CEM AKÇAY

cemakcay0@gmail.com
25 Mart 2021 Perşembe
“EĞİTMEK” ve “İSTİHDAM”

Organları veya vücutlarının, bir kısmı iş göremez halde olanlarla, zihinsel açıdan yetersizlik ve dengesizlik gösteren kişi/kişilere, engelli diyoruz. 

17 Mart 2021 Çarşamba
KÖYLÜ NEDEN ÜRETMİYOR?

Ülkemiz, 24 Ocak kararlarıyla karma ekonomiden liberal ekonomiye geçti.  Keyfinden mi geçti hiç sanmıyorum. 

14 Mart 2021 Pazar
ÇANAKKALE'DEN İSTİKLAL MARŞINA

İstiklal Marşı ve Çanakkale Şehitleri şiiri normal olarak insan eliyle yazılamaz, bunlar başka kuvvetlerin ve gizli bir ilhamın vasıtasıyla Mehmet Akif’e yazdırılmıştır, ben yüzden fazla ülkenin Bağımsızlık Marşını inceledim, güfte ve bestesini araştırdım, hiç birini Türkiye’nin İstiklal Marşı kadar etkili görmedim

25 Eylül 2020 Cuma
GEMLİK GÜBRE A.Ş.’DEN İDDALARINA YANIT!

Değerli okuyucular önceki köşemde sizlere İznik Gölü’nün bir takım problemlerinden bahsetmiş,ü konu ile ilgili gözlerin çevrili olduğu Cargill Fabrikasının iddialara verdiği cevapları yayınlamıştım. Bir fabrikada daha var ki iddialar baya konuşulmuştu. Fabrika yetkilileri ile görüşerek bu iddialara sizler için yanıt aradım.

20 Eylül 2020 Pazar
İZNİK GÖLÜ'NÜ CARGİL Mİ KURUTUYOR?

İznik Gölü’nü Cargill mi kurutuyor? İşte size cevabı…. Değerli okuyucular, kısa bir aradan sonra kaldığımız yerden yeniden devam ediyoruz. Son dönemler de yaşadığım ilçe de büyük bir sorun ve tehdit ile karşı karşıyayız. Malumunuz üzere yaşadığım ilçe de İznik Gölü suları inanılmaz derece de çekildi. Sebebi her ne kadar kurak geçen mevsimlerde olsa, sebebini somut bir şeylere bağlamaktan kendimizi alıkoyamıyoruz.

21 Haziran 2020 Pazar
CAN DAMARIMIZ TARIMI UNUTTUK

Bir ülke toprağıyla, toprağının ona verdikleriyle gurur duymalı bunların kıymetini bilmeli. 

18 Haziran 2020 Perşembe
DAHA KAÇ KEZ UYARACAĞIZ SİZİ?

Bizler Karayolları ile büyüdük. Türkiye’deki birçok otoyol, otoban o kuruluşun eseridir. 

17 Nisan 2020 Cuma
ŞİMDİ HALKIN YANINDA DEĞİLSENİZ NE ZAMAN OLACAKSINZ?

Şu sıralar en fazla gündemde olan üç kurum var şüphesiz. Biri bankalar, diğeri GSM şirketleri ve sonuncusu ise süper marketler. Her üçünün  de vatandaşın sırtından kazandığı paranın haddi hesabı yok. Peki bu kazanmanın karşılığını vatandaşa yeterince verebiliyorlar mı?

05 Nisan 2020 Pazar
SİZ KİMSİNİZ ? BİZ KİMİZ?

  Sahi siz kimsiniz? Yada biz kimiz? Nasıl bölündük böyle?Ne olduğu belirsiz bir salgın bizi parçaladı mı? Bizi bu hale ne getirdi?

03 Nisan 2020 Cuma
MERHABA

  Yerel ve ulusal anlamda bir çok dalda haber akışını sizinle paylaşan Trhaberler.com yöneticilerine, sizlere buradan köşe yazılarımı paylaşma fırsatlarını verdikleri için öncelikle teşekkür ediyorum.