15 ŞUBAT 2021 - 21 ŞUBAT 2021 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları bu hafta sosyal çevre,dostluklar ve gelir gider dengesiyle ilgili dikkatli olmanız gereken bir süreçte olacaksınız. Fevri tavır ve konuşmalardan kaçınmalı sosyal ilişkilerinize zarar vermemeye özen göstermelisiniz. Özellikle iş verenleriniz ve otorite figürleriyle olan konuşmlarınızda sakin bir tavır takınmanız önemli olacak.18 Şubat tarihinden itibaren Güneş'in Balık burcuna geçmesi ile birlikte biraz daha içinize dönebilirsiniz.Korku ve kaygılardan dolayı ruh ve beden sağlığınıza zarar vermemeye özen göstermelisiniz.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu hafta kariyer hayatınızla ilgili sizi geren ve zorlayan durumların yaşanması söz konusu olabilir. Aniden meydana gelebilecek değişim enerjileri sizi kariyer hayatınızla ilgili kısıtlanmışlık duygusu hissettirebilir. Hayattaki hedefleriniz ve kariyer
hayatınızla ilgili sakin ve kaygıdan uzak kararlar vermelisiniz.18 Şubat tarihinden itibaren Güneş'in Balık burcuna geçmesi ile birlikte sosyal ilişkilerinize ve işinizden elde ettiğiniz gelire odaklanmaya başlayacaksınız.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu hafta eğitim,akademik kariyer,kişisel gelişim ve yurtdışı konularıyla ilgili zaman zaman zorlanmalar yaşamaya açık olacaksınız. Aynı zamanda bu hafta arkanızdan dönen bir takım durum ve olaylara karşı da dikkatli olmanızda fayda olacak. Ruh ve beden sağlığınızı korumaya özen göstermelisiniz. 18 Şubat tarihinden itibaren Güneş'in Balık burcuna geçmesi ile birlikte odak noktanız hafta sonuna doğru kariyer hayatınıza yönelmeye başlayacak.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta alacak,verecek,borçlar, krediler, bankalar ve eşin parasıyla ilgili sizi zaman zaman zorlayabilecek ve aniden gelişecek olay ve durumlara açık olacaksınız. Sakin düşünmeli ve sakin adımlar atmaya özen göstermelisiniz.Aksi takdirde sosyal
çevrenizle olan ilişkilerinize de zarar verme durumunuz söz konusu olabilir. 18 Şubat tarihinden itibaren Güneş'in Balık burcuna geçmesi ile birlikte odak noktanız parasal konulardan daha çok eğitim,inançlar ve yutdışı bağlantılı konulara dönecek.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu hafta ikili ilişkiler ve kariyer hayatınızdan yana sizi zorlayan bir takım durum ve olaylar söz konusu olabilir. İşinizle ilgili gerçekleştirmek istediğiniz hedefler konusunda zaman zaman dışarıdan kaynaklı zorlanmlar yaşayabilirsiniz.Bu zorlanmaları
ilişkilerinize yansıtmamaya özen göstermelisiniz. 18 Şubat tarihinden itibaren Güneş'in Balık burcuna geçmesi ile birlikte odak noktanız parasal konulara,alacak, verecek konularına dönecek.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu hafta iş hayatınız,günlük rutinleriniz ve sağlığınızla ilgili konulara dikkat etmeniz gereken bir süreçte olacaksınız. İş hayatınızda uzun zamandır sizi zorlayan bir takım durum ve olaylar aniden tekrardan karşınıza çıkabilir. Ama bu süreci yönetirken
fevri hareketlerde bulunmamaya dikkat etmeli ve ne söylemek istiyorsanız düşünerek ifade etmelisiniz. 18 Şubat tarihinden itibaren Güneş'in Balık burcuna geçmesi ile birlikte odak noktanı ikili ilişkilere dönmeye başlayacak.Eşinizle veya partnerinizle olan ilişkinizi düzenlemek isteyeceksiniz.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları bu hafta aşk hayatı,flörtler ve çocuklar olan ilişkiniz sizler için önemli olacak. Aniden yaşanan bir takım durum ve olaylardan dolayı zaman zaman kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Özellikle aşk hayatınızda kendinizin ve aşka bakış açınızın farkında
vararak değişim dönüşüm için adımlar atmak isteyebilirsiniz.18 Şubat tarihinden itibaren Güneş'in Balık burcuna geçmesi ile birlikte iş hayatınıza ve günlük rutinlerinize odaklanarak hayatınızı yeniden düzenlemek isteyeceksiniz.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları bu hafta aile,ev,yuva konuları ve ikili ilişkilerle ilgili zaman zaman gerilimlere ve zorlanmalara açık olacaksınız. Ebevynlerinizle ve ailenizle kurmuş olduğunuz iletişime dikkat etmelisiniz. Ani ve fevri çıkışlar yapmamaya ve sakinliğiniz korumaya özen göstermelisiniz.18 Şubat tarihinden itibaren Güneş'in Balık burcuna geçmesi ile birlikte odak noktanız aşk hayatınız, flörtler ve çocuklar olmaya başlayacak.Bu haftayla birlikte aşk hayatınızda hareketlenmeler söz konusu olabilir.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu hafta akraba,kardeş,kuzen ve yakın çevre ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Özellikle de kurmuş olduğunuz cümleler yanlış anlaşılmaya çok açık olacak.İş hayatınızla ve günlük rutinlerinizle ilgili sizi zorlayan durum ve konuları değiştirmek için
harekete geçmek isteyebilirsiniz.18 Şubat tarihinden itibaren Güneş'in Balık burcuna geçmesi ile birlikte odak noktanız aile ev ve yuva konuları olmaya başlayacak.Bu süreçte ebevynleriniz ve ailenizle daha çok zaman geçirebilirsiniz.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta gelir, gider hesaplamaları ve parasal konularda zaman zaman zorlanmalar yaşayabilir ve aniden ortaya çıkan durumlardan dolayı kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Gelirinizi arttırmak için yeni fırsatlar ve çözüm yolları aramaya odaklanırken
bir yandan da aşk hayatınızda sizin enerjinizi çeken durumlar söz konusu olabilir. Kontrolü elden bırakmamalı ve sakin tavırlarda olmaya özen göstermelisiniz.18 Şubat tarihinde Güneş'in Balık burcuna geçmesi ile birlikte iletişim gücünüz ve yakın çevre ilişkileriniz güç kazanacak.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu hafta kendinize, hayatınıza,hedeflerinize ve ikili ilişkilerinize odaklandığınız bir hafta olacak.Uzun zamandır bu konularla ilgili kafanıza takılmış ve sorun olarak gördüğünüz konu ve durumlarla ilgili ani gelişmler meydana gelebilir. Sakin
tavırlarda olmaya özen göstermelisiniz.18 Şubat tarihinden itibaren Güneş'in Balık burcuna geçmesi ile birlikte odak noktanız biraz daha parasal konular olmaya başlayacak ve iş ile ilgili yeni fırsat arayışlarına geçeceksiniz.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu hafta geçmiş kaygı ve korkularınız zaman zaman kendini size hatırlatabilir. Dışarıdan gelen etkilerden dolayı kendinizi zaman zaman kurbanmış gibi hissedebilir ve bu duygudan dolayı ruh ve beden sağlığınızı kötü etkileyebilirsiniz. Unutmayın ki bu dönemde yaşamış olduğunuz her şey yaşanması gerektiği için yaşanıyor ve siz kurban değilsiniz .Bu etkiler 18 Şubat tarihinden itibaren Güneş'in Balık burcuna geçmesi ile birlikte hafiflemeye başlayacak ve siz de hem hayatınıza hem hedeflerinize hem de ilişkilerize daha rahat bir şekilde odaklanabiliyor olacaksınız.

 

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar