AĞUSTOS 2021 AYLIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

aşk hayatınınızın,çocuklarınızın, hobilerinizle ilgili konuların ve gelirinizin ön planda olacağı bir ay gibi gözüküyor. İşinizden elde ettiğiniz gelirden memnun değilseniz iş değişiklikleri ve
gelirinizi arttırma fırsatları yakalayacaksınız gibi görünüyor. İlişki olan bir Koç burcuysanız ilişkinize daha fazla odaklanabilirsiniz. İlişkiniz yoksa yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları ve yükselen burcu Boğa olanlar Ağustos ayı sizler için ev, yuva ve ailenizle ilgili konulara odaklanacaksınız gibi gözüküyor. Ailenizle vakit geçirmeniz ve onlarla ilgilenmeniz gereken durumlar söz konusu olabilir. Kariyer hayatınızda yoğun bir döneme
giriş yapıyor olacaksınız.İş hayatınızda yolunda gitmeyen konu ve durumlar varsa bu konularla ilgilenmeniz ve sorunları çözmeniz gerekebilir. Bazı Boğa burçlrı için iş değişiklikleri söz konusu olacak gibi duruyor.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar Ağustos ayı sizler için iletişim konuları, seyahatler, farkındalıklar yurtdışı konuları ve akrabalarla ilgili durumlara yoğunlaşarak geçecek gibi duruyor. Akraba, kardeş, kuzen ve yakın çevre ilişkilerinizde çözülememiş konular varsa bu ay ile birlikte çözümlemek isteyeceksiniz gibi görünüyor.İletişim gücünüzün ve sosyalliğinizin arttığı bir ay olacak.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları ve yükselen burcu Yengeç olanlar Ağustos ayı sizler için alacaklar verecekler, borçlar krediler ve sigortalarla ilgili konulara odaklanarak geçecek gibi duruyor. İşinizden elde ettiğini  gelir sizin için yeterli değilse iş değişikliği yapmayı isteyebilir veya mevcut işinizin gelirini arttırma yolları bulabilirsiniz.Gelir gider dengenizi ayarlamalı ve bu ay gereksiz harcamalar yapmaktan kaçınmalısınız.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları ve yükselen burcu Aslan olanlar Ağustos ayı sizler için kendinize, hedefleriniz ve ikili ilişkileriniz odaklandığınız bir ay olacak gibi duruyor. Yıldız gibi parladığınız ve dikkatleri üzerinize çektiğiniz bir döneme giriş yapıyorsunuz. İlişkiniz yoksa yeni bir ilişkiye başlayabilir ve mevcut ilişkilerinizde daha iyi bir seviyeye gelebilirsiniz. Hedeflerinizle ilgi yeni ve güçlü adımlar sizi bekliyor.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları ve yükselen burcu Başak olanlar Ağustos ayı sizler için hem geçmiş hem de geleceğe fazlaca kafa yoracağınız bir dönem gibi görünüyor. Ruh ve beden sağlığınıza dikkat etmeli ve kendinizi fazla düşüncelerle yıpratmamalısınız. Arkanızdan dönebilecek oyunlara ve dedikodulara karşı dikkatli olmalı kimlere güvendiğinize dikkat etmelisiniz.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları ve yükselen burcu Terazi olanlar Ağustos ayı sizler için sosyal çevrenizi değiştirdiğiniz, size karşı dürüst olmayan arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkarttığınuz ve aşk hayatınıza odaklanacağınız bir ay olacak gibi duruyor. Aşk hayatınızda yalnızsanız hayatınıza yeni birileri girebilir veya mevcut ilişkiyi daha ileriye taşıyabilirsiniz. İşinizde elde ettiğiniz gelirin artmasu ve yeni iş fırsatları da gündeminizde olacak gibi duruyor.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burcu ve yükselen burcu Akrep olanlar Ağustos ayı sizler için kariyer hayatınız, hedefleriniz, aile büyükleriniz ve gerçekleştirmek istediğiniz hayallere odaklanarak geçecek gibi gözüküyor. İşinizle ilgili gerçekleştirmek istediğiniz hedefleriniz veya almatı beklediğiniz terfiler veya teklifler varsa bu ay ile birlikte şans sizden yana olacak gibi duruyor.Aile büyüklerinizle ilgilenmeniz gereken durumlar söz konusu olabilir.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları ve yükselen burcu Yay olanları Ağustos ayında iletişim, eğitimler ve yurtdışı bağlantılı konular ilgili yoğun bir gündem bekliyor gibi gözüküyor. Eğitim hayatınızla ilgili kendinizi daha güçlü hissedip hedefleriniz için daha çok mücadele edeceğiniz ve karşılığınız alacağınız bir süreçtesiniz.Akraba kardeşler, kuzenler ve yakın çevre ilişkilerinizde de gündeminiz bir hayli yoğun olacak gibi geçmiş konular tekrardan konuşulması gerekebilir.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları ve yükselen burcu Oğlak olanlar Ağustos ayında sizler için parasal konular, alacaklar verecekler, borçlar, krediler ve bankalarla ilgili konulara odaklanacaksınız gibi gözüküyor.Kredi çekmek borç almak ve borç ödemekle ilgili konu ve gündemleriniz
olabilir. Evliyseniz eşinizin parası ve miraslarla ilgili konular hayatınıda gündem oluşturabilir.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları ve yükselen burcu Kova olanlar Ağustos ayı sizler için ikili ilişkiler, hayattan beklentileriniz ve sağlığınızla ilgili konuların gündemde olacağı bir ay olacak gibi duruyor. Evliyseniz eşinizle veya uuzn zamandır devam eden ilişkinizdeki partnerinizle
olan iletişiminz artabilir ve aranızda sorunlar varsa çözmek için harekete geçebilirsiniz.Kariyer hayatınız ve hedeflerinizle ilgili motivasyon duygunuz yükselecek ve harekete geçeceksiniz.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları ve yükselen burcu Balık olanları Ağustos ayı sizler için günlük rutinler, iş hayatı ve sağlığınıza odaklandığınız bir ay olacak gibi duruyor. İş değiştirmek veya mevcut işinizi daha iyi bir hale getirmek istiyorsanız harekete geçebilirsiniz ve fırsatlar önünüze gelebilir ancak bazı Balık burçları için iş hayatındaki sorunlar çözülemeyecek gibi ise işini sonlandırma durumları söz konusu olabilir.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

 

 

Yorumlar