilişkinize odaklanıyor olacaksınız. Şehirlerarası yolculuklar yapmanız mümkün ancak yolda ve trafikte dikkatli olmalısınız. İletişim kurarken fazla aceleci ve fevri konuşmalar yapmamalısınız.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK YORUMU

Sevgili yengeç burçları bu hafta parasal konulara odaklanıyor olacaksınız. Gelir gider dengeniz,harcamalarınız ve iş hayatınızda mücadeleci bir yapıda olacaksınız. Bazı yengeç burçları iş değişikliği yapmak isteyebilir. Bu hafta çok hırslı olmamaya özen göstermesiniz. Kendinize verdiğiniz değeri bu haftayla birlikte sorguluyor olacaksınız

ASLAN BURCU HAFTALIK YORUMU

Sevgili aslan burçları bu hafta hem hayattan beklentilerinize, hem de ikili ilişkilerinizde odaklanıyor olacaksınız. Bir çok aslan burcu ikili ilişkilerine düzene koymak için karşısındaki partneri ile konuşmak isteyecek. İlişkisi olmayan aslan burçları ise bu haftayla birlikte hayatlarında birinin olmasını isteyebilirler.

BAŞAK BURCU HAFTALIK YORUMU

Sevgili başak burçları bu hafta geçmişte kalmış bazı konu ve durumlar tekrardan aklınıza gelebilir. Bu gelen konulardan dolayı kendinizi gergin ve sinirli hissedebilirsiniz. Bu hafta ile birlikte geçmişi geçmişte bırakmak ve ruh ve beden sağlığınızı korumak sizler için önemli olacak.

TERAZİ BURCU HAFTALIK YORUMU

Sevgili terazi burçları Bu hafta sosyal çevre arkadaşlıklar dostluklar aşk hayatınız ve işinizden evde etmiş olduğumuz gelir ile ilgili Konulara odaklan biraz olacaksınız. Zaman zaman çevrenizdeki insanlardan dolayı kendinizi gergin ve öfkeli hissedebilirsiniz. Öfkeli halinizi ikili ilişkilere yansıtmamaya özen göstermelisiniz.

AKREP BURCU HAFTALIK YORUMU

Sevgili akrep burçları bu hafta kariyer hayatınız hedefleriniz hayattan beklentilerinizi bir hayli yoğun odaklanıyor olacaksınız. İş hayatınızda başarılı olmak için veya hedeflerinize ulaşmak için zaman zaman sabırsız enerjilerde olabilirsiniz. Bu hafta hem ebeveynlerinizle hem de patronlarınızla tartışmamaya özen göstermelisiniz

YAY BURCU HAFTALIK YORUMU

Sevgili yay burçları bu hafta hayata bakışınızı ve insanlara bakışınızı sorguladığınız ve değiştirmek istediğiniz bir hafta olacak gibi duruyor. Yurtdışı bağlantılı konular ve iş yaptığınız kişilerle olan iletişiminiz bu hafta artabilir. Eğitim hayatı devam eden bir yay burcuysanız bu hafta eğitim hayatınıza fazlaca odaklanıp çok çalışacağınız ve hırslı bir enerji de olabileceğiniz bir hafta sizleri bekliyor olacak.

OĞLAK BURCU HAFTALIK YORUMU

Sevgili oğlak burçları bu hafta parasal konular, alacaklar, verecekler, borçlar, krediler, Sigortalar, eşin parası ile ilgili bir takım konu ve durumlara odaklanıyor olacaksınız. Bir borcunuz varsa borcunuzu ödemek için harekete geçebilirsiz. Geçmişte kalmış parayla ilgili bazı konular tekrardan önünüze gelebilir.

KOVA BURCU HAFTALIK YORUMU

Sevgili kova burçları bu hafta ikili ilişkilerinizde ve kendinize odaklandığınız bir hafta olacak. Bir ilişkiniz varsa veya evliyseniz partnerinizle sorunlar yaşıyorsanız bu hafta sorunları çözmek için oturup konuşmak isteyebilirsiniz ancak fazla öfkeli ve fevri Konuşmalardan uzak durmanızı tavsiye ederim. İstemeden de olsa ilişkinize zarar verebilir kopma noktasına getirebilirsiniz. Kendinizle ilgili hedeflerinize gerçekleştirmek için harekete geçiyorsunuz.

BALIK BURCU HAFTALIK YORUMU

Sevgili balık burçları bu hafta hayatınız ve günlük rutinlerinize odaklanıyor olacaksınız. İş hayatınızda fazla mücadeleci ve hırslı bir ruh halinde olabilirsiniz. Aşırı hırslı davranışlarınızdan dolayı kendinizi çok yormamaya ruhsal ve bedensel anlamda yıpratmamaya özen göstermelisiniz. İş değişikliği yapmak isteyebilir veya mevcut işinizi daha farklı bir şekilde yapabilirsiniz.Sağlığınızla ilgili ufak kazalara yaralanmalara dikkat etmeli bu dönemde spor yapıyorsanız dikkat etmelisiniz.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

 

Yorumlar