YILBAŞI EV SÜSLEMELERİ VE YENİ YIL HEDİYELERİ

Koronavirüs önlemleri kapsamında getirilen kısıtlamalardan dolayı eğlence mekanlarının kapalı olması, insanları evlerinde yılbaşı hazırlıklarını hızlandırmaya yöneltti. Satışların tavan yaptığı yapay çam ağaçları stoklarda bile kalmayacak gibi duruyor. Yılbaşı kutlamalarını eğlenceli bir hale dönüştürmek isteyenler alışverişe haftalar öncesinden başladı bile!

Yılbaşını büyük ihtimalle evde geçireceğini düşünen tüketiciler parti ürünlerinden plastik yılbaşı ağacı, yılbaşı süsleri, konfeti, yılbaşı kostümü ve noel baba, noel sakalı, renkli gözlük gibi ürünleri tercih ediyor. Öncelikle küçük çam ağaçlarının daha şık görünmesini isteyenler beyaz rengi tercih ediyor. Onların üzerine ise yeşil, sarı ve kırmızı tonlarında minik toplar, led ışık sarmalları ve kocaman patikler içinde hediyeler yerleştiriyor.

Baston şeker, asma kapı süsü, süslü paspas, çan ve disko topu süsleri, pırıltılı sahne ışıkları, gold melekler, geyikler, yılbaşı keçe süsleri ve daha birçok eğlenceli aksesuarları internetten sipariş verebilirsiniz. Evinizin dekorasyonunu bu özel gece için tamamlayacak gösterişte ürünler seçtiğiniz emin olun. Senede tek bir gece!

Kar spreyleri ise noel ruhunda mutlaka olması gerekiyor. Camlarınızda sanat eserleri yaratmak için tek engeliniz kalıplar olsa gerek. Bunun için internetten bulacağınız hazır kalıpları kullanıyorsunuz. Kalıpların çıktısını aldıktan sonra kullanacağınız yüzeye yapıştırarak üzerine kar spreyi sıkıyorsunuz. Kalıbı aldıktan sonra ise camınızda istediğiniz şekiller ortaya çıkıyor. Sevgilinizin ismini bile yazabilirsiniz.

31 Aralık gecesi evi dekore etttiniz ve yemekler masada yer aldı. Şimdi renkli şapkanız, noel kostümünüz ve boynunuzda 2 metre otriş ile geceye artık hazırsınız. Evde olacağımızdan ötürü pijama terlik yapmanın bir sakıncasını görmüyorum. Ama isterseniz gece elbisesi de giyebilirsiniz.

Peki ya hediyeler? Yılbaşı hediye alternatifi olarak ilk başta mutlaka klişemizi yaparak kupamızı alıyoruz. Büyük noel baba kafası olan geniş krımızı beyaz renkte geniş bir kupa fena olmayacak. Hem uygun hem de gayet kullanışlı bir hediye olacak. Geyikli, kırmızı ve yeşil cümbüş noel kazakları da alınabilir. Anı kutuları, isimli özel yastıklar, müzik kutusu ve daha birçok hediye çeşitlerini seçebilirsiniz. Ama en güzel hediye kişiye özel olanıdır. O ne sever, hangi rengi ve neyi en çok kullanır ya da şu an neye ihtiyacı var? Bu soruların yanıtını biliyorsanız zaten karşıdaki kişiye kıymet veriyorsunuz demektir. O zaman beğenir ya da beğenmez diye telaş yapmanıza da gerek kalmaz. İçinizden gelen duygularla kişiye özel bir hediye seçimi yapabilirsiniz.

2020’de ve hala çekilen bu koronavirüs çilesini biraz da olsa unutturacak bu hediyeler belki de…

MUTLU YILLAR!

Yorumlar