PINAR HOLT

pinarholt75@gmail.com
16 Şubat 2022 Çarşamba
DOĞUM SANCISI

‘Yaşadığımız bu günler yaşayacağımız daha güzel günlerin doğum sancısı’

19 Kasım 2021 Cuma
UNUTMA! SEN YÜRÜYEN BİR EVRENSİN!

Sevdiklerimin başarılarıyla gururlanmak muhteşem bir his, bunda bir sıkıntı yok ama konu kendi başarılarıma, yaptığım olumlu şeylere gelince durum değişiyor.

22 Eylül 2021 Çarşamba
TİTREŞİMİNİZİ YÜKSELTMENİN 12 YOLU

Hadi şimdi kapa gözlerini ve kendini dinle. Şu an nasıl titreşiyorsun? Dünya nasıl titreşiyor? Eğer düşük frekansta titreştiğinizi düşünüyorsanız, sizinle titreşiminizi yükseltmeye yardımcı olacak yollar paylaşacağım

11 Ağustos 2021 Çarşamba
HAYALLERİNİZİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN ALTIN KURAL!

Mickey Fare, Mini Fare ya da Donald Duck, Külkedisi, Pamukprenses gibi çizgi film kahramanlarını hatırlarsınız. Çocukluğumuzdan kalma Disney karakterleridir. Bu karakterlerin yaratıcısı Walter Disney’in biyografisini okuduğumda, bu başarı öyküsünün hepimize bir ders niteliğinde olabileceğini düşünerek sizlerle de paylaşmak istedim.

26 Haziran 2021 Cumartesi
SOSYAL HAYATA DÖNMENİN 7 YOLU

Sosyal çevremizle iletişim halinde olmamız bizim en temel ihtiyacımız. Ancak corona sebebiyle aylardır evlerimizde, sevdiklerimizden ve sosyal hayattan uzak kaldık. Peki şimdi sosyal yaşama nasıl adapte olacağız? 

15 Şubat 2021 Pazartesi
NE EKERSENİZ ONU BİÇERSİNİZ

‘Bir annenin en büyük hazinesi kızı ise, bir kızın da parlayan yıldızı annesidir’ diye bir söz duymuştum bir yerlerde. Gerçekten de, bir kız çocuğu için rol modeli, ilk arkadaşı annesidir.

19 Aralık 2020 Cumartesi
REHİNECİ

Sizlerle bugün paylaşacağım aile hikayemizi bir süre önce teyzemden dinlemiştim. Ailece hikaye anlatmayı severiz. Biz çocukken rahmetli annanem dört torununu da eteğinin etrafına toplar, kendi yaşamı ve ailesi ile ilgili bir sürü hikayeler anlatırdı.

28 Ekim 2020 Çarşamba
'BEN' KALARAK 'BİZ' OLABİLMEK. İŞTE BÜTÜN MESELE BU!

Kadın erkek ilişkileri aynı bir terazi gibidir. Kantarın bir tarafında kendi benliğimizi kaybetmeden, diğer tarafında ‘biz’ olarak dengede kalabilmektir.

30 Eylül 2020 Çarşamba
İMKANSIZ DEME!

Değerli Dostlar, Bu ay ki yazıma Audrey Hepburn’ün çok sevdiğim bir sözü ile başlamak istedim. ‘İmkansız deme o kelimenin içinde bile imkan vardır.’

27 Ağustos 2020 Perşembe
BUGÜNÜ DAHA NASIL GÜZEL YAŞAYABİLİRİM?

Son zamanlarda ‘Canım hiç bir şey yapmak istemiyor. Hiç bir konuda heyecan hissetmiyorum. Hiç bir şey umrumda değil!’ gibi söylemler benim kulağıma çok fazla gelmeye başladı. Bunun üzerine, bu köşe yazımda motivasyonu yüksek, canlı bir hayat oluşturabilmek için neler yapabiliriz konusunda bilgi ve deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim.