BÜŞRA BAYSAL'DAN 15 HAZİRAN 2020 -21 HAZİRAN 2020 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Koç Burçları:

Sevgili Koç Burçları geçen haftaya bakış kendinizi daha iyi ve daha enerjik hissettiğiniz bir hafta olacak sizler için. Hedeflerinizle hayallerinizle ilgili adımlar atmak isteyecek ve kafanıza koymuş olduklarınızı yapmak adına ilerleyeceksiniz. Bu hafta öfkeli ve aceleci olmamaya
özen göstermelisiniz özellikle ilişkiler konusunda sakin olmalı, fevri davranışlardan kaçınmalısınız. Hafta ortasından itibaren iş hayatınız, gelirinizle ilgili konular gündemde olacak. Kazançlarınızı arttırabileceğiniz fırsatlar yakalayacaksınız.

Boğa Burçları:

Sevgili Boğa burçları yeni haftaya kendinizi biraz halsiz ve yorgun hissederek girebilirsiniz. Hem ruhsal hem de bedensel sağlığınıza dikkat etmeli stresten ve kötü alışkanlıklardan uzak durmalısınız. Arkanızdan dönen bazı oyunlar gün yüzüne çıkabilir insanlara güvenmeden önce
iyice düşünmeli özel sırlarınızı paylaşmamalısınız.Hafta ortasından itibaren enerjiniz yükselecek ve kendinize, hedeflerinize daha iyi  odaklanabileceksiniz.Kazancınızı arttırmak adına atmış olduğunuz adımların bu hafta itibariyle geri dönüşünü alabilirsiniz.

İkizler Burçları:

Sevgili İkizler burçları bu haftaya arkadaşlarınızla görüşmek sosyalleşmek isteyeceğiniz bir etkiyle başlıyorsunuz. İşinizden elde etmiş olduğunuz gelirle ilgili bazı adımlar atmak hatta araştırmalar yapmak isteyeceksiniz. Hafta ortasından itibaren enerjinizin biraz düştüğünü hissedebilirsiniz. Kendinizi çok yormamaya, uyku ve besleneme düzeninize dikkat etmelisiniz.Ruhsal anlamda kendinizi yormaya, gereksiz yere bazı olayları büyütmeye yatkın olacaksınız aman dikkat!

Yengeç Burçları:

Sevgili Yengeç burçları yeni haftaya iş ve kariyer odaklı başlayacaksınız.İş hayatınızda başarılar elde etmek, hedeflerinize ulaşmak ve kendinizi göstermek için çok fazla çalışacaksınız ve karşılığını da alabileceksiniz. Hafta ortasından itibaren biraz daha sosyalleşmek arkadaşlarınız,dostlarınızla vakit geçirmek isteyeceksiniz. Sosyal aktivitelerde bulunmak, yeni hobiler keşfetmek isteyebilirsiniz. Kendinizi her ortamda rahatça ifade edebileceksiniz.

Aslan Burçları:

Sevgili Aslan burçları bu hafta kendinizi geliştirmek yeni şeyler öğrenmek için adımlar atacağınız bir hafta olacak. Kişisel gelişime önem veren bir Aslan burcuysanız yeni eğitimlere katılabilir ve farkındalığınızı arttıracak konulara yönelebilirsiniz. Yurtdışı ile çalışmalarınız varsa çalışmalarınız bu hafta hız kazanabilir.Hafta ortasından itibaren kariyer hayatınızda ve hedefleriniz gündemde olacak. Başarılarınızı arttırmak adına daha çok çalışacak ve karşılığını alacaksınız.

Başak Burçları:

Sevgili Başak burçları yeni haftaya parasal hesaplar yaparak başlayacaksınız.Alacaklar, verecekler, krediler, borçlar, evliyseniz eşinizin parasıyla ilgili konular gündeminizde olacak. Borcunuz varsa ödemeye odaklanabilir ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren okuduğunuz,öğrendiğiniz her yeni bilgi ile hayata karşı olan bakış açınızı değiştirebilirsiniz.Farkındalığınızı arttıracak bazı durum ve olaylar karşınıza çıkabilir.

Terazi Burçları:

Sevgili Terazi burçları hafta başında ilişkiler ile ilgili konular oldukça gündeminizde olacak. Evliyseniz eşinizle, uzun süreli bir ilişkiniz varsa partnerizle olan iletişiminiz artabilir.Çözemediğiniz konular varsa konuşmak isteyebilirsiniz. Ancak öfkeli
ve fevri davranışlardan kaçınmanız gerek yoksa ilişkinize hasar verebilirsiniz. Hafta ortasından itibaren gündeminizi parasal konular oluşturmaya başlayacak. Alacak verecek hesapları ile ilgileneceksiniz.

Akrep Burçları:

Sevgili Akrep burçları bu hafta sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir hafta olacak.Hafta başından itibaren kendinizi biraz yorgun ve halsiz hissedebilirsiniz. Uyku düzeninize, beslenmenize dikkat etmelisiniz. Ruhsal anlamda kendinizi kötü hissetmenize sebep olacak
olay ve kişilerden uzak durmaya çalışmalısınız. Özellikle iş hayatınızla ilgili konularda sakin olmalısınız. Hafta ortasından itibaren ilişkileriniz ile ilgili ani durumlar söz konusu olabilir. İyi giden bir ilişkiniz varsa ciddi adımlar atabilirsiniz ancak kötü giden bir ilişkiniz varsa sonlandırmak isteyebilirsiniz.

Yay Burçları:

Sevgili Yay burçları bu hafta aşk hayatınız, flörtleriniz ve çocuklarınızla ilgili konular önem kazanıyor olacak. Kendiniz fazlasıyla flörtöz hissedebilir ve yeni insanlar tanışmak isteyebilirsiniz. Aynı zamanda kendinize yeni hobiler bulmak ve hayat enerjinizi yükseltmek isteyeceksiniz. Hafta ortasından itibaren sağlığınıza biraz dikkat etmelisiniz.İş hayatınızdaki stres ve yorgunluk sizlerin bağışıklık sistemini düşürebilir.

Oğlak Burçları:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta ailenizle, yuvanızda vakit geçirmek isteyeceksiniz. Ebeveynlerinizle olan iletişiminiz ve sorumluluklarınız artabilir. Aynı zamanda ev dekorasyonu ile ilgilenmek sizlere iyi gelecek. Hafta ortasından itibaren aşk hayatınız hareketlenecek. Bir ilişkiniz varsa iletişiminiz artabilir veya yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Ama Venüs'ün hala retro durumda olduğunu lütfen unutmayın. O nedenle kimseyi hemen tanıdığınızı zannederek güvenmeyin.

Kova Burçları:

Sevgili Kova burçları bu hafta akrabalar, kardeşler, kuzenlerle olan iletişiminiz hızlanabilir. Ticaretle uğraşan bir Koca burcuysanız işinizi tanıtmak ve pazarlamak adına adımlar atmak isteyebilirsiniz. Aynı zamanda şehirlerarası yolculuklar da gündeminizde olacak. Konuşmalarınızda fevri olmamaya ve karşı tarafı dikkatlice dinlemeye özen göstermelisiniz. Özellikle bu hafta ailevi konular gündemize gelebilir, kendinizi sakin ve dikkatli ifade etmeye özen göstermelisiniz.

Balık Burçları:

Sevgili Balık burçları bu hafta parasal konularla ilgil gündeminiz bir hayli yoğun olacak. Özellikle gelirinden memnun olmayan bir Balık burcuysanız gelirinizi nasıl arttırabileceğinize yönelik yollar arayabilirsiniz. Ama bu dönemde gezegenlerin retro  hareketleri devam ettiğinden mevcut işinizi bırakmanızı tavsiye etmiyorum. Hafta ortasından itibaren akrabalar, kuzenler ve kardeşlerle olan iletişiminiz artacak.Ticaret ile uğraşıyorsanız yolculuklar yapmanız gerekebilir.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar