Anasayfa /  Teknoloji

Xiaomi yeni telefonu MIUI 11 ile geliyor !

Teknoloji devlerinden Xiaomi, yeni cihazı Xiaomi MIUI 11'için çalışmalara başladı.

Abone ol
Abone ol 11 Ocak 2019 15:55

Xiaomi’nin Ürün Planlama Departmanı Başkanı Liu Ming, Xiaomi’nin merakla beklenen yeni arayüzü ile ilgili müjdeli haberi sonunda verdi. Liu Ming yapmış olduğu açıklamayla, Xiaomi MIUI 11 için çalışmalara başladıklarını duyurdu. İşte detaylar! 

Xiaomi MIUI 11 yakında geliyor!

Xiaomi MIUI 10 arayüzü ile birlikte kullanıcıların beğenisini kazanan teknoloji devi, yeni arayüzü için çalışmalara başladığını resmi olarak duyurdu.

Liu Ming tarafınca yapılan çarpıcı açıklamalara göre, Xiaomi yeniden benzersiz bir arayüz üzerinde çalıştığını belirtti.

Henüz, söz konusu yeni arayüz ile kullanıcılara sunulacak olan özellikler ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak, Xiaomi’nin düzenlemiş olduğu yıllık toplantıda yeni arayüz ile ilgili bazı önemli verileri paylaşan Liu Ming, MIUI 11‘in mevcut arayüzden daha akıllı olacağını belirtti. 

Yeni arayüz ile birlikte, Xiaomi MIUI 10‘da olduğu gibi gelişmiş yapay zeka özelliklere yer verecek olan teknoloji devi, bu bakımdan da yeniden eşsiz bir arayüz deneyimi sunmayı hedefliyor.

Liu Ming ayrıca yapmış olduğu açıklamada, Xiaomi MIUI 11‘in kullanıcı arayüzünün Xiaomi MIUI 10 ile benzerlik göstereceğini de özellikle belirtti.

 

Ancak, söz konusu yeni arayüz tasarımının asıl odak noktasının ise tüketicilerin gerçek ihtiyaçları olarak açıklandı. Bu nedenden dolayı, kullanıcıların şikayetlerini de göz önünde bulunduran Xiaomi, aslında kullanıcıların ortak isteklerine göre yeni bir arayüz tasarımı hazırlıyor.

Hemen yukarıda belirtiğimiz gibi, söz konusu arayüzün daha çok yapay zekaodaklı olacağı tahmin ediliyor. Bunun haricinde ise MIUI 11′in özellikleri ve çıkış tarihi hakkında henüz resmi bir açıklamanın yapılmadığını da yeniden belirtelim.


Etiketler Xiaomi MIUI 11
Yorumlar