O KOBANİYİ !

İstiklal caddesini kana bulayan o PKK/PYD/YPG terör örgütü üyesi şahsın ülkemize nasıl gelip geçtiğini ve Afrin üzerinden Türkiye’ye girdiğini biliyoruz değil mi?


Biliyoruz …
biliyoruz diyorsanız
O zaman gereğini yapın.


Kobani’den terörist yetiştirip bize gönderen kimse artık, Ama Amerikalısı, Rus’u Arabı, Kürdü, Acemi kimse? Bulup oraları yakıp yerle bir etmezseniz, dur sorumluları yakalayalım bulalım cezasını verelim falan felan diyenleri hele hiç duymak istemiyorum. Hiç bir söylemi asla kabul etmiyorum. Artık oraları yakıp yıkma zamanıdır.


Yahu


Sen koskoca Türkiye’sin!


Burnunun dibindeki sınırlardan sızıp seni hala Türkiye’nin göbeğinde (İstiklal Caddesinde) vuran o teröristlere ağır bir cevap gerekmez mi?


Söz söyleme zamanı bitmiştir.
Ne dilimizde söz kaldı, nede yüreğimizde sabır.


85 milyon insanımızın büyük çoğunluğu aman sabır, aman birlik beraberlik mesajları verelim nakaratlarını dinlemiyor, beklemiyor artık. Eylem gerekli.


O Kabaniyi teröristlerin başına yıkmanızı,
O Kobaniyi yerle bir etmenizi,
O Kobaniyi içindeki sünnetsizleriyle birlikte o topraklara geri gelmemek üzere gömmenizi bekliyor.
O Kobaniyi de içindeki sözde terör elebaşlarınıda Kobani de ki en büyük mezarı kazıp gömenizi bekliyor.


Kobani dediğin yer ne kadar? Yüzölçümü ne Allah aşkına…


Sarı-Kırmızı-Yeşil paçavralarına sarıp onları eşek cennetine göndermezseniz bilin yolun sonuna geldiniz demektir.


Artık terörü lanetliyorum, kınıyorum, tekrarlanmamasını temenni ediyorum gibi sözleri kabul etmiyorum. Gebertin bu şerefsiz zalimleri. Arkasındaki destekçileriyle birlikte o topraklara gömün.


Hele heleki yok insan hakları, yok medeniyet zırvalarıyla içeride onları beslemeyin.


“Ansızın gelebiliriz” diyenleri görmek istiyoruz. Arkasında hangi ülke olursa olsun meşru zemin oluşmuştur. Hainleri mezara gömme zamanıdır. Koskoca Osmanlı mirası ülkemizin haline bakar mısınız, Amerikalı icazet versinde oralara bir gidelim diyen mantığı düşünemiyorum.


İstiklal mücadelemizin ismini taşıdığı için de bu isme biz ayrı bir önem veriyoruz. Yapılan saldırı istiklalimize, birliğimize, beraberliğimizedir.


Kalleşçedir.


İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamayı lanetliyorum. Bu terörist saldırı, birçok insanın ölmesine ve yaralanmasına sebep olmuş, maddi hasar meydana gelmiş ve yaratmıştır. Şahsım ve toplumum adına, bu saldırıdan etkilenen herkesle dayanışma içerisinde olduğumuzu belirtmek istiyorum. Ailelerine başsağlığı diliyor, onların ruhları ve yaralı olanların bir an önce iyileşmesi için Allah’a hep birlikte dua ediyoruz. Herkesin barış, huzur ve güvenli bir yaşam sürdürebilmesi için Allah'tan Türkiye'ye, Orta Doğu'ya ve tüm dünyaya huzur ve barış ihsan etmesini, bu tür eylemlerin bir daha tekrarlanmamasını temenni ediyorum


Devletimize güveniyorum, ancak bu sefer söz duymak yerine karşılık bekliyoruz.
"Terör bir insanlık suçudur. Bu olayları yapanların ve iştirakçilerin en kısa zamanda cezalarının verileceğinden şüphemiz yoktur. Devletimiz her zaman güçlüdür. Bu gibi olaylara meydan vermeyecektir."

Yorumlar