Anasayfa /  Foto Galeri

Yağmur Sarnıç Aşık'dan bomba iddia geldi! Aysun Kayacı da...

Emre Aşık'ın boşanmak üzere olduğu eşi Yağmur Sarnıç, canlı yayında yaptığı açıklamada Aşık'ın cinsel yöneliminin farklı olduğunu ve bunu öğrendiğinde üzüntüden 45 kiloya düştüğünü iddia etti.

Yağmur Sarnıç Aşık'dan bomba iddia geldi! Aysun Kayacı da... - Sayfa 1

Emre Aşkın ve Yağmur Sarnıç tartışması büyüyerek devam ediyor.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Emre Aşık’ın cinsel tercihinin farklı olduğunu iddia eden Yağmur Sarnıç, yaptığı açıklamada bu durumu öğrendiğinde 45 kiloya düştüğünü söyledi. Sarnıç "Ben Emre’nin durumunu ilk öğrendiğimde mesaj attım. Keşke ben bunu öğrenmeseydim de ölseydim dedim. 45 kiloya düştüm. İnsanlar beni arayarak neler anlattı..." ifadelerini kullandı.

Yağmur Sarnıç Aşık'dan bomba iddia geldi! Aysun Kayacı da... - Sayfa 2

Hem sosyal medyadan konuşan hem de bir televizyon programında canlı yayına çıkan Sarnıç, çarpıcı açıklamalar yaptı. Bunun üzerine sosyal medya kullanıcıları tarafından konuyla ilgili “Rezillik”, “Bu rezillik artık sınırları aştı” gibi yüzlerce yorum yapıldı.

Yağmur Sarnıç Aşık'dan bomba iddia geldi! Aysun Kayacı da... - Sayfa 3

KUMPASI MAALESEF GÖREMEDİM 
ESKİ futbolcu Emre Aşık ile boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Sarnıç arasında sular durulmuyor. Kendisini cezaevi firarisi Erdi Sungur’la öldürtmek için tetikçi tuttuğunu öne süren Aşık, şikâyetçi olmuştu. Sarnıç ise iddiaları kabul etmemişti. Yaşanan olaylardan sonra basın açıklaması yapan Aşık’ın ardından Sarnıç da sessiz kalmadı. Önce sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yağmur Sarnıç, ardından Uçankuş TV’de yayınlanan “Hayatın İçinden” programına katıldı. Emre Aşık’ın “Evlilik birliği dahilinde gözüken bu evlilik tamamen bir kumpastır. Kumpası maalesef göremedim. Etrafımda uyaranlar, ailem, arkadaşlarımın beni defalarca uyarmasına rağmen onları dinlemedim, hata yaptım” sözleri ön plana çıkmıştı. Instagram hesabından açıklama yapan Yağmur Sarnıç, “İstediğiniz kadar iftira atın umurumda değil. Sırf bazı konuları ayyuka çıkartmayayım diye yapıyorsunuz ama bilenler zaten biliyor. Erdi denilen şahısla birlikte hareket ettiğiniz ortada” dedi.

Yağmur Sarnıç Aşık'dan bomba iddia geldi! Aysun Kayacı da... - Sayfa 4

GERÇEĞİ ÖĞRENİNCE 45 KİLOYA DÜŞTÜM 
Emre Aşık’ın cinsel tercihinin farklı olduğunu iddia eden Yağmur Sarnıç, yaptığı açıklamada bu durumu öğrendiğinde 45 kiloya düştüğünü söyledi. Sarnıç sözlerine şöyle devam etti: “Ben Emre’nin durumunu ilk öğrendiğimde mesaj attım. Keşke ben bunu öğrenmeseydim de ölseydim dedim. 45 kiloya düştüm. İnsanlar beni arayarak neler anlattı...”