HEYY BATI, HEYY NATO…


Korkaksınız,
Neden mi?


Ukraynalılar çaresizlik içinde Batı'dan hava sahalarını korumalarını istiyor. Ukrayna’nın doğusunda ve Donbas’ta Uçuşa yasak bölge istiyor. Fakat siz bunun Üçüncü Dünya Savaşı'nı tetikleyebileceğinden söz ediyorsunuz  ve alternatif bile sunmuyorsunuz.


En azından Ukrayna’nın doğusuna bu hava savunma sistemlerini kurabilirsiniz. Böylelikle Ukrayna'nın doğusunu koruyabilir. Dolayısıyla kadınlar ve çocuklar sınırlara rahatlıkla gelebilir.


Bu gün İngiltere Başbakanı Boris Johnson Polonya’ya gidiyor ama Kiev'e, Lviv'e gidemiyor çünkü korkuyor. 


İkiyüzlüsünüz, 
Neden mi?


Daha fazla yaptırımdan söz ediyorsunuz ama Roman Abramoviç'e yaptırım uygulamıyorsunuz. Çünkü Rus gazına mecbursun. Kendisi Londra'da. Çocukları bombardıman altında değil, onlarda Londra'da. Putin'in çocukları Hollanda'da, Almanya'da. 


Ama Türkiye’ye gelince NATO ülkesi olmasına rağmen F35’leri ve Hava Savunma sistemlerini vermiyorsunuz. Rusya’dan alınca da Yaptırım uyguluyorsunuz. 


Irak’ta Kürdistan’ı kurmak için yıllarca Irak’ın Kuzeyini uçuşa kapattınız. Çünkü bu ülke müslümandı ve size göre bölünmesinde hiç bir sakınca yoktu. 


Ahlaksızsınız, 
Neden mi?


Çünkü Petrolü, Gazı ve değerli olan her şeyi doğudan çıkarıyorsunuz ve bu yüzden zenginsiniz değil mi?


Ama ölen hep Ortadoğulu insanlar sırtına basıp geçtiğiniz hep müslümanlar. Afganistan’da, Suriye’de ölen çocukların, sarı saçlı - mavi gözlü çocuklardan farkı ne? Batı için köpek ölüsünden bir farkı var mı?
Evet çocuklar ölmesin hiç bir yerde ölmesin. Saç ve göz renklerine göre ayrım yapılmasın. 


Amerika’da, Rusya’da Çin’de Ve İsrail’de bile Nükleer Bombalar var ama bir müslüman ülke olan Türkiye’de ve İran’da yok. 


Adaletsizsiniz,
Neden mi?


Birleşmiş Milletlerde, 4 Hristiyan ve 1 Budist Çin dışında başka dine mensup kimsenin veto hakkı yok. Dünya’nın ikinci büyük dini müslümanların ses çıkartma hakkı ve veto hakkı hiç yok. 


Şimdi Osmanlı’yı yıkan zihniyetlere soruyorum?


Toplam 60 devlet var o topraklarda şimdi. Yani Eski Osmanlı’nın topraklarında. Hepsinin kafasını doldurup özgürlük vaad eden İngilizlere şimdi hepsi köle durumunda yaşıyor. 


Çok mu özgürsünüz şimdi?


Hey Irak, hey Suriye, hey Filistin, Hey Yemen, Hey Libya, Hey Mısır, Hey Kırım…


Batı’nın vaadlerine kanıp Bir Cihan İmparatorluğunu yok ettiniz. Şimdi başınız  beladan kurtuluyor mu? İyimisiniz? 


İngiliz köleleri sizi sizi…


İşte batı bu…


Aynı Mehmet Akif’in dediği gibi sizin “Medeniyet dediğiniz şey, tek dişi kalmış Canavar”


Bize layık olanı da zaten budur merak etmeyin. Kim neyi istiyorsa öyle de yönetilmeyi hak ediyor gerçekten. 
Bankalarımızı, fabrikalarımızı batının yeşil sermayesine satmaya devam edelim. Gençlerin ahlaklarını bozmaya devam edelim  ve dinimizinden uzaklaştıkça uzaklaşalım. Nede güzel oluyor değil mi?


Batının köleleri siziiii…


Vee 


Koskoca dediğimiz batı bir Rusya etmiyor.


Hoşçakalın yeni yazılarda tekrar görüşmek dileğiyle.

 

Yorumlar