PINAR HOLT

pinarholt75@gmail.com
17 Temmuz 2020 Cuma
KİŞİSEL GELİŞİMDE KİLOMETRE TAŞLARI

 Değerlerli Dostlar, Bugün konumuz kişisel gelişim. Kişisel gelişimin tanımı için; farkındalığımızı, bilgimizi ve becerilerimizi genişleterek ve tüm potansiyelimize ulaşarak, hayatımızda gerçek mutluluğu deneyimleyebilmek diyebiliriz.

09 Haziran 2020 Salı
KARANTİNADA EŞLER ARASI ÇATIŞMALAR

 Korona virüsü hayatın her alanında olduğu gibi, ilişkilerin mekaniği de değiştirdi. Farklı yerlerde yaşayan partnerler, karantina nedeniyle haftalarca birbirlerini göremedikleri için özlem duyarken; uzun yıllardır birlikte yaşayan ya da evli olan çiftler birbirleriyle her zamankinden daha uzun saatler harcamaya başladılar. Bu durum bazı ilişkilerin bağlarını derinleştirirken, bazı ilişkileri ise kopma noktasına getirdi.

01 Haziran 2020 Pazartesi
ZOR GÜNLERİ DUVAR ÖREREK DEĞİL, KÖPRÜ KURARAK ATLATALIM!

 Çevremizle yaşadığımız bütün kavga, tartışma ve sürtüşmeler aramızda yaşadığımız iletişim sorunları sebebiyle ortaya çıkar.

18 Mayıs 2020 Pazartesi
DUYGULARIMIZIN BEDENİMİZE ETKİSİ

Ciddi sağlık problemleri ile boğuşan insanlara 'En büyük arzunuz ne olurdu?' diye sorsak, cevapları büyük bir olasılıkla, eski sağlıklı ve mutlu günlerine geri dönmek istemeleri olurdu

10 Mayıs 2020 Pazar
DİJİTAL MAHREMİYET

Dijital Mahremiyet bana göre; sosyal yaşamda Mahremiyet Bilinci gelişmiş bireyin dijital platformları kullanırken de aynı hassasiyeti gösterebilmesidir.

26 Nisan 2020 Pazar
 KARANTİNA GÜNLERİNDE TEKNOLOJİ KULLANIMI

‘Her imtihan başka bir imkanı doğurur’  Değerli Dostlar, Korona virüsü salgınıyla tüm dünyada ‘Evde kal’ çağrılarının hızla artması sonucu bir çoğumuz, iş, alışveriş, eğitim ve hatta sosyalleşme ihtiyaçlarımızı, internet ve sosyal medya üzerinden yapmaya başladık

18 Nisan 2020 Cumartesi
BAHAR ZOR GEÇTİ AMA YAZ KAPIDA!

 Doğadaki tüm canlıların bedenlerinin derinliklerinde biyolojik bir saat saklıdır. Bir çoğumuz günlük akışı ve buna ayak uyduran beden ritimlerimizin farkındayızdır.

06 Nisan 2020 Pazartesi
VİRÜSLER POZİTİF İNSANLARI SEVMEZLER!

Bu yazımda sizlerle bir süredir bütün dünyanın savaş verdiği virus konusunun bir çoğumuz üzerinde yarattığı olumsuz duygular ve bunların davranışlarımıza yansımasıyla ilgili deneyimlediklerimden bahsetmek istiyorum