Anasayfa /  Politika

Erdoğan ile görüşmesinin ardından Özel'den ilk açıklama

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı kritik görüşmenin ardından gazeteci İsmail Saymaz'a konuştu. CHP lideri Özel, görüşmeye dair, "Olumlu bir atmosferde gerçekleşti. Olumlu sonuçlar doğuracağına dair iyimserim. Önümüzdeki günlerde gelişmeleri takip edeceğim. Müzakere ve mücadeleyi birlikte yürüteceğiz" dedi.

Abone ol
Abone ol 02 Mayıs 2024 19:24

Erdoğan ile görüşmesinin ardından Özel'den ilk açıklama

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı kritik görüşmenin ardından gazeteci İsmail Saymaz'a konuştu. CHP lideri Özel, görüşmeye dair, "Olumlu bir atmosferde gerçekleşti. Olumlu sonuçlar doğuracağına dair iyimserim. Önümüzdeki günlerde gelişmeleri takip edeceğim. Müzakere ve mücadeleyi birlikte yürüteceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Ak Parti Genel Merkezi'nde bugün görüştü. Basına kapalı yapılan görüşme, 1 saat 35 dakika sürdü.

CHP lideri Özgür Özel, "Olumlu bir atmosferde gerçekleşti. Olumlu sonuçlar doğuracağına dair iyimserim. Önümüzdeki günlerde gelişmeleri takip edeceğim. Müzakere ve mücadeleyi birlikte yürüteceğiz" dedi.

Oturma düzeni de gündeme geldi
SÖZCÜ'nün CHP kaynaklarında edindiği bilgiye göre, görüşmede oturma düzeni de gündeme geldi. Özel, oturma düzenini doğru bulmadığını söyledi.

Erdoğan'dan iade-i ziyaret mesajı
Erdoğan'ın  Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'a, "En kısa sürede CHP Genel Merkezi'ne 'iade-i ziyarette bulunalım" dediği öğrenildi. Özel’in de bunun üzerine, Cumhuriyet Halk Partisi’ne yapılacak ziyaretten memnuniyet duyacaklarını kaydettiği belirtildi.

Kaynaklar, Özel’in randevunun Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi’nde verilmiş olmasından memnuniyet duyduğunu ilettiğini, aktardı.

Mesir macunu hediye etti
Özel, Erdoğan'a Paşabahçe'nin "Gururla" serisinden "Cumhuriyet Ateşi" isimli objeyi hediye etti. "Cumhuriyet Ateşi", Mustafa Kemal Atatürk'ün genç Cumhuriyet’in Avrupa’ya gönderdiği öğrencilerden Sadi Irmak'a hitaben söylediği “Sizi birer kıvılcım olarak gönderiyoruz, gür alevler halinde geri dönmelisiniz” sözünden ilhamla oluşturulmuş bir eser olarak biliniyor.

Özel, ayrıca yanında Manisa’da düzenlenen Uluslararası Mesir Macunu Festivali’nden getirdiği mesir macununu da hediye etti.

 

Yorumlar