28 EYLÜL 2020 - 4 EKİM 2020 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları bu hafta, hayatınıza, hedeflerinize ve ilişkilerinize odaklanacaksınız. İlişkilerinizde olan gelişmeler sizleri karakterinizle ilgili yeniliklere itecek.Ben kimim, ilişkilerimdeki tavırlarım doğru mu yoksa karakter ve tavırlarımda değişikliği mi gitmeliyim
gibi sorular beyninizin içinde dönüyor olacak.Venüs'ün Başak burcuna geçmesi ve Satürn'ün ileri harekete başlamasıyla birlikte iş hayatınızda ulaşmak istediğiniz hedefler yönünde şanslı olacaksınız ve iş hayatınızdaki yoğunluk artacak.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu hafta psikolojik olarak kendinizi içe dönük hissedebilir ve yaşamış olduğunuz bazı sorunları fazlasıyla  büyütebilirsiniz. Kendi kendinizi kaygıya sokarak olayların akışını negatif yönde etkilemeye açık olacaksınız. Eğer sakin olursanız ve  sorunlarınızı içinize dönerek çözmek yerine destek almak sizler için çok daha faydalı olacaktır. Satür'ün ileri harekete başlamasıyla birlikte özellikle yurtdışı bağlantılı işleriniz varsa artık düzene girmeye başlayacak ve istediğiniz yönde ilerletebileceksiniz.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu hafta arkadaşlarınız, dostlarınızla ve sosyal çevrenizle olan iletişiminize dikkat etmelisiniz. Aranızda uzun zamandır sorun olan arkadaşlarınız varsa ilişkinizde kopmalar yaşanabilir. Kendinizi zaman zaman şanssız hissedebilir ve hayalini
kurmuş olduğunuz hedeflerden uzak hissederek yanılgıya düşebilirsiniz. Bu hafta ailenizle vakit geçirmek onlardan tavsiyeler almak sizlere iyi hissettirecek. Aynı zamanda ev almak, satmak veya taşınmak istiyorsanız bu hafta beklediğiniz adımları atabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta iş ve kariyer hayatınızla ilgili sizi sıkıntıya sokan, aşağı çeken ve uzun zamandır hayatınızda sorun yaratan konuları hayatınızdan çıkarmak isteyeceksiniz. Bu hafta itibariyle iş değişikliği yapabilir veya mevcut işinizden ayrılma kararı alabilirsiniz. Akrabalarınız,kardeşler,kuzenler ve yakın çevrenizle olan iletişiminizin ve gündeminizin artacağı bir döneme bu hafta itibariyle giriş yapıyor olacaksınız.Yolculuklarınız ve iş odaklı iletişimleriniz artabilir.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu hafta gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte yurtdışı konularında, eğitim hayatınızda bazı beklediğiniz konuların sonuçlarını elde edebilirsiniz. Başladığınız bir eğitimi tamamlayabilir veya sizi memnun etmeyen bir eğitiminizi sonlandırma kararı
alabilirsiniz. Parasal anlamda bu haftayla birlikte şansınız yükseliyor olacak.Kazançlarınız artarken harcamalarınızda aynı oranda artabilir o nedenle gelir gider dengenizi iyi ayarlamaya özen göstermelisiniz.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu hafta parasal anlamda bazı bitiş ve sonlanmalar yaşayabilirsiniz.Bu bir borcun bitmesi veya size sıkıntı yaratan parasal bir konunun sonlanması olabilir. Aynı zamanda mahkeme ile ilgili beklentileri olan Başak burçları bekledikleri haberleri alabilirler. Venüs'ün burcunuza geçmesi ile birlikte dış görünüşünüze odaklanabilir ve kendinizi daha iyi göstermek için değişikliklere gitmek isteyebilirsiniz

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları bu hafta ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evliyseniz eşinizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Sorunlu bir ilişkiniz varsa bitirme kararı alınabilir veya ilişkilerle ilgili konular sizi psikolojik anlamda zorlayabilir. Venüs'ün de Başak burcuna geçmesi ile birlikte kendinize kadınlarla ilgili karma yaratmamaya dikkat etmeli attığınız iyi kötü her adımın size döneceğini unutmamanız gereken bir sürece geçiş yaptınız. Daha önceden yapmış olduğunuz negatif bir durum veya adaletsizlik varsa bunu çözümlemek ve dengeleri yerine oturtmak için adımlar
atmalısınız

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları bu hafta sağlığınıza ve günlük rutinlerinize dikkat etmelisiniz.İş hayatınızdaki yoğunluktan ötürü kendinizi ihmal edebilir ve düzensiz dinlenme ve beslenmeden ötürü sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Venüs'ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte arkadaşlarınız, dostlarınız ve sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. İşinizden elde etmiş gelirin artmasını bekliyorsanız bu haftayla birlikte beklediğiniz güzel haberleri alabilirsiniz.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu hafta aşk hayatınız ve flörtlerinizle ilgili bazı bitiş ve sonlanmalara açık olacaksınız. Sorunlu sizi yıpratan bir ilişkiniz varsa bitirme kararı alabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili beklediğiniz haberleri bu hafta itibariyle alabilirsiniz. Venüs'ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte kariyer hayatınızda ve hedeflerinizle ilgili konularda şans sizden yana olacak. Beklediğiniz bir terfi haberi varsa bu hafta itibariyle alabilirsiniz.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta aile,ev ve yuva konularında size sorun yaratan ne varsa artık hayatınızdan çıkmaya başlıyor. Ev değişikliği yapmak, ev almak veya satmak istiyorsanız bu süre içerisinde uzun zamandır beklediğiniz haberlerin sonuçlarını alabilirsiniz.Venüs'ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte yurtdışı bağlantılı işlerinizde artış meydana gelecek. Eğitim hayatınız varsa kendinizi gösterebileceğiniz bir süre sizleri bekliyor olacak.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu hafta akrabalar,kardeşler, kuzenler ve yakın çevreyle ilgili ilişkileriniz sorun yaşayıp uzun zamandır çözemediğiniz konular varsa bu süre içerisinde artık sonlandırabilir ve bir çözüme kavuşturabilirsiniz. İşinizden kaynaklı iletişim kurduğunuz insanlara dikkat etmeli ve sakin tavırlarda olmalısınız. Venüs'ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte parasal konularda beklediğiniz haberleri ve gelişmeleri alabilirsiniz.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu hafta parasal konularda, gelir gider dengenizde sizi yoran her türlü konuyu hayatınızdan çıkartmak için adımlar atmak isteeceksiniz. Eğer işinizden elde ettiğiniz gelirden memnun değilseniz iş değişikliğine gitmek isteyebilirsiniz. Venüs'ün Baiak burcuna geçmesi ile hayatınıza hayattaki hedeflerinize ve ilişkilerinize odaklanmak isteyebilirsiniz. İş odaklı ortaklık kurmak isteyen bir Balık burcuysanız bu hafta itibariyle adımlar atmak isteyebilirsiniz.

Yorumlar