SAMET KURT

samet_kurt77@hotmail.com
25 Temmuz 2022 Pazartesi
SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİN TANIMI VE KAVRAMI

    Mevcut kaynakların tükenmeden devamı ve gelecek nesillerin gereksinimlerini tehlikeye atmadan verimli kullanılması ve günümüz ihtiyaçlarının karşılanıp, ekonomik, çevresel ve sosyal büyümenin gelecek kuşaklara verimli bir şekilde aktarılmasının sürdürülmesidir.

06 Nisan 2021 Salı
( SLCP) SOSYAL UYUM PROGRAMI NEDİR?

 Tekstil - hazır giyim - ayakkabı sektörlerinde sosyal denetimlerin tek bir çatı altında toplanması amacıyla başlatılan SLCP (Social & Labor Convergence Program / Sosyal Uyum Programı)

05 Aralık 2020 Cumartesi
FİRE ATIKLARINDAN ÇEVRECİ KUMAŞ

Elyaf ve plastik atıklarının geri dönüşümüyle elde edilen recycled kumaş üretimi yapan tesis sayısı her geçen gün artıyor. Recycled kumaş üretimi yapan tesis, Antalya 3. Organize Sanayi Bölgesi’nde üretime başladı.

24 Kasım 2020 Salı
SUÇA SÜRÜKLENEN ÇOCUKLAR VE ÇOCUK İŞÇİLER

Suç davranışının bir çocuk tarafından gerçekleştirilmesi oldukça kaygı vericidir ve bununla mücadele etmek tüm toplumların öncelikli hedeflerinden biri olmalıdır. Çocuklar kendileri isteyerek değil, çeşitli nedenlerle suça sürüklenmektedir.

12 Haziran 2020 Cuma
CANER ÇALIŞIR…

“DJ'lik yapan 31 yaşındaki sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, bu sabaha karşı geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat etti. 

02 Haziran 2020 Salı
SOSYAL UYGUNLUK VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK NEDİR?

Son yıllarda “sosyal sorumluluk” – “işyerinde adil muamele, eşit ücret, işyerinde ayrımcılık” kavramları neredeyse her yerde karşımıza çıkıyor

24 Mayıs 2020 Pazar
BAYRAM’IN BUGÜNKÜ ADI: KORONOO

Kurulan hayaller bile yarım kalmadı mı? Aylar öncesi planlanan bayram tatilleri, sevdiklerimize kavuşmak için kurulan hayaller bile.

23 Mayıs 2020 Cumartesi
YARA BANDI

Yara izleri iyidir aslına bakılırsa. Size tam tersini inandırmak isteyenlerin aksine, savaştım ve hayatta kaldım demektir. Yara izlerimin yara bandı ol sevdiğim.

14 Mayıs 2020 Perşembe
 DUJAKABİN SANATÇISI

Beden temizliği belki de ruh’un arınması işlemini gerçekleştirdiğimiz esnada çoğumuzu ‘Sanatçı’ benim için bu kavram oldukça önemli gerçi ama, hissetmez miyiz? Sesim iyiymiş yhaaa! diye.