NACİ ÖZKAN

naci@lenaofis.com
25 Ekim 2020 Pazar
DAĞLIK KARABAĞ ve PKK

Dağlık Karabağ, Türkiye’nin dibinde kurulmak istenen bir terör devletidir. Ermenilerin sinsice 30 yıldır PKK’lıların eğitim yaptırdığı ve sınırımızdan sızmalar ile Türkiye’ye saldırdıkları bir kamp alını adeta.

18 Ekim 2020 Pazar
GELEN GİDEN 'IŞIK' YAKIYOR

AYM üyesi Engin Yıldırım’ın ‘ışık’ kaynakları Anayasa Mahkemesi (AYM) üyesi Engin Yıldırım, Enis Berberoğlu tartışmalarının sürdüğü bir dönemde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tartışma yarattı. Yıldırım, sosyal medya hesabından “Işıklar yanıyor” diyerek AYM binasının fotoğrafını paylaştı.

12 Ekim 2020 Pazartesi
HAYAT ZORDUR BE DOSTUM

Hayat, mutlulukla üzüntünün birbirinden ayrılmaz parçasıdır. Biri olmadan ötekini yaşamaya çalışanlar başarısız olmaya mahkumdur...

11 Ekim 2020 Pazar
TÜRKİYE’DEKİ İLAÇ ŞİRKETLERİNİN AMACI NE?

Peki Türkiye’deki ilaç şirketlerinin amaçları ne?  Ülkemizi daha hasta bir toplum haline getirdikleri kesin ortada. Daha fazla bu ilaç konusunu uzatmak istemiyorum konu net ve açık. Bu konu uzmanları tarafından bir masaya yatırılıp uzun uzun ameliyata muhtaç. 

04 Ekim 2020 Pazar
KARABAĞ NEDEN ÖNEMLİ?

Karabağ meselesi uzun yıllardır süre gelen bir mesele. Azerbaycan’ın Rusya’dan ayrılmasının ardından patlak veren bu Karabağ meselesi aynı Filistin meselesi gibi bir hal almaya başladı. Filistin’in 1967 öncesi topraklarını tüm dünya kabul ediyor ama ne hikmetse çözülemiyor. Nedeni nedir?

11 Eylül 2020 Cuma
ZENGİNLİK Mİ DEDİNİZ?

Hadi ordan diyeceksiniz belki bana ama!  Asıl zenginlik aile olabilmek. Sağlık ve mutluluk içinde kuru bir soğanda olsa bölüşebilmek. Çocuklarınla koklaşmak.

07 Eylül 2020 Pazartesi
ŞEYTAN MI? ŞIH MI?

    Son günlerde milletin ayaklarının dibine serilen sefil meczubu, Uşşaki Tarikatının su katılmamış kaşarı 58 yaşındaki Fatih Nurullah olarak tanınan Eyyüp Fatih Şağban 12 yaşındaki bir kıza istismardan tutuklandı.

05 Ağustos 2020 Çarşamba
VAY BE! ADAM YAZMIŞ

Yazar dediğin, “Vay be! Adam yazmış” demeli okuyucu. Topluma hitap etmeli. Toplumu kucaklamalı. Tarafsız olmalı. 

30 Temmuz 2020 Perşembe
TARABYA'DAKİ EV

Ev diyemeyeceğim, villa mı saray yavrusu mu desem daha iyi anlatılır tam bilemiyorum, varaklar, aynalar, pırıltılar... 

21 Temmuz 2020 Salı
İNSAN VE BİR NEFES MUTLULUK

Bir insan mutlu olabilmesi İçin nefes almasi yeterli…Gôkyüzûnû gôrebiliyorsan, ellerinle tutabiliyorsan, aslında dünyanın en şanslı insanısın demektir…