3 AĞUSTOS 2020 -9 AĞUSTOS 2020 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları bu hafta arkadaşlarını, sosyal çevrenizle ilgili yeni kararlar alabilir ve artık bitmesi gereken bazı arkadaşlık ilişkilerinizi noktalaya bilirsiniz. Uzun zamandır sizi aşağı çeken ama bir türlü hayatınızdan çıkaramadığınız dostluklarınızı bu hafta gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte sonlandırabilirsiniz.Aynı zamanda işinizden elde ettiğiniz gelirden memnun değilseniz kazancınızı arttırmak için yeni iş imkanları arayabilir ve kendinizi yeni fırsatlar yaratabilirsiniz.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu hafta sizleri kariyer ve iş hayatınızda ilgili bazı bitişler, sonlanmalar ve tamamlanmalar sizleri bekliyor olacak. Bitişler ve sonlanamlar denildiğinde hemen aklınıza gelen işimden mi kovulacağım veya olumsuz bir şeyler mi olacak gelmesin. Bu bitiş enerjisi aynı zamanda sizi iş hayatınızda yoran bir konunun sonlanması da olabilir. Bu etkileri olumlu veya olumsuz mu alacağınız tamamen sizin haritanıza bağlıdır. Kendinize yeni hedefler koyacağınız ve yeni yol haritaları çizeceğiniz bir hafta sizleri bekliyor.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu hafta hayata karşı bakış açınızın değiştiştiği daha fazla kendinizi özgür hissetme ihtiyacı duyduğunuz bir hafta olacak. Kendinize özel alan yaratmak, kendi başınıza bir şeyler yapmak sizler çok iyi gelecek. Akademik hayatı olan veya ticaretle uğraşan İkizler burçları için iş hayatında veya iş yapış şekillerinde değişiklikler meydana gelecek.İş hayatınızda gerçekleşecek olan değişimler adete sizin hayata bakış açınızı yeniden düzenleyecek.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta parasal konular sizin gündeminizi bir hayli meşgul edecek gibi görünüyor. Alacaklar, verecekler, krediler, kredi kartı borçları ve evliyseniz eşinizin parasıyla ilgili konular günmenizde olacak. Mevcut bir borç varsa borcunuzu kapatmak adına fırsatlar yakalayabilirsiniz.Veya size borcu olan bir kimse borcunu ödeyebilir. Mirasla ilgili gelişmeler bekliyorsanız bu hafta itibariyle beklediğiniz haberleri alabilirsiniz.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu hafta aşk, ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konuları sizin gündeminizde olacak. Eğer sorunlu bir  evliliğiniz varsa bu hafta aranızdaki sorunu çözmek adına adımlar atabilirsiniz. Eğer sorunlar çözülemeyecek gibiyse ayrılık kararı almanız da mümkün. İş ortaklığı olan aslan burçları ise bu haftaya birlikte ortaklıklarına yeni bir boyut kazandırmak isteyecekler. Eğer ki ortaklığınızın size yarar değil zarar getirdiğini düşünüyorsanız bu hafta bitirmek isteyebilirsiniz.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu hafta iş hayatınızda yoğunluğunuz artabilir. İş hayatınızda üstlenmiş olduğunuz sorumluluklar size kendinizi yorgun hissettirebilir. O nedenle bu hafta dinlenmenize, beslenmenize ve uyku düzeninize ekstra özen göstermelisiniz. Ayrıca korku duyduğunuz, psikolojinizi etkileyecek negatif durumlara açıksanız. Kendi kendinizin modunu düşürebilir ve henüz gerçekleşmemiş ve belki de gerçekleşmeyecek olaylar için kuruntu yaparak enerjinizi düşürmemelisiniz.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları bu hafta aşk hayatınız, flörtleriniz, çocuklarınızla ilgili konular sizin gündeminizi oluşturacak.İlişkisi
olan ancak sorunlar yaşayan bir Terazi burcuysanız bu hafta ile birlikte ilişkinizi sonlandırma kararı alabilirsiniz.Ancak yanlız ve ilişkisi
olmayan bir Terazi bucuysanız yeni aşklar ve flörtler söz konusu olabilir.Bu dönemde hayatınıza yeni hobiler katabilirsiniz.Başlamış
olduğunuz yeni hobiler sayesinde ise uzun vadeli dostluklar kurabilirsiniz.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları bu hafta ailenizle ve yuvanızla ilgili konular bir hayli önem kazanacak. Ebenveynlerinizin bu hafta size ihtiyacı olabilir ve onlarla daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aynı zamanda aile içerisinde bir türlü çözüme kavuşturulamamış bir konu varsa bu hafta itibariyle konuya bir çözüm getirebilirsiniz. Ev almak ev satmak isteyen bir Akrep burcuysanız bu hafta önünüze bir çok fırsat çıkabilir. Ancak aceleci karar vermemeye ve dikkatli kararlar vermeye özen göstermelisiniz.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burcu bu hafta akrabalar,kardeşelr, kuzenlerle ilgili konular gündeminizde olacak. Onlarla olan iletişiminiz artabilir ve aranızda çözülmesi gereken ama bir türlü çözülememiş bir konu varsa oturup konuşmanız gerekebilir. Bu konuşmalar yaparken her şeyi ben bilirim benim dediğim olacak havasında değil de daha yapıcı bir tutum takınmanız sizler için her açıdan daha faydalı olacaktır. Ayrıca bu hafta iş amacıyla insanlarla olan iletişiminiz hız kazanabilir.

OĞLAK BURCU:

Sevgili OĞlak burçları bu hafta parasal konular, alacak verecek ,gelir gider düzenlemeleri sizin gündeminizi oluşturacak. İşinizden elde ettiğiniz geliri arttırmak veya yeni iş imkanları yakalamak için adımlar atacak yeni araştırmalar gireceksiniz. Uzun süredir kazancınızdan memnun olmadığını, size sorunlar yaşatan bir işiniz varsa bu hafta itibariyle sonlandırma kararı alabilirsiniz. Ama bu kararı verirken aceleci olmamanız ve detayları iyi düşünmeniz gerek.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu haftayla ilgili kendinizde değişmesi gerektiğine inandığınız ne varsa değiştirmek adına cesurca adımlar atabileceksiniz. Özellikle bu değişimleri ikili ilişkiler üzerinden yapacak gibi görünüyorsunuz. Sevgilinizle veya eşinizle uzun zamandır çözemediğiniz sorunlarınız varsa çözmek için oturup konuşabilirsiniz veya çözemiyoruz diye düşünerek ilişkinizi sonlandırma kararı alabilirsiniz. Bu kararı verirken egosal bir tavırla değil daha sakin ve anlayışlı bir tavırla hareket etmenizi tavsiye ederim

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu hafta sizlerin biraz içinizde kapandığınızi yalnız kalmak istediğiniz bir hafta olabilir. Hayalini kurduğunuz bazı konular istediğiniz gibi gitmeyebilir ve bu da size kendinizi kurbanmış gibi hissettirebilir. Ama merak etmeyin bu etkiler aslında sizi korkularınızla yüzleştirmek ve çözmeniz gereken sorunları size göstermek için gelecek. O nedenle kabuğunuza çekilerek küskün tavırlar takınmak yerine gücünüzü kendinize katılayacak adımlar atmanızı tavsiye ederim

 

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar