Anasayfa /  Foto Galeri

Tülin Şahin'den korkunç iddia: Kızımıza dezenfektan içirmeye çalıştı

Ünlü model Tülin Şahin ile kızının babası iş insanı Pedro de Noronha arasında sular durulmuyor. Geçtiğimiz günlerde kızının babasının kendisini darp ettiğini ileri süren Şahin'in savcılığa sunduğu dosyanın detayları ortaya çıktı.

Tülin Şahin'den korkunç iddia: Kızımıza dezenfektan içirmeye çalıştı - Sayfa 1

Tülin Şahin, eski sevgilisi ve kızının babası Portekizli iş insanı Pedro de Noronha tarafından darp edildiğini ileri sürerek, koruma kararı aldırdı.

Tülin Şahin'den korkunç iddia: Kızımıza dezenfektan içirmeye çalıştı - Sayfa 2

 Karar kapsamında Noronha, kızını üç ay göremeyecek ve Şahin’e yaklaşamayacak. Şahin, savcılığa sunduğu yeni dosyada kızının Noronha tarafından kaçırılarak kendisinden fidye isteneceğini öne sürdü.

Tülin Şahin'den korkunç iddia: Kızımıza dezenfektan içirmeye çalıştı - Sayfa 3

Ayrılık sonrası kızını göremediğini iddia eden Pedro de Noronha, mahkemeye başvurarak hak talebi istedi. Ünlü model, yaşanan bu gelişmelerin ardından kızı ile kendisinin psikolojik ve fiziki şiddete maruz kaldığını açıklayarak Pedro de Noronha hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Tülin Şahin'den korkunç iddia: Kızımıza dezenfektan içirmeye çalıştı - Sayfa 4

"3 MİLYON EURO BORCU VAR"

Tülin Şahin, savcılığa sunduğu son dosyada ise kan donduran ifadelere yer verdi. Şahin, 3 milyon euro borcu olan Noronha’nın kızlarını kaçırarak kendisinden fidye talebinde bulunmak isteyeceğini iddia etti: “Siena’yı odasında uyuturken benim duymadığımı düşünüyordu."