18 OCAK 2021 - 23 OCAK 2021 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları bu hafta sosyal hayatınız, çevreniz ,parasal konular sizlerin gündemini bir hayli meşgul edecek. Pazartesi günü gelirinizi artırmak ve yeni iş fırsatları yakalamak adına önünüze aniden gelişen fırsatlar gelebilir. 19 Ocak Güneş'in Kova burcuna
geçmesi ile birlikte sosyal çevrenize, işinizden elde ettiğiniz gelire ve hayallerinizi gerçekleştirmek için atacağınız adımlara odaklanacaksınız. Yeni insanlar hayatınıza girebilir ve çevreniz genişleyebilir. 23 Ocak günü Mars ve Jüpiter'in arasında gerçekleşen zçı sizleri zaman zaman fevri hareketlere itebilir.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu hafta kariyer hayatınız ve gerçekleştirmek istediğiniz hedeflere odaklanabilirsiniz. İşinizi daha iyi bir yere taşımak için adımlar atmak isteyebilirsiniz ve hayatla ilgili almanız gereken sorumlulukları ertelememeniz gerektiğini görebilirsiniz.
Bu hafta kabuğunuza sığamadığınızı düşünebilir ve artık hedeflerinizle hayallerinizle ilgili hızlı adımlar düşünmeden adımlar atabilirsiniz. Bu hafta özellikle kariyerinizle ilgili fevri davranışlardan ve ani kararlardan uzak durmalısınız.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu hafta eğitim hayatınız, yurtdışı bağlantılı konular ve sağlığını ile ilgili konulara ekstra özen  göstermeniz gereken bir dönemde olacaksınız. Güneş'in Kova burcuna geçmesi ile birlikte yeni eğitimler almak, eğitim hayatınızda daha aktif olmak, yurtdışı bağlantılı konularda harelet etmek isteyeceksiniz.Yurtdışı bağlantılı işler yapabilir ve yabancı kişilerle olan iletişiminiz artabilir. Haftasonuna doğru ise enerjinizi ve öfkenizi doğru kontrol etmeye özen göstermelisiniz.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta parasal konular alacaklar,verecekler, sosyal çevrenizle kurmuş olduğunuz iletişim sizleri için oldukça önemli olacak. Dikkat etmeniz gereken arkadaşlarınıza, dostlarınıza karşı daha sakin bir tavır içerisinde olmanız olacak.Güneş'in
Kova burcuna geçmesi ile birlikte maddi konulara odaklanacaksanız.Bankalarla, kredilerle ilgili unutmuş olduğunuz bir konu varsa tekrardan karşınıza çıkabilir.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu hafta iş ve kariyer hayatınız, ve ikili ilişkileriniz sizler için oldukça önemli olacak.Uzun zamandır beklediğiniz iş fırsatları önünüze gelebilir ve anlaşmalar, sözleşmelerle ilgili durumlar söz konusu olabilir. Güneş'in Kova burcuna geçmesiyle
birlikte ikili ilişkiler sizler için önem kazanacak. Mevcut ilişkinizde sorun varsa çözmek için adımlar atılacak ve ilişkiyi daha iyi bir boyuta taşıyabilirsiniz.İlişkisi olmayanlar ise yeni bir ilişkiye başlamak için adımlar atabilir.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu hafta eğitim hayatınız,yurtdışı konuları,sağlığınız ve günlük rutinlerinize odaklanacağınız bir hafta olacak. İş hayatınızdan kaynaklı yoğunluklardan dolayı kendinizi oyrgun ve stresli hissedebilirsiniz ama bu duyguyu dengelemeyezsiniz hem sağlıkla ilgili hem de aldığınız sorumluluklarla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. İş hayatınıza odaklanmanız gereken bir hafta olacak yapmak istediklerinizi sakin ve sabırlı bir şekilde yoluna koymalı aceleci ve fevri olmamalısınız.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları aşk hayatınız, alacak, verecek,borç,banka ve mahkemelerle ilgili konulara odaklanacaksınız. Ama bu konulara odaklanırken gereksiz duygu iniş çıkışları yaşamaya müsait olacaksınız. Ruh ve beden sağlığınızı korumak için gereksiz streslerden
uzak durmalısınız. Güneş'in Kova burcuna geçmesiyle birlikte aşk hayatınız,flörtler ve hayattan keyif aldığınız konular artmaya başlayacak. İlişkilerinizde de kendinizi iyii yönetmeli duygusal değişikliklerin ilişkinizi kötü etkilemesine izin vermemelisiniz.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları bu hafta ikili ilişkiler,iş ortaklıkları,ev,yuva ve aile konuları sizin gündeminizde olacak. Bu hafta özellikle ikili ilişkilerde sakin olmalı gereksiz öfkeli davranışlardan kaçınmalısınız. Aynı etkiler ev hayatınız,aileniz ve ebeveynlerinizle olan ilişkiniz içinde geçerli olacak. Güneş'in Kova burcuna geçmesiyle evle ve ailenizle daha fazla zaman geçirmeniz gerekebilir. Size ihtiyaçları olan bir konuyla ilgili destek isteyebilirler.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu hafta günlük yaşantınız, iş hayatınız, sağlığınız ve akraba ilişkileri sizler için önemli olacak. İş  hayatınızda yaşamış olduğunuz veya yaşayacağınız durumlardan kaynaklı günlük rutinlerinizi yeniden düzenlemeniz gerekebilir. İş hayatınzda yaşamış olduğunuz durumlardan dolayı veya üzerinize fazla sorumluluk almanızdan dolayı stres yaparak hem beden hem de ruh sağlığınızı bozmaya yatkın olabilirsiniz.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta aşk hayatınız,parasal konular, gelir, gider dengeniz sizler için önem kazanacak. İşinizden elde ettiğiniz gelirin size yetmediğini düşünüyorsanız yeni iş arayışlarına geçebilirsiniz. Ancak gelecek yeni fırsatları iyi değerlendirmeye ve aceleci olmadan kararlar vermeye özen göstermelisiniz. Aşk hayatınızda ise fazla fevri ve sabırsız tutumlarınızla karşınıdaki kişiyi yanlış anlayabilir ve ilişkinizi negatif yönde etkileyebilirsiniz.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu hafta aile, ev,yuva konuları sizler için önemli olacak.Ev değiştirmek veya ev almak gibi adımlar atabilirsiniz. Aynı zamanda bu hafta artık hayattaki hedeflerinizi ve ilişkilerinizi de sorgulayacak ve ne istediğinizi karar vererek adımlar atmaya başlayacaksınız.
Bu hafta dikkat etmeniz gereken konu ise fazla fevri ve aceleci olmaktan kaçınmak olacak.  Size ilk başta çok iyi gözüken fırstalar çok hızlı kapılmayarak araştırıp adımlar atmanız sizler için daha iyi olacak.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu hafta akrabak ardeş, kuzen ve yakın çevre iletişimleriniz artacak. Yakın çevrenizle ilgili bazı durumları sizin çözmeniz veya ilgilenmeniz gerelebilir. Bu hafta Güneş'in Kova burcuna geçmesi ile birlikte hem beden hem de ruh sağlığınıza özen göstermeli kendinizi gereksiz stres yapmanıza sebep olacak tüm durum ve olayların dışında tutmalısınız. İş hayatınızla ilgili  güzel bağlantılar ve görüşmeler yapabilirsiniz ancak sabırlı ve sakin tavırlarda olmalısınız.

 

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar