12 EKİM 2020 - 18 EKİM 2020 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları 14 Ekim tarihinde başlayacak olan Merkür retrosu sizleri parasal anlamda biraz zorlayabilir. Alacaklar,verecekler borçlar ve kredilerle bazı gecikmeler söz konusu olabilir. Unuttuğunuz bir borç varsa tekrardan gündeme gelebilir veya size borcu olan biri
borcunu hatırlayabilir. Bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte ikili ilişkilerde yeni başlangıçlar sizleri bekliyor olacak.Uzun zamandır devam eden bir ilişkiniz varsa ciddiyete taşıma kararı alabilirsiniz.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları 14 Ekim tarihinde başlayacak olan Merkür retrosu sizleri ikili ilişkiler yönünden zorlayabilir. İnsanlara kendinizi ifade etmekte zorlanabilir, karşılıklı yanlış anlaşılmalar yaşaybilirsiniz. Bu dönemde yeni bir iş ortaklığı kurmak istiyorsanız  Merkür retrosunun bitmesini beklemenizi tavsiye ederim. Bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte iş hayatınızda ve günlük hayatınızda yeni ve güzel gelişmeler sizleri bekliyor olacak.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları 14 Ekim tarihinde başlayacak olan Merkür retrosu sizleri iş hayatınız, sağlığınız ve günlük rutinlerinizden etkileyecek gibi duruyor. İş hayatınızdaki kişilerle anlaşmak, uzlaşmaya çalışmak zor olabilir. Kişiler birbirini karşılıklı yanlış anlayabilir.
O nedenle kendinizi ifade ederken dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte aşk hayatınız hareketlenecek. Uzun zamandır yalnız olan İkizler burçları hayatına birini almaya karar verebilirler.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları 14 Ekim tarihinde başlayacak olan Merkür retrosu sizleri aşk hayatınız,çocuklarınız olan ilişkilerinizden yana zorlayacak gibi görünüyor. İlişkiniz varsa birbirinizi yanlış anlamamaya, kendinizi doğru ifade etmeye özen göstermelisiniz. Çocuklarınız varsa onlarla kurmuş olduğunuz iletişimde daha sabırlı olmaya çalışmalısınız. Bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte aile hayatınız, yuva ve ev konularıyla ilgili güzel gelişmeler sizleri bekliyor olacak.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları 14 Ekim tarihinde başlayacak olan Merkür retrosu sizleri aile hayatınız ev ve yuva konularında biraz zorlayabilir. Ailenizle ve ebevynlerinizle kurmuş olduğunuz iletişime özen göstermeniz gereken bir döneme giriş yaptığınız. Birbirinizi yanlış anlayabilirsiniz. Bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte akrabalar,kardeşler,kuzenler ile olan iletişiminiz artabilir. Uzun zamandır çözmek istediğiniz bir konu varsa bu hafta çözüme kavuşturabilirsiniz.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burcu 14 Ekim tarihinde başlayacak olan Merkür retrosu sizleri akrabalar, kardeşler, kuzenlerle olan iletişiminize dikkat etmeniz yönünde uyarıyor. Yanlış anlaşılmalara ve kendinizi yalnış ifade etmeye fazlasıyla açık olacaksınız. Aynı zamanda ticaret ile uğraşıyorsanız müşterilerinizle yapmış olduğunuz görüşmelere de dikkat etmelisiniz. Bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte parasal konularda güzel gelişmeler hayatınıza gelmeye başlayacak

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları 14 Ekim tarihinde başlayacak olan Merkür retrosu sizleri parasal konularda biraz zorlayacak gibi  gözüküyor. Bu dönemde gereksiz harcamalar yapmaktan kaçınmanız gereken. Unutmuş olduğunuz bir borcunuz varsa bu süre içerisinde aklınıza
gelebilir. Bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay sizleri hayatınızla ilgili uzun zamandır planladığınız ama yapamadığınız konularda yeni adımlar atmaya itebilir. Ama yeni adımlar atmak için Merkür retrosunun bitmesini beklemek sizler için daha iyi olacak.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları 14 Ekim tarihinde başlayacak olan Merkür retrosu sizleri sizleri hayatınızdaki hedefleriniz ve ilişkileriniz yönünden zorlayacak gibi duruyor.Kendinizi ifade etmekte,insanlara anlatmakta zorlanabilirsiniz. Aynı zamanda siz de insanları yanlış anlamaya açık olacaksınız. Bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte uzun zamandır devam eden hem ruhsal hem de bedensel sağlık sorunlarınıza çözüm bulabilir ve aradığınız soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları 14 Ekim tarihinde başlayacak olan Merkür retrosu sizleri hem ruhsal hem de bedensel anlamda zorlayabilir. Kendinizi yalnız ve keyifsiz hissedebilirsiniz.Ama bu duygunun geçici olduğu bilerek çok büyütmemeniz gerekli. Aynı zamanda bu hafta gerçekeleşecek olan bir Yeniay var ve sizlere dostlar ve arkadaşlıklar konusunda güzel ve yeni fırsatlar verecek gibi duruyor. Yeni insanlarla tanışabilir ve çevrenizi genişletebilirsiniz.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları 14 Ekim tarihinde başlayacak olan Merkür retrosu sizleri arkadaşlık ve dostluk ilişkilerinize ve onlarla olan iletişiminize dikkat etmelisiniz. Birbirinizi yanlış anlamaya ve karşınızdaki insanı yanlış anlamaya açık olabilirsiniz. Bu hafta gerçekleşecek olan Yeni ay ile birlikte iş hayatınız, kariyer hayatınızla ilgili güzel ve yeni değişiklikler sizleri bekliyor olacak.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları 14 Ekim tarihinde başlayacak olan Merkür retrosu sizleri kariyer hayatınız ve iş arkadaşlarınızla olan iletişiminizden etkileyecek gibi görünüyor. Kendinizi ifade ederken kullandığınız kelimeleri dikkatlice seçmeli ve fevri davranışlardan kaçınmaya dikkat etmelisiniz. Bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay sizlere eğitim konularında ve yurtdışı konularında güzel fırsatlar verecek.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burcu 14 Ekim tarihinde başlayacak olan Merkür retrosu sizleri eğitim hayatınız ve yurtdışı bağlantılı konularda dikkat etmeniz yönünde uyarıyor. Dikkat dağınıklığına ve yanlış anlaşılmalara açık olacaksınız. Bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay  sizlere parasal konularda , alacaklar, verecekler, borçlar ve bankalar ile ilgili güzel başlangıçlar ve şans verecek. Tek dikkat etmeniz gereken gereksiz harcamalardan kaçınmak olacak.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar