DİLEK ELMAS

dilekgencelmas@hotmail.com
27 Mayıs 2021 Perşembe
MEZOTERAPİ DÜNYASINA HOŞGELDİNİZ

Mezoterapi; mikroskopik miktarlarda doğal bitki ekstreleri, homeopatik maddeler, ilaçlar, vitaminler ve diğer biyoaktif maddeleri içeren değişken karışımların, çok sayıda dermal delikler yoluyla intra (alın) veya  subkutan(derialtı) enjeksiyonlarını içeren minimal invaziv(girişimsel) bir tekniktir.

14 Mart 2021 Pazar
14.MART TIP BAYRAMI BAŞTA DOKTORLARIMIZ OLMAK ÜZERE, TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARININ GÜNÜ KUTLU OLSUN!

Sağlık çalışanlarının ve bizlerin sağlıklı günlerde rutin hastalıklarımızda, karşılıklı olarak korkmadan ve güvenle bir araya gelebileceğimiz günlerin, çabuk gelmesini dileyerek. Kutsal mesleğinizde, sağlıkla, güvenle ve keyifle çalışacağınız günlere kavuşmanızı dilerken, hepinizi saygıyla selamlıyor, teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız.

14 Mart 2021 Pazar
İSTİKLAL MARŞININ KABULÜNÜN 100.YILI KUTLU OLSUN! MEHMET AKİF ERSOY RUHU ŞAD OLSUN.

Herkese Selam, bu gün sizlere gene  benim alanım dışında yazmaya karar verdim. Yazmasam olmaz. İstiklal Marşımızın kabulünün tam 100. Yılı. Ne mutlu bana kaleme alma ve sizlerle paylaşma şansım var.

20 Şubat 2021 Cumartesi
YÜZÜNÜZE DOLGU YAPTIRDINIZ MI? YAPTIRMAK İSTER MİSİNİZ? YAPTIRMAYI İSTEYİP DE KORKTUĞUNUZ OLDU MU?

Estetik uygulamaları  günümüzde çok kolay uygulanabilir hale geldi. Hepinizin de bildiği gibi önceden çok acılı ve zahmetli işlemlerdi.  Bu uygulamaların içinde en popüler olanı elbette dolgu.

16 Şubat 2021 Salı
SAÇ EKİMİ!!!

Bu günkü yazımda, saçlara değinmek istiyorum. Bir yakınımın saç ekimine yardımcı oldum ve yönlendirdim, yaptığımız sohbet ile bu konunun  özellikle erkekler için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha fark ettim, değinmek istediğim konulardan bir tanesi de saç ve ekim ile ilgiliydi, ben de biraz öne çektim bu konu üzerine yazmayı.

31 Ocak 2021 Pazar
MÜKEMMEL FZİK III

Herkese selam, mükemmel fizik II den sonra , Mükemmel fizik III’ü  sonunda yazabildim. Mükemmel fizik serisini bu yazıyla bitireceğim. Elbette zaman zaman gene kilo kontrol, bölgesel incelme süper mükemmel bedenlerden bahsedeceğim.

09 Ocak 2021 Cumartesi
HOŞ GELDİN YENİ YIL

Yeni yılda herkese merhaba, sağlık ve huzura dair her güzel şey hepimizi bulsun tüm Dünya’yı sarsın ve biz de artık birbirimize sarılabilelim.

22 Aralık 2020 Salı
MÜKEMMEL FİZİK II

Farklı şekil ve boyutlara sahip olan şeyler sadece, köfteler ve kar taneleri değildir. Vücutlarında elbette farklı şekil ve ölçüleri vardır. Bunlar arasında elma, armut, kum saati, telefon direği sayılabilir. Genetik elbette şeklimiz ve ölçülerimiz üzerinde etkilidir.

14 Aralık 2020 Pazartesi
MÜKEMMEL FİZİK

Hep arzuladığınız fiziğe nasıl kavuşursunuz? ‘’Hiçbir tatlı sıkı bir karın kadar güzel değildir’’ (Fitnessçı sözleri bunlar) doğru söze ne denir!

09 Aralık 2020 Çarşamba
KULAKTAN KULAĞA TİCARET!

Kıvanç Tatlıtuğ zarar mı etti? Başarmak isteyenler için fırsat, istemeyenler için mazeret çoktur. Neden böyle bir cümle ile başladım yazıma? Hemen anlatıyorum.