10-16 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları yeni haftaya duygusal iniş, çıkışlarla başlıyorsunuz.Hafta başından itibaren kendinizi gergin ve huzursuz hissedebilirsiniz. Dış dünyaya öfkeli hallerinizi yansıtsanız da iç dünyanızda ise bir hayli kırılgan olabilirsiniz. Özellikle ailenizle olan durumlarda bu hassasiyeti fazlasıyla hissedeceksiniz.Ailenizle ilgili bazı konular sizin duygu dünyanızı hareketlendirecek. İş hayatınız ve aile yaşamınızda biraz daha dengeyi bulmanız gerekecek. Yoğun çalışan bir Koç burcuysanız sevdikleriniz size biraz sitem edebilir.Aynı zamanda ev almak ev satmak istiyorsanız bu haftayla birlikte gelişmeler meydana gelebilir.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları yeni haftaya başlarken duygusal olarak kendinizi zorlanıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Kontolünüz dışında gerçekleşen olaylar sizi biraz yorabilir ve sanki her şey sizin üzerinize geliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Hafta ortasından itibaren bu  enerjiler biraz da olsa dağılmaya başlayacak. Akrabalarınızla, kardeşler ve kuzenlerle olan iletişiminiz artabilir eğer uzun zamandır görüşmüyorsanız onlarla zaman geçirmek size bir hayli iyi gelebilir. Eski anıları konuşmak veya geçmişte kalmış ama çözülememiş olayları çözmek için doğru zaman olacak.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları yeni haftaya başlarken kendinizi hala haftasonun etkisinde hissedebilirsiniz. Özellikle arkadaşlarınız, yakın çevreniz ve gelirinizle ilgili bazı konular sürekli olarak kafanızın içinde dönebilir. Eğer kafanızda sürekli olarak bir şeylerin muhakemesini yapar ve enerjinizi aşağı çekerseniz bu enerji ne yazıkki sizin bütün haftanıza yayılabilir. Yaşanan bazı durumlardan dolayı kendinizi kolayca kurban psikolojisine sokabilirsiniz. Özellikle ilişkiler konusunda hayatı akışına bırakmalı ve kendinize odaklanmalısınız. Fazla düşünmek sizi ruhsal anlamda yoracağı gibi beden olarak da kendinizi yorgun hissedebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta Venüs'ün sizin burcunuza geçmesi ile birlikte kendinizi daha sevgi dolu ve şanslı hissetmeniz söz konusu. Özellikle ikili ilişkilerde bir hayli şanslı olacaksınız. İlişkiniz varsa partnerinizle daha sevgi dolu ve kaliteli zamanlar geçirebilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz yoksa ise çevrenizdeki insanların da desteği ile yeni insanlarla tanışabilir ve güzel bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Venüs burcunuzdayken size ayrıca bir güzellikle ve ışık verecektir bu sayede girdiğiniz her ortamda dikkatleri üzerinize  çekebileceksiniz.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu hafta enerjiniz ve kendinize olan güveniniz yüksek olacak. Girdiğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinize çekebilir ve hedeflerinize ulaşmak için sağlam adımlar atabilirsiniz. İlişkilerinizde ise kendinizi rahatlıkla ifade edebileceksiniz ancak dikkat etmeniz gereken konu her şeyi ben bilirim edasında konuşmamak olacak. Uzun süredir devam eden bir birlikteliğiniz varsa ilişkinizi daha sağlam temellere üzerine oturtabilir ve ciddi adımlar atabilirsiniz. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysanız ise uzun soluklu ilişkilere başlayabilirsiniz.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları yeni haftaya başlarken enerjinizi biraz düşük hissedebilirsiniz. Özellikle kafanızda kurmuş olduğunuz konulardan ötürü kendinizi hem ruhen hem de bedenen yorabilir ve sağlığınızı negatif yönde etkileyebilirsiniz. Arkanızdan dönen konuşmalar ve oyunlar kulağınıza gelebilir ve bu durum sizi fazlasıyla rahatsız edebilir. Ama unutmayın ki size kötülük yapmak isteyenlerin bir bir maskesi düşecek ve sizde kimin dost kimin düşman olduğunu görebileceksiniz.Tek dikkat etmeniz gereken kendinizi akışa bırakarak öfkenizi kontrol etmeniz olacak.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları bu hafta dostluk ve arkadaşlık ilişkileriniz bir hayli ön planda olacak gibi görünüyor. Arkadaşlarınızla, yakın çevrenizle vakit geçirmek , onlarla sohbet etmek size her zamankinden daha iyi gelebilir. Bir arkadaşınızın desteğini de bu dönemde alabilirsiniz. İşinizden elde ettiğini gelir sizin için yeterli değilse bu haftayla birlikte kazancınızı arttırmanın yollarını arayacaksınız. Çok sürmeden iş ve kariyer hedeflerinizle ilgili de fırsatlar kapınızı çalıyor olacak. Özellikle kadınlardan bu dönemde fayda görebilirsiniz.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları yeni haftaya iş,kariyer ve toplumsal statü odaklı başlıyorsunuz.Kariyer hayatınızda ki hedefleri gerçekleştirmenin, işinizde yükselmenin fırsatlarını arayacaksınız ve bir çok fırsat karşınıza çıkacak. Dikkat etmeniz gereken konu iş hayatınızda fazla egolu davranışlarda bulunmamak ve her şeyi ben bilirim havasında olmamak olacak. İkili ilişkilerde bu hafta gel gitli ruh halleriniz olabilir. Bir an her şeyi çok iyi gidiyor gibi hissediğ bir an her şey kötüye gidiyor hissine kapılabilirsiniz. Bunun geçici bir etki olduğunu unutmayın ve ilişkinize zarar vermeyin

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu hafta kendinize ve kişisel gelişiminize odaklanacağınız bir hafta sizleri bekliyor. Ben kimim, hayattan ne istiyorum gibi sorular fazlaca kafanızda dönebilir. Olduğunuz mevcut konumla, olmak istediğiniz konumu kafanızda tartabilir ve hayallerinize ulaşmak için neler yapmanız gerektiğini düşünebilirsiniz.Özellikle kişisel gelişim eğitimlerine katılmak isteyen bir Yay burcuysanız bu haftayı kesinlikle değerlendirmenizi tavsiye ederim.Bu hafta dikkat etmeniz gerekene konu ise gereksiz harcamalardan kaçmak olacak.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta parasal konular alacaklar, verecekler, borçlar ve krediler sizin gündeminizi oluşturacak gibi gözüküyor. Sürekli olarak kafanızın içerisinde bir para hesabı dönüyor olacak.İş ve para konularına kafayı yorarken bir yandan da  ilişkilerinizle ilgili sağlam ve kalıcı kararlar almak isteyebilirsiniz. İlişkiniz varsa evliliği düşünebilirsiniz, eğer ilişkiniz yoksa ciddi bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Yuva kurmak ve sağlam ilişkiler yaşamak bu hafta sizler için önemli olacak.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu hafta ana temanız ilişkiler olacak gibi duruyor.Aklınız fikriniz sürekli olarak karşı tarafta. Bu ilişkiyi sadece aşk ilişkisi gibi düşünmeyin her türlü ikili ilişki aslında kafanızı meşgul edecek. Özellikle evli veya uzun zamandır ilişkisi olan bir Kova burcuysanız bu hafta partnerinizle ilgilenmeniz gerekebilir. İş hayatınızda ise parasal anlamda güzel fırsatlar yakalamaya başlayacak ve yaptığınız işi severek yapacaksınız.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu hafta odak noktanız iş iş iş olacak.Sürekli olarak nasıl daha başarılı olabilirim, hedeflerime nasıl ulaşabilirim, kazancımı nasıl arttırabilirim tarzı sorular kafanızın içinde dört dönecek gibi duruyor. Çok yoğun bir çalışma temposuna  girebilirsiniz. Ancak kendinizi ihmal etmemeye özellike beslenme ve uyku düzeninizi korumaya özen göstermelisiniz. Sağlığınızla ilgili aşırı yoğun çalışmadan dolayı ufak tefek sorunlar meydana gelebilir dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yapmış olduğunuz stres ve
yoğun tempo hayatınıza ve bedeninize yansıyabilir

 

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar