Psikolog -Terapist BÜŞRA YURTSEVER

psk.busra.yurtsever@gmail.com
24 Mayıs 2020 Pazar
SEVİNÇ (BAYRAM ) KANDİLİ İLE MÜJDELENEN CAN'ların BAYRAMI DAİMİ OLSUN

Ondan gelenlere ve gönderilenlere riayet ederek  Ramazını Şerifte hareket eden akıl, kalp, beden ve nefis'ler için muhakkak kutlu ve mübarek olmuştur zaten. Her şeyin en iyisini Allah bilir

11 Mayıs 2020 Pazartesi
ZAMAN TÜNELİNDE '' İŞLENEN -VAKİT '' İNSAN

Mutluluklarımızın içinde devinen hâllerimiz olmalı, Havf ve Reca arasındaki ilahi kudreti müşahede edebilmek için. Hüzün kokmalı kulun rüyaları ,hakikat şarabının lezzetini tadan gönüllerin ağzıyla konuşan g'Özler olabilmek için !

05 Mayıs 2020 Salı
KORONA’DA DÜNYA KOZASINDA

Dünya olarak ,gözle göremediğimiz bir mikrop sebebiyle insan denen varlık karantinaya alındı

03 Mayıs 2020 Pazar
SAHTE SEVGİ & GERÇEK SEVGİ / İLİŞKİLER

Sevginizi Es-Sabûr incisiyle işlemezseniz, ‘’Sevgi’’ diye adlandırdığınız her ne ve kim var ise bütün iplerini Dünya eline vermiş olursunuz.

24 Nisan 2020 Cuma
 SABIR PSİKOLOJİSİ KARŞISINDA NEFİSLERİN (Benliklerin) DAVRANIŞLARI

 ‘’ Nefsin elinde muazzam bir Sabır kuvveti vardır. Şu ân’a kafi gelir. İnsan ruhundaki sabır kuvveti, şu an verilen her türlü derde, acıya, kedere, sıkıntıya, üzüntüye dayanmaya yeterlidir. ’’

23 Nisan 2020 Perşembe
YABANCILAŞMANIN İÇ ÇIĞLIĞI

 Çağdaş insan uzun zamandır ve sonu kestirilmeyen bir yabancılaşma içindedir. Hepimiz az yada çok bu sorunu yaşıyoruz. Kelime anlamıyla yabancılaşma ‘’kendini yabancı kılma ‘’ anlamına gelmektedir. Peki neye yabancı kalıyoruz bunun üzerine düşünmemiz gerekiyor.