DİLEK ELMAS

dilekgencelmas@hotmail.com
24 Kasım 2020 Salı
KOZMETİK Mİ? DERMOKOZMETİK Mİ?

Günümüzde kozmetikler ana olarak ikiye ayrılır. Kozmetik ve dermokozmetik (MD). Bu iki grubun üretim süreci aynıdır, içerikleri farklıdır.

10 Kasım 2020 Salı
DEPREM

İzmir depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum, acılı ailelerine başsağlığı diliyorum. Tüm depremzedelere geçmiş olsun dileklerimi buradan iletiyorum.

27 Ekim 2020 Salı
ÇEMBER DARALIYOR

Hastalık için söylenmiş daha o kadar çok söz var ki. Hastalık insanlık ile yaşıt. Çok çeşitli hastalıklar var ve hastalıklar bireyseldir, ancak bulaşıcı hastalıklar sıkıntılıdır, aynı zamanda birçok insanı etkiler, grip gibi.

28 Eylül 2020 Pazartesi
GAPS DİYETİ NDEİR?

Gaps diyeti, bağırsak sağlığının genel, fiziksel ve zihinsel sağlıkla bağlantılı olduğu görüşünü izler.

17 Eylül 2020 Perşembe
HOLİSTİK BESLENME NEDİR?

Daha önce size sirkadiyen beslenmeden bahsetmiştim.  Beslenme konusunda sirkadiyen beslenme bir alt başlık. Yeni nesil diyet ve beslenme programlarını  tek bir başlık altında toplamak istersek sanırım bu başlık en iyi holistik beslenme olur.

31 Ağustos 2020 Pazartesi
NAHL, BAL ARISI

‘’Nahl suresi Kur’an’ın 16.suresidir. sure 128 ayetten oluşur. Sure ismini 68. Ayetinde geçen ve bal arısı anlamına gelen ‘’nahl’’ kelimesinden almıştır. Sure Allahın emri gelecektir ifadesiyle başlar.’’

31 Temmuz 2020 Cuma
YENİ BAYRAMLAR, ESKİ ASLINDA

Herkese selam, bugün Kurban bayramı. Nedendir bilinmez ama bayram deyince herkesin aklına çocukluğu gelir. Öyledir. Değil mi? Sizin de çocukluğunuz gelmez mi?

25 Temmuz 2020 Cumartesi
KADINLAR ÖLMESİN…

Ben kadınları;  varoluştaki, güzel , huzur veren, sakin, dingin, yaratıcı, uçuş uçuş ruhların vücut bulmuş hali olarak tanımlıyorum.

21 Temmuz 2020 Salı
TARİHTE GÜZELLİK

‘’Fedakarlık olmadan güzellik olmaz’’ demişler kadınlar için. Güzellik insanların özellikle de kadınların hayatlarının merkezi olmuş hep. Geçmişe şöyle bir yolculuk yapsak güzelleşmek için neler yapmamış ki kadınlar.

24 Haziran 2020 Çarşamba
AMELİYATSIZ 10 YAŞ GERİ, OLABİLİR Mİ?

Beğenilmek güzel şey.  Her kadın ne kadar güzel olduğunu ve her erkek ne kadar yakışıklı olduğunu duymak ister. Kim istemez ki!