SALİM YILMAZ

salimyilmaz1967@gmail.com
25 Aralık 2020 Cuma
GEZ ve OKU

Çok gezen mi yoksa çok okuyan mı bilir diye bir soru vardır? Görece okuyan ve gezen biri olarak benim bu soruya yanıtım; okudukça ve gezdikçe ne denli bilgisiz olduğumu anlamamdan ibarettir!

15 Aralık 2020 Salı
AŞI TARTIŞMASI

Dikkat edelim!. Bilgisiz ilgililerin saçma sapan açıklamaları virüsten daha hızlı yayılıyor ve daha tehlikeli. Başta sağlıkçılar olmak üzere konunun uzmanlarını izlemek ve onların önerilerini ciddiye alıp uygulamak gerekiyor. ‘ Bilmiyorum ‘ demek çok soylu bir yanıttır.

06 Aralık 2020 Pazar
İZMİR’DEN

Yaşam döngüsünde milim kıpırdamayan bir duruşum olduğunu gururla ifade etmeliyim.. Hal böyle olunca yüzlerce yazı yazsam da; kendimle çelişmeyeceğimin ayırdındayım.. Siz de yazın bana.. Portalda e-posta adresim var.. En azından İzmir’de bir kardeşiniz, ağabeyiniz, evladınız var..

26 Kasım 2020 Perşembe
ESKİ

Yaşadığımız ya da yaşamak zorunda olduğumuz/bırakıldığımız bu feci dönemde eski günlere öykünmeyi sadece nostalji kavramıyla açıklamaya kalkmak beyhude bir çaba olacaktır sadece!.

20 Kasım 2020 Cuma
EMEKÇİ

İşçi mahallesinde doğdum, işçi mahallesinde büyüdüm.. İşçi bir babanın evladıyım..

13 Kasım 2020 Cuma
SALGIN DEĞİL KIRAN

2019 yılının son günlerinde Çin’in Wuhan kentinden gelen haberlerle tanıştık Covid-19 adı verilen illetle..

07 Kasım 2020 Cumartesi
ENKAZ FISILTILARI

6 Kasım öğleden sonra Bayraklı’daydım.. Bornova’dan Mustafa Kemal Caddesi’ni takip edip hiç sapmadan Sakarya Caddesi boyunca ilerledim..

05 Kasım 2020 Perşembe
SORUNLU SORUMLULAR

Sorunlu sorumlular aradan geçen o koskoca 21 yılda akıllansaydı, gereken önlemleri alsalardı bugün hayatta olacaklardı.

01 Kasım 2020 Pazar
ŞEFKATKENT

 Köşe yazacak durumda değilim! En iyisi sohbet etmek.. Merakınız olmasın; gönlü yücelerin sesleri kulaklarıma kadar ulaşıyor…

28 Ekim 2020 Çarşamba
CUMHURİYET

 En büyük bayramımız kutlu olsun…