ALİ ÖZEV

aozev01@gmail.com
02 Nisan 2020 Perşembe
KIRMIZI GÜNLERE DOĞRU

Bir film düştü önüme o günlerde. "Yaşamak Güzel Şey". Öleceğini bilen bir adamın hikayesi. Kapının önüne konan kırmızı ayakkabılar ile bitiyordu film. Hemen gittim kendime bir çift kırmızı ayakkabı aldım.

26 Mart 2020 Perşembe
YEMEK SEPETİ

Döner yapmıyorlar artık, eve servis yüzünden işler azalmış. Ev hapsi bitince ilk iş dönerciye gitmek olacak. Şimdi bir Adana kebap olsaydı. Yeni geldim Adana' dan ama özledim.

24 Mart 2020 Salı
GÜNLÜK

Şimdilik bu kadar, yarın yine görüşürüz. İyi ki sen varsın. Ne diyorum ben ya, kafayı sıyırdım galiba. Normal mi bunlar? Hayattan bir kesit mi? Sizin durumda aynı mı?

19 Mart 2020 Perşembe
KÜBA' DAN VAR MI BİR HABER?

Aşı için uğraşır Küba. Küba' dan birkaç bilgi işte. Bizde de çalışmalar var tabii. Evden çalışıyoruz şu aralar. Bekliyoruz biri çözüm bulacak mı diye.

18 Mart 2020 Çarşamba
AHIRDA BİR HACI

Umreye gitmiş böyle bir zamanda. Dönmüş evine gidecek, devlet bırakmam diyor. Gece yarısı sokağa atılan çocukların yatağını vermiş devlet. Birini at, diğerini al. Hacılar yatak beğenmiyor. Eşek bağlasan durmaz, ahır burası diye hakaret ediyor.

16 Mart 2020 Pazartesi
NEREDESİN SEN?

Hadi dön artık. Çık, geldim de. Çocuklar gibi sevineyim ben. Geçti de, her şey geride kaldı de, iyiyim ben de. Ah be canım. Neredesin sen?

15 Mart 2020 Pazar
ÇOK YORGUNUM KAPTAN

Uçsuz bucaksız bir deniz. Kara gözükmüyor, liman çok uzak bize. Beni o limana götür kaptan. Çıkmak istiyorum bu hayattan. Çok yorgunum kaptan, çok yorgunum..

11 Mart 2020 Çarşamba
KORUNALIM, KORKMAYALIM

Corona aldı başını gidiyor. Bize gelmedi diyorlar, aman gelmesin. Geldiğinde yapmamız gerekenleri bir de ben sıralayım. Haydi Bismillah..

06 Mart 2020 Cuma
ÇOK İYİ ÇEKTİN O FOTOĞRAFI

Şehit için son görev tamamlanır. Sosyal medyaya konulur yapılan selfie. Amin istenir şehit için. Sonrası... Dönülmeyen bir yola uğurlanır şehit. Unutulur gider. Bir sonraki cenazeye kadar..