Merhaba Trhaberler.com, merhaba değerli okuyucularım...

  Yerel ve ulusal anlamda bir çok dalda haber akışını sizinle paylaşan Trhaberler.com yöneticilerine, sizlere buradan köşe yazılarımı paylaşma fırsatlarını verdikleri için öncelikle teşekkür ediyorum.

  ***

Değerli okuyucularım, Bursa’nın şirin bir ilçesinde ikamet ediyorum. Çekirdekten yetişme profesyonel gazeteciliğe uzanan hayat serüvenim de 4 yıldır olduğu gibi halkın içinden sesleri, gerçek sorunları, istekleri ve talepleri bu satırlarda okuyucular ile buluşturmaya devam edeceğim.

  ***

Öncelikle geçirdiğimiz bu zor dönemde Allah yardımcımız olsun. Zor günler geçiriyoruz. Ama burada ki ilk köşe yazımda olumsuz şeylerden bahsetmek istemiyorum. Sizler zaten her şeyi biliyor ve gözlemliyorsunuz.

Covid – 19 virüsünde yapacağımız tek şey devletimize güvenmek. Alınan kararlar, alınan önlemler kiminin hoşuna gitmese de bu süreçte yapabilecek çok fazla alternatif maalesef bulunmuyor. Mecbur kalmadıkça evden lütfen çıkmayın. Zaten önümüz de ki günler de de bu konuyu ele alacağız...

  Burada ki ilk köşem de dediğim gibi bir çok konuyu  affınıza sığınarak es geçiyorum. Sizlerin görüşleri ve düşünceleri benim için çok önemli. İçinizden bir gazeteci kardeşiniz olarak bana bu kıymetli görüşlerinizi sorularınızı ve merak ettikleriniz lütfen cemakcay0@gmail.com adresinden bana mail atarak ulaştırın. Bir sonraki köşe konu başlıklarım ise merak edenler için şöyle olacak;

Devletin yapması gerekenler.

Hükümet yetkililerinin covıd-19 virüsüne tedbirleri.

Küçük esnafların sorunları.

Evde kal çağrısına uymamak zorunda kalan insanların içinde bulunduğu durum.

Öğrenciler.

Bizleri ne bekliyor?

Devlet yardımlarından yaralanacaklar kimler?

Gibi başlıklarda bir sonraki köşe yazımda görüşmek dileği ile sağlıklı kalın...

#hayatevesığar

 

Yorumlar