19 EKİM 2020 - 25 EKİM 2020 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili KOç burçları bu hafta iş, kariyer ve para odaklı bir hafta sizleri bekliyor olacak.İş hayatınızda kendinizi geliştirmek, terfi almak,işinizi büyütmek ve daha çok kazanmak için yeni yol arayışlarında olabilirsiniz. Yeni bir işe başlamak için veya iş dğeiştirmek için uygun bir dönem değil ancak mevcut işinizi geliştirebilirsiniz. Ayrıca bu hafta beden ve ruh sağlığınıza dikkat etmeli, uyku düzeninizi, yeme alışkanlıklarınıza dikkat etmelisiniz.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu hafta sizlerin gündeminizi yurtdışı konuları,eğitimler,ticaret,iş bağlantıları,iş ortaklıkları ve ikili ilişkiler oluşturuyor olacak.Yurtdışı bağlantılı iş yapan veya işi gereği yurtdışı seyahatleri yapan Boğa burçlarının iş hayatı bu haftayla birlikte yoğunlaşabilir. Bir iş ortaklığı kurmak veya ikili ilişkilere odaklanmak sizler için pek uygun olmayacak. Çünkü kendinizi yanlış ifade etmeye veya karşınızdaki insanları yanlış anlamaya açık olacaksınız.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu hafta sizlerin gündemini ailevi konular,gelir gider hesaplamaları,ve sağlıkla ilgili konular oluşturuyor olacak. Evliyseniz eşinizle birlikte gelir gider hesapları yapmak,veya eşinizin parasıyla ilgili gündemler sizin odak noktanızda olacak. Aynı zamanda taşınmak istiyorsanız bu haftayla birlikte harekete geçmek isteyebilirsiniz. Ancak unutmamanız gereken şey Merkür retrosu içerisinde olduğumuz için acele kararlar vererek pişman olmamaya özen göstermelisiniz.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta sizin gündeminizi ilişkiler oluşturuyor olacak. Aile, akrabalar, kardeşler, kuzenler,s evgili ve eş ile olan iletişim sizin gündeminizi bir hayli meşgul edecek. Sorunlu bir ilişkiniz varsa bu hafta sorunları çözmeye çalışmak ve konuşmak için adımlar atmak isteyebilirsiniz. Ama konuşma tarzınıza ve kullandığınız kelimelere çok dikkat etmelisiniz. Çünkü Merkür retrosundan dolayı yanlış anlaşılmalara çok açık olacaksınız.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu hafta sizin gündeminiz iş hayatı,günlük rutinler ve parasal konular olacak. İş hayatınızdan elde ettiğiniz geliri arttırmak, işinizi büyütmek isteyebilirsiniz. Bu hafta önünüze bu konularda güzel fırsatlar gelebilir. Ancak sizlere küçük bir uyarı yapayım Merkür retrosu içerisinde gelen teklifler ve yapılacak olan anlaşmaları dikkatlice yapmanızda fayda olacak. Bir de bu hafta kendinizi çok yormamaya, bağışıklık sisteminizi korumaya özen göstermelisiniz.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu hafta sizlerin gündemini aşk hayatınız,çocuklarınız ve akrabalarla olan ilişkiniz oluşturuyor olacak. Geçmişe dayalı bazı konular tekrardan gündeminize gelebilir. Aşk hayatınızda ise çözemediğiniz konuları tekrardan masaya yatırmak ve çözüm için konuşmalar yapmak isteyebilirsiniz ama bence Merkür retrosunu göz ardı etmeyin ve sakin tavırlarla iletişim kurmaya özen gösterin.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları bu hafta sizlerin gündemini aile hayatınız, parasal konular ve sağlığınız oluşturuyor olacak. Sağlık olarak hem beden hem de ruh sağlığınıza özen göstermelisiniz. Kendinizi parasal konulardan ve ailevi konulardan dolayı yıpratmaya açık olacaksınız.
Özellikle bu süre içerisinde karamsar duygular içinde olmaya yatkın olacaksınız. Bu haftayı daha sakin ve akışta kalarak geçirmeye özen göstermelisiniz aksi taktirde sağlığınızı kötü anlamda etkileyebilirsiniz.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları bu hafta sizin gündeminizi arkadaşlık,dostluk,akraba,kardeş ve kuzen ilişkileri oluşturacak gibi görünüyor. Çevrenizdeki kişilerin bu dönemde sizlere ihtiyacı olabilir. Ayrıca onlara yardım etmek destek olmak sizinde bir türlü iyileştiremediğiniz yaralarınıza şifa olabilir. İletişim gücünüzü iyi yönlendirmeli ve kelimelerin gücünün farkına varmalısınız. Kendinizi geliştirmek içininsanların tavsiyelerini dinlemeyi unutmayın.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu hafta sizin gündeminizi kariyer hayatı,otorite figürleriyle olan iletişim ve parasal konular oluşturuyor olacak. Kafanızın içerisinde sürekli olarak bir gelir gider hesapları dönebilir. Nasıl daha çok kazanabilir, işimi nasıl daha iyi bir hale getirebilirim diye kendinizi sürekli düşünürken bulabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken şey ise kafanızın içerisinde yapmış olduğunuz muhakeme de kendinize acımasız davranamamak ve karamsar bir ruh haline girmemek olacak.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta kendinize, sağlığınız, kariyer hedeflerinize ve ilişkilerinize odaklanacağınız bir hafta olacak gibi gözüküyor. Sağlığınızda kendinizi çok yormamaya, uyku düzeninize ve beslenmenize dikkat etmelisiniz. Kariyer hayatınızda ilgili aceleci olabilir ve işleri hemen yoluna koymak isteyebilirsiniz. Ancak bu aceleci ruh hali sizleri biraz yıpratabilir. Bu hafta biraz daha kendinize odaklanmalı ben ne istiyorum nasıl mutlu olurum diye düşünüp ona göre adımlar atmalısınız.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu hafta sizlerin gündemini parasal konular,kariyer hayatı ve sağlık konuları oluşturuyor olacak. İş hayatınız,eğitim hayatınız veya hedeflerinizle ilgili güzel fırsatlar yakalayabilir ve yakaşadığınız fırsatlar doğrultusunda adımlar atabilirsiniz. Gelecek ile ilgili düşüncelerinizde zaman zaman olay ve durumları büyütüp kendinizi kaygıya sokabilirsiniz. Ama unutmayın ki bu kaygılar gerçekçi olmayacak o nedenle kendinizi gereksiz streslere sokmamaya çalışın

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu hafta sizlerin gündemini arkadaşlık, dostluk ilişkileri,ikili ilişkiler ve yurtdışı konuları oluşturuyor olacak.İ ş hayatınızda yurtdışı bağlantılarınız varsa bu haftayla birlikte gündeminiz hızlanabilir ve sorululuklarınız artabilir.İkili ilişkilerde ise yanlış anlaşılmalara açık bir süreçte olduğumuz için dikkatli olmalı ve konuşurken yanlış anlaşılmamaya özen göstermelisiniz. Atacağınız her adımı detaylıca düşünmeli ve ona göre adımlar atmalısınız

Yorumlar