20 TEMMUZ - 26 TEMMUZ 2020 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları bu hafta gerçekleşecek olan yeni ay sizleri ailevi konularda ve yuva, ev konularında etkisi altına alacak. Ev değişikliği yapmak isteyen bir Koç burcuysanız bu süre içerisinde önünüze fırsatlar gelebilir.Evinizle veya yaşamış olduğunuz yer ile ilgili değişikliklere gitmek isteyebilirsiniz.Aynı zamanda aile bireyleri olan iletişiminiz de bu hafta hız kazanacak.Onlalrla birlikte oturup karara varmanız gereken konular gündeminizde olacak.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeni Ay sizlerin akrabalar, kardeşler, kuzenler ve yakın çevrenizde ki kişilerle olan iletişiminizi arttıracak.Birlikte daha çok zaman geçirmenizi gerektirecek bazı konular gündeme gelebilir.Ticaretle uğraşan bir Boğa burcuysanız işiniz gereği bu hafta seyahatler gündeme gelebilir. İnsanlarla kurmuş olduğunuz iletişimde dikkatli olmalı ve sakin tavırlarda bulunmalısınız. Eğitim hayatı olan bir Boğa burcuysanız yeni eğitimler, yeni fırsatlar sizleri bekliyor.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeni ay ile birlikte gündeminiz parasal konular ve gelir gider hesaplarına kayacak. İşinizden elde etmiş olduğunuz gelir ve harcamalarınızla ilgili yeni kararlar alacaksınız.İşinizden elde ettiğiniz gelir sizin için yeterli değilse bu haftayla birlikte değişim arzusu içinde olabilirsiniz.Ancak iş değişikliği yapmadan önce fırsatları dikkatlice değerlendirmeli ve detaylıca araştırmanız gerek.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeni Ay ile birlikte değişim arzusu içinde olacaksınız. Bu değişim arzusu hayata bakışınızdan, saç stiliniz, kilonuz, hedefleriniz, hatta ilişkilerinizle ilgili olabilir.Kendinizle ile ilgili yeni şeyler keşfedecek ve bu keşfettiklerinizi ilişkileriniz üzerinde kullanabileceksiniz.Bu süre içerisinde yeni bir ilişkiye başlayabilir veya var olan bir ilişkiniz varsa resmiyete taşıyabilirsiniz.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeni Ay sizleri psikolojik anlamda etkileyecek ve bu etki haftanın geneline yansıyacak gibi gözüküyor. Bu hafta kendinizi biraz halsiz, enerjisiz hissedebilirsiniz.Motivasyın düşüklüğü ve hiç bir şey yapmama isteğiniz olabilir ve bu sebeple kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz.Bunun geçici bir etki olduğunu unutmamalı ve kendinizi karamsarlığa sokamamalısınız. Uyku düzeniniz ve psikolojinize bu hafta dikkat etmelisiniz.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeni Ay ile birlikte dostluklar, yakın arkadaşlar, sosyal çevre ve işinizden elde ettiğiniz gelirle ilgili yeni başlangıçlar ve fırsatlar kapınızı çalabilir. Bu dönemde sosyalleşen bir Başak burcuysanız yeni insanlar tanıyabilir ve güçlü ilişkiler kurabilirsiniz.Aynı zamanda mevcut arkadaşlarınızın da sizin desteğinize ihtiyacı olabilir.İşinizden elde ettiğiniz geliri arttırabileceğiniz fırsatlar da bu hafta ile birlikte kapınızı çalacak.

TERAZİ BURCU :

Sevgili Terazi burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeni Ay ile birlikte iş ve kariyer hayatınıza odaklanacaksınız. Kariyer hayatında ulaşmak istediğiniz hedefler varsa bu haftayla birlikte kendinizi ortaya koyabileceğiniz fırsatlar önünüze gelecek.İş hayatınızdaki bu gelişim patronlarınızın da fazlasıyla ilgisini çekecek gibi gözüküyor.İş hayatı olmayan bir Terazi burcuysanız ebeveynleriniz ile olan  iletişiminiz artacağı bir hafta olacak.Onlarla ilgilenmeniz ve birlikte vakit geçirmeniz gerekebilir.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeni Ay ile birlikte eğitim hayatınız, yurtdışı konuları ve uzak akrabalarınızla olan konular gündeminize gelebilir. Eğitime başlamak isteyen Akrep burçları varsa bu hafta itibariyle adımlar atmak isteyebilir. İş hayatınızda yurtdışı ile ilgili konular gündeminize gelecek.Bu haftayla birlikte kişisel gelişim ve farkındalığınızı arttıracak konular hayatınıza gelecek.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeni Ay ile birlikte parasal konular, alacaklar, verecekler, borçlar, krediler ve evliyseniz eşinizin parasıyla ilgili konular söz konusu olacak. Gelir gider hesabı yapmanız gerekebilir veya mevcut gelirinizi arttırmak için yeni fırsatlar ve stratejiler belirlemeniz gerekebilir.Unutulmuş bir borcunuz varsa bu süre içerisinde aklınıza gelebilir. Miras konularında haber bekleyen Yay burçları için ise beklediğiniz haberler gelebilir.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeni Ay ile birlikte odak noktanız ilişkiler olmaya başlayacak. Evliyseniz eşinizle, uzun zamandır ilişkiniz varsa partneriniz olan iletişiniz yeni bir boyut kazanacak.Birbirinizin daha önce hiç görmediğiniz yönlerini keşfedebilirsiniz. Ortağınız varsa bu süre içerisinde birlikte yeni işlere imza atabilirsiniz eğer bir ortağınız yoksa yalnız çalışıyorsanız bir ortaklık düşünebilirsiniz.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeni Ay ile birlikte günlük hayatınız, rutinleriniz ve iş hayatınızla ilgili  değişikliklere gitmek isteyebilirsiniz. Her gün yaptığınız alışkanlıkları değiştirmek kendinize yeni bir düzen kurmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda güzel fırsatlar yakalayabilir ve işinizdeki yoğunluktan ötürü kendinize zaman ayırmakta zorlanabilirsiniz. Bu hafta ile birlikte yeme içme alışknalıklarınıza ve uyku düzeninize dikkat etmelisiniz.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeni Ay ile birlikte aşk hayatınız, flörtleriniz ve çocuklarınızla ilgili konular hareket kazancak. Çocuklarınızın hayatı ile ilgili yeni kararlar vermeniz gerekebilir veya beklediğinizgelişmler varsa bu süreçte gerçekleşebilir.Aşk hayatınızda enerjinizin yükseldiğini ve geleceğe daha umutlu baktığınızı hissedebilirsiniz

 

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar