14 Şubat Sevgililer Günü koronavirüs gölgesinde kalmayacak!

14 Şubat Sevgililer Günü, bu yıl pazar gününe denk geliyor. Sokağa çıkma yasağı olsa da görüntülü konuşarak ve hediyelerle bu günü taçlandırarak harika duygular yaşayabilir ve hissettirebilirsiniz. Evli olanlar ya da aynı evi paylaşanlar tabii daha şanslı!

Hediyeleşme ve çiçek gönderimi konusunun koronavirüs nedeniyle devlet meselesi haline gelmesi ile alınan kararlar da açıklandı. Genelgeye göre çiçek satışı yapan iş yerleri, sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı 12 Şubat Cuma günü 20.00-00.00 saatlerinde evlere servis, 13-14 Şubat Cumartesi ve Pazar günlerinde 10.00-17.00 saatlerinde iş yerinden ve evlere servis, 10.00-00.00 saatlerinde ise sadece evlere servis şeklinde hizmet verebilecek.

Covid-19 ve tüm mutasyonlara inat 14 Şubat’a özel hediye çeşitleri

Öncelikle sevgilisi olmayan boynu bükük kalan o tatlı kalpler kendine kıymet vermeli. Kendini ne kadar çok seviyorsunuz? Cüzdanındaki parayı, zamanını sevgilin olsa hiç düşünmeden harcardınız değil mi? Peki sen kendin için ne kadar önemlisin? Şimdi yavaş yavaş online platformlarda kendin için güzel bir hediye planla! En çok istediğin ve sahip olmak için kafanı kurcalayan ne ise onu hiç düşünmeden al. Kendine için bir şey yap.

Erkekler son dönemde popüler olan xbox veya play station alarak eğlenceli vakit geçirebilir. Biraz tuzlu olduğunu duydum. Ama o eğlenceye değer gibi geldi. Kadınlar ise tabii ki onları en çok mutlu eden makyaj malzemeleri ve yeni kıyafetleri satın alabilir. Pandemi sonrası sadece gözlerimizin açıkta kaldığını düşünürsek yoğun göz makyajı yapmak adına göz ürünlerine yoğunlaşabilir. 3’lü harfli kolyeler ve dar süslü kazaklar da bu ara revaçta!

İşte Sevgililer Günü hediye alternatifleri!

Ya sevgilisi olan o şanslı azınlık! Pandemi dolayısıyla malesef o şık restoranlarda kutlayamayacak. Güzel bir hediye tek çıkar yol olacak. Sen 14 Şubat Sevgililer Günü’nde hem de pandemide mutlu etmek için sevgiline hangi hediyeyi alacaksınız?

Mutfakta vakit geçirmeyi sevenler için ise minik mısır patlatma makinesi, filtre ve türk kahvesini aynı anda yapan şık kahve makineleri, şefliğe özenen taze aşçılara şef karıştırıcıları, hamur karma makineleri alınabilir. O kadar çok alternatif var ki online platformlarda hepsiburada.com, trendyol.com, ciceksepeti.com n11.com, dr.com ve amazon.com’u değerlendirebilirsiniz.

Kişiye özel hediye yaptırabilir ve onun ne kadar ve özel olduğunu gösterebilirsiniz. Eski mutlu günlerinizin bir tbt albümü, sihirli siyah kupada sıcak su eklediğinde çıkan mutlu bir fotoğraf, yastık üzerine işlenmiş görseller olabilir.

Evinin duvarlarını süslemeye ne dersin?

Ekstra hediye alternatifleri ise hediye çeki, traş seti, resim yapmayı sevenler ya da başlayacaklar için şovalyeli tuvaller, renkli boyalar, deri çantalar, spor ayakkabılar olabilir. Ayrıca yeni trend evde duvarlarınıza asılan anlamlı sözler bulunan tablo ve demir yazılar oldukça beğeniliyor. Pek çok internet sitesi de kendi tişörtünüzü yapmanıza imkan sağlıyor. Tasarım bir tişörte kim hayır diyebilir?

İnstagram sayfanda bir fotoğraf paylaş!

Daha sevgililik durumun yeni başladıysa elbette yapacağın en güzel şeylerden biri tüm dostlarına ne kadar güzel kalpli biri ile olduğunu hoş bir fotoğraf ile Instagram sayfanda göstermek olacak. Renkli gifler eşliğinde tatlı bir anı bırakabilirsin.

Sevgiliniz “Ben bu günleri sevmiyorum” dese de inanmayın. Çünkü her aşık kalbinin sahibi olan kişiden hediye almayı sever.

 

Yorumlar