5 EKİM 2020 - 11 EKİM 2020 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları bu hafta kariyer hedefleriniz,iş hayatınız ve hedeflerinizle ilgili zaman zaman hevesiniz kırılabilir ve motivasyon düşüklükleri yaşayabilirsiniz. Mesleğinizle ilgili duymuş olduğunuz kaygıları ilişkilerinize yansıtabilir ve mevcut ilişkinize zarar verebilirsiniz.
Bu etkiler hafta sonuna doğru biraz daha rahatlamaya başlayacak ve sizde daha sağlıklı düşünüp hareket edebileceksiniz. Dikkat etmeniz gereken sakin ve sabırlı olarak olayları büyütmemeye çalışmanız olacak.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu hafta eğitim hayatınız ve yurtdışı konularında bir takım zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatı devam eden bir Boğa burcuysanız bu hafta ilerlemenizden kaynaklı bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Yurtdışı odaklı işleriniz varsa hafta ortasında ufak
tefek aksaklıklar meydana gelebilir ama meraklanmayın çünkü haftasonundan itibaren işleriniz de rahatlamalar başlayacak ve önünüzü görmekte zorlandığınız noktalarda netleşmeler yaşayacaksınız.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu hafta parasal konular, alacaklar, verecekler, borçlar ve kredilerle ilgili zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Evliyseniz eşinizin parasıyla ilgili bazı durumlar sizin canınızı sıkabilir. Özellikle bu hafta arkadaşlık ilişkilerinizde de iplerin gerilmesine açık bir süreçte olacaksınız. Sorunlu bir arkadaşlık ilişkiniz varsa bitirmek isteyebilirsiniz.Hafta sonuna doğru ise hem parasal konularda hem de kariyer hayatınızla ilgili beklediğiniz güzel destekleri alabiliyor olacaksınız.

YENGEÇ BURCU: Sevgili Yengeç burçları bu hafta her türlü ikili ilişkilerde zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Evliyseniz eşinizle, uzun zamandır ilişkiniz varsa partnerinizle veya iş ortağınızla aranızdaki enerjiler biraz gergin olabilir. Kendinizi anlatmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru gezegen açılarınında rahatlamasıyla kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz ve ilişkinizde yaşamış olduğunuz gerilmeler
düzelmeye başlayacak.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu hafta iş hayatınızla, kendinizi geliştirmekle ilgili, eğitim ile ilgili konular sizleri biraz zorlayabilir. İş hayatınız ve günlük hayatınız arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Özellikle bu hafta beslenme ve uyku düzeninize dikkat etmeli sağlığınızı
ihmal etmemelisiniz. Hafta sonuna doğru enerjiler rahatlamaya başladıkça sizde gerilim yaşadığınız konuları yoluna koymaya başlayacaksınız. Hem iş hayatınızda hem de günlük hayatınızda istediğiniz düzeni kurabileceksiniz.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu hafta aşk hayatınız ve parasal konularda biraz zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır size sıkıntı yaratan bir ilişkiniz varsa bu hafta çözümlemek adına konuşmalar yapmak sizin için pek faydalı olmayabilir. Parasal konularda da gereksiz
harcamalardan kaçınmalı ve ödeme yapmanız gereken yerler varsa unutmamalısınız.Hafta sonuna doğru enerjilerin rahatlamasıyla birlikte hem ilişkilerde hem de parasal konularda rahatlamalar yaşayabileceksiniz.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları bu hafta aile ilişkileriniz ve ikili ilişkileriniz sizleri biraz zorlayabilir. Evliyseniz eşinizle, bir ilişkiniz varsa partnerinzle ufak tefek anlaşmazlıklardan dolayı tartışmaları büyütmeye açık olacaksınız. Kendinizi anlatmakta zorluk çekebilir ve olayların üzerine gidebilirsiniz. Hafta sonundan itibaren ise enerjilerin biraz daha rahatlamasıyla birlikte kendinizi anlatmak ve ilişkilerdeki mevcut sorunları çözmek sizler için daha kolay olacak.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları bu hafta akrabalar, kardeşler, kuzenlerle olan iletişiminizde bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu hafta sürekli olarak etrafınızdaki kişilerle iletişim kurmak ve kendinizi sürekli olarak ifade etmek isteyebilirsiniz. Ancak karşınızdaki insanlar sizi pek anlamaya meyilli olmayabilirler. O nedenle hafta ortası ilişkileri çıkmaza sokmak yerine sakin kalmanızı tavsiye ederim. Haftasonuna doğru ilişkilerde dengeyi bulmak daha kolay olacak.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu hafta maddi konular sizi biraz zorlayabilir.İşinizden elde etmiş olduğunuz gelir yeterli değilse  değişiklikleri düşünebilirsiniz ama bu hafta acele kararlar vermemek sizler için çok daha iyi olacak. Hafta sonuna doğru gelir gider dengenizi
daha iyi ayarlayabilecek ve önünüzü görebileceksiniz. Aynı zamanda bu süre içerisinde yaşamış olduğunuz gerginlikleri yuvanızda ailenizle daha bol zaman geçirerek atabilirsiniz.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta hedefleriniz, hayata almak istediğiniz yollar ve ikili ilişkilerle ilgili zorlanmalar yaşayabilir enerjinizi aşağı çekebilirsiniz. Sanki boşa çabalıyormuş gibi düşünebilirsiniz ve bu düşüncelerinizle mevcut ilişkilerinizi de çıkmaza sokabilirsiniz.
Bu hafta ne kadar sakin olur, fevri hareketlerden kaçarsanız sizler için o kadar rahat geçecek.Haftasonuna doğru enerjilerin biraz daha  rahatlamasıyla sizinde kafanızın içinde dönen sorular cevaplarını bulabilecek.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu hafta ruh ve beden sağlığınıza ve psikolojinize fazlasıyla özen göstermeniz gerekecek. Hayatta yaşamış olduğunuz en ufak sorunu bile abartabilir ve kendi psikolojinizi bozabilirsiniz. Hafta sonuna doğru gezegen hareketleri sizi daha destekler
bir hal oluyor ve kafanızın içinde kurmuş olup büyüttüğünüz sorunların aslında o kadar da önemli olmadığını fark edebileceksiniz.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu hafta arkadaşlıklarınız,dostluklarını ve sosyal ilişkileriniz biraz sizleri zorlayabilir. Sorun yaşamış olduğunuz, kendinizi bir türlü ifade edemediğiniz insanlarla ilişkileriniz bu hafta kopma noktasına gelebilir. Eğer bu tarz bir durum yaşamak istemiyorsanız daha sakin kalmalı ve insanlara kendinizi anlatmaya çalışmamalısınız. Haftasonuna doğru enerjilerin rahatlamasıyla birlikte sorunlarınızı daha rahat çözebileceksiniz.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar