9 KASIM 2020 - 15 KASIM 2020 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları bu hafta Mars'ın geri hareketinin bitmesiyle uzun zamandır yapmak isteyipte yapamadığınız ne varsa yavaş yavaş yoluna koyabileceksiniz. Enerjiniz yükselerek hedeflerinize rahatlıkla odaklanabileceksiniz. Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeniay
ile birlikte parasal konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Borç alıp,borç verme gibi konular gündeminize gelebilir. Eğer evliyseniz eşinizle ortak paranız konusunda konuşmalar yapabilirsiniz.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu hafta Mar'ın geri hareketinin bitmesi ile birlikte uzun zamandır ruhsal anlamda yaşadığınız gelgitler yavaş yavaş sonlanmaya başlayacak. Daha güçlü ve kararlı bir şekilde hedeflerinize odaklanabileceksiniz. Akrep burcunda gerçekleşecek olan  Yeniay ile birlikte ikili ilişkilerinizde bazı başlangıçlar söz konusu olabilir. Aynı zamanda bir iş ortağınız varsa onunla birlikte işinizi büyütmek için adımlar atabilirsiniz.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu hafta Mars gerilemesinin bitmesi ile birlikte sosyal çevrenizde yaşamış olduğunuz sorunları ve gerginlikleri geride bırakabileceksiniz. Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte sağlığınıza odaklanabilir ve kendinizi hem ruhsal hem de bedensel anlamda iyi hissetmek için günlük rutinlerinizde değişimler yapmak isteyebilirsiniz.Aynı zamanda uzun zamandır beklediğiniz işinizle ilgili haberleri de alabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta Mars gerilemesinin bitmesi ile birlikte iş ve kariyer hayatınızda uzun zamandır yaşamış olduğunuz sorunları ve motivasyon düşüklüğünüz bu haftayla birlikte geride bırakabileceksiniz. Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte  aşk hayatınızda ve çocuklarınızla olan iletişiminizde güzel ve süprizli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğer ilişkinizde sorunlar varsa fevri ve kavgacı tavırlarda olmamaya özen gösterin

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu hafta Mars gerilemesinin sona ermesi ile birlikte eğitim hayatınızda ve yurtdışı bağlantılı konularda  yaşamış olduğunuz tüm zorlukları artık arkanızda bırakmaya başlayacaksınız. Bu hafta Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte ise ailenizle ve yuvanızda keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Ev almak ev satmak veya taşınmak isteyen bir Aslan burcuysanız bu haftayla birlite yeni adımlar atabilirsiniz.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu hafta Mars gerilemesinin bitmesi ile uzun zamandır alacaklar, verecekler, borçlar, krediler ve finansal konularda yaşamış olduğunuz zorlanmaları geride bırakmaya başlayacaksınız. Bu hafta gerçekleşecek olan Akrep burcu Yeniayı ile birlikte
akrabalar kardeşler olan iletişiminiz artabilir. Aynı zamanda şehirlerarası yolculuklar söz konusu olabilir. Eğer ticaret ile uğraşıyorsanız müşterilerinizle kurmuş olduğunuz iyi iletişimlerin sonucunu güzel bir şekilde alabileceksiniz.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları bu hafta Mars gerilemesinin bitmesi ile birlikte uzun zamandır ikili ilişkilerde yaşamış olduğunuz zorlanmalar yavaş yavaş sonlanmaya başlayacak.İlişkiniz yoksa yeni bir ilişkiye başlayabilir veya mevcut ilişkinizde yeni bir boyut kazandırabilirsiniz. Bu hafta Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeniay sizlere parasal anlamda fırsatlar sunacak. Aynı zamanda bu haftayla birlikte kendinize vermiş olduğunuz değer duygusu hızla artmaya başlayacak.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları bu hafta Mars gerilemesinin bitmesi ile birlikte iş hayatınızda ve günlük hayatınızda yaşamış olduğunuz sorunları yavaş yavaş arkada bırakmaya başlayacaksınız. Sağlığınızla ilgili uzun zamandır sizi yoran bir konu artık çözüme kavuşabilir. Bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte hem ikili ilişkilerinizde hem de hayattaki hedeflerinizle ilgili yeni adımlar atabilirsiniz

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu hafta Mars gerilemesinin sona ermesi ile birlikte aşk hayatınızda ve çocuklarınızla ilgili konularda yaşamış olduğunuz sorunlar artık geride kalmaya başlıyor. Bu hafta gerçekleşecek olan Akrep burcu Yeniayı ile birlikte biraz daha hem ruh hem de beden sağlığınız ilgilenebilirsiniz. Uzun zamandır ruh ve beden sağlığınızla ilgili çözmek isteyip bir türlü çözümünü bulamadığını konuların cevabını alabilirsiniz.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta Mars gerilemesinin sona ermesi ile birlikte uzun zamandır ev yuva ve aile konularıyla ilgili çözüme kavuşturamadığınız konular varsa bu haftayla birlikte artık çözüme kavuşacak. Bu hafta Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte sosyal çevreniz genişleyebilir ve sosyalleşerek bir çok yeni insan tanıyabilirsiniz.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu hafta Mars gerilemesinin bitmesi ile birlikte uzun zamandır eğitim, akrabalar, kardeşlerle ilgili yaşamış olduğunuz sizi yavaşlatan hatta canınızı sıkan ne varsa bu haftayla birlikte kurtuluyorsunuz. Bu hafta Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte kariyer hayatınızda, hedeflerinizde istediğiniz yeni başlangıçları yapabiliyor olacaksınız.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu hafta Mars retrosunun bitmesi ile birlikte parasal konularda yaşamış olduğunuz aksaklıklar, gecikmeler son bulmaya başlayacak.Akrep burcuna gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte bu hafta yurtdışı konularında iletişiminiz hızlanacak gibi gözüküyor.
Eğer eğitim hayatı devam eden bir Balık burcuysanız artık eğitim hayatınızda istediğiniz yeni başlangıçları ve başarıları elde edebilecek emeklerinizin karşılığını almaya başlayacaksınız.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar