MART 2021 AYLIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları Mart ayı sizler için yakın çevre,akraba,kardeş ve kuzen iletişiminizin artacağı bir ay olacak gibi duruyor. Mars'ın İkizler burcuna geçmesiyle birlikte insanlarla kurmuş olduğunuz iletişim dili biraz öfkeli ve sabırsız olabilir. Mart ayında zaman zaman düşünceleriniz karışık olabilir.Karar vermek ve yönünüzü görmekte zorlanabilirsiniz.Kendinizi yalnızlaştırmaya meyilli olacaksınız ama bu durumu çok abartmamaya özen göstermelisiniz. Ruh ve beden sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir ayda olacaksınız.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları Mart ayı sizler için maddi kaynaklara odaklı bir ay olacak gibi duruyor. Gelir gider hesapları,işinizden elde ettiğiniz gelir ve ödemlere odaklanabilirsiniz. İşinizden elde etmiş olduğunuz geliri arttırmak adına adımlar atabilir ve yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu ay ayrıca iş yaptığınız kişilerle veya sosyal çevrenizle olan iletişiminiz her zamankinden daha yoğun olabilir.  Birlikte ortaklaşa işler yapmaya karar verebilirsiniz.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları Mart ayı sizler için kendinize, hayatınıza, hedeflerinize ve ikili ilişkilerinize odaklanacağınız bir ay olacak gibi duruyor. Zaman zaman ikili ilişkilerinizde gerginlikler yaratma ihitmaliniz olabilir. Fevri ve ani çıkışlardan kaçınmanızı tavsiye ederim. Kariyer hayatınızla ilgili zaman zaman karamsarlığa kapılıp karar vermekte zorlansanızda dikkatli atmış olduğunuz her adımın karşılığını güzel bir şekilde alabiliyor olacaksınız.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları Mart ayı sizler için biraz iç dünyanıza ve bilinçaltınıza yönlendiğiniz bir ay olacak gibi duruyor. Ruh ve beden sağlığınıza dikkat etmeniz gereken aynı zamanda bir sorun yaşıyorsanız muhakkak psikolojik destek almanız gereken bir ay olacak. Eğitim hayatı olan bir Yengeç burcuysanız dikkat dağınıklığı ihtimaliniz yüksek olacak. Yurtdışı ile olan bağlantılarınız ve uzak mesafedeki insanlarla olan iletişiminiz artabilir.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları Mart ayı sizler için sosyal çevrenize,arkadaşlarınıza, dostlarınıza ve işinizden elde etmiş olduğunuz gelire odaklanacağınız bir ay olacak. Gelirinizi arttırmak adına yeni fırsatlar yakalayabilir ve adımlar atabilirsiniz. Alacak verecek konuları krediler, bankalar ve sigortalar ile ilgili bir takım konularda adımlar atmanız gerekebilir. Ama zaman zaman karar vermek ve adım atmak bu konularda sizi biraz zorlayabilir.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları Mart ayı sizler için kariyer ve hedef odaklı bir ay olacak gibi duruyor. Kariyer hayatınızda konumunuzu yükseltmek ve hayallerinize ulaşmak için mücadele etmekten kaçmayacağınız bir ay olacak. Sadece öfkenize ve konuşmalarınızda fevri hareketlere dikkat etmeli patronlarınızla ve ebeveynlerinizle olan iletişiminize özen göstermelisiniz. İkili ilişkilerde ise zaman zaman önünüze görmekte ve karar vermekte zorlandığınızı hissedebilirsiniz.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları Mart ayı sizler için eğitim hayatınız ve yurtdışı bağlantılı konularda mücadele etmeniz gerekecej gibi duruyor. İş hayatınız ve günlük rutinlerinize düzenlemeniz gereken bir ay olacak sizler için. Stres ve yoğun çalışma temposundan dolayı ruh ve beden sağlığınıza özen göstermeniz gerekiyor. Bir sorununuz olduğunda muhakkak profesyonel destek almayı ihmal etmemelisiniz. İş değişikliği yapmak veya hayatını daha düzenli hale getirmek isteyen Terazi burçlar Mart ayını istedikleri gibi değerlendirebilecekler.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları Mart ayı sizler için alacak verecek , banka ve kredilerle ilgili konulara odaklanacağınız bir ay olacak gibi duruyor. Borç almak, borç vermek için çok uygun bir dönemde olmayacaksınız. Özellikle de güvenmediğiniz insanlara bu ay dikkat etmelisiniz. Aşk hayatınızda ilişkinizle ilgili önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz ancak bir sorun varsa çözmek için konuşmanızı pek taviye etmiyorum. İlişkiniz yoksa bir ilişkiye başlamak isteyebilirsiniz ancak karşınızdaki kişiyi iyi tanımaya özen göstermelisiniz.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları Mart ayı sizler için ikili ilişkilerle ilgili mücadele etmeniz gereken bir ay olacak gibi duruyor. İlişkisinde sorun olan bir Yay burcuysanız bu aralar ilişkinizde öfkeli ve fevri davranışlarddan kaçınmanızı tavsiye ederim. İlişkinizde sorun yoksa birlikte daha çok vakit geçirmek hatta ilişkinizi daha ileri seviyeye taşımak isteyebilirsiniz. Bu ay ev yuva aile konuları da sizler için önemli olacak. Ebeveynlerinize daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları Mart ayı sizler için iş ve günlük rutinlerinize odaklanarak geçecek gibi duruyor. Birçok Oğlak burcu iş hayatını daha iyi bir seviyeye getirmek için daha çok çalışacak ama daha çok çalışarak kendinizi fazla yormamaya beden ve ruh sağlığınızın dengesini bozmamaya özen göstermelisiniz. İletişim kurarken ve düşüncelerinizde zaman zaman kafa karışıklığı yaşamaya açık olacaksınız. Akraba, kardeş kuzen ve yakın çevre ilişkilerinizdeki konuşmalara bu ay dikkat etmelisiniz.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları Mart ayı sizler için aşk hayatınız,çocuklarınız ve hayattan keyif aldığınız konulara odaklanabilirsiniz. Aşk hayatınızda sorun yaşıyorsanız öfkeli ve agresif tavırlardan kaçınmaya özen göstermelisiniz. İstemesenizde ilişkinize zarar verme ihtimaliniz yüksek olacak. İlişkiniz yoksa bir ilişkiye başlamak isteyebilirsiniz.Parasal konularda ve gelir gider dengeniz ile ilgili zaman zaman kafanız karışsa bile güzel fırsatlar önünüze gelecek.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları Mart ayı sizler için aile ev yuva konularına odaklanacağınız bir ay olacak gibi duruyor. Ev değişirmek ev almak veya ev satmak isteyen bir Balık burcuysanız adımlar atabilirsiniz. Komşularınızla olan iletişminizde sakin tavırlarda olmaya özen göstermelisiniz. Bu ay kendinize, hedeflerinize ve ikili ilişkilerinize odaklanacağınız bir ay olacak.

 

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar