Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor'da Batuhan ve Poyraz birbirine girdi! Acun Ilıcalı'dan sert tepki

Survivor 2021'in 9 Mayıs Pazar akşamı ekrana gelen son bölümüne Batuhan ve Poyraz kavgası damga vurdu. Survivor'da dokunulmazlık oyunu sırasında mavi takımdan Poyraz ile kırmızı takımdan Batuhan arasında gerilim yaşandı. İşte

Survivor'da Batuhan ve Poyraz birbirine girdi! Acun Ilıcalı'dan sert tepki - Sayfa 1

Survivor'ın ekrana gelen son bölümünde yarışmacılar dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Zaman zaman gerginliğin yaşandığı Survivor'da Batuhan ve Poyrazarasında yaşanan tartışma geceye damga vurdu.

Survivor'da Batuhan ve Poyraz birbirine girdi! Acun Ilıcalı'dan sert tepki - Sayfa 2

İlk eleme adayı kırmızı takımdan Batuhan olmuştu. İkinci eleme adayı da mavi takımdan Poyraz oldu. Oyun alanında da gerginlik yaşayan ikili bu kez kozlarını eleme potasında paylaşacak.

Survivor'da Batuhan ve Poyraz birbirine girdi! Acun Ilıcalı'dan sert tepki - Sayfa 3

Poyraz yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Bu karara takım olarak vardık. Karşı taraf bir stratejide bulundu. Bu haftayı güzel bir şekilde atlatacağımıza inanıyorum. Acun Ilıcalı ise yaptığı açıklamada, 'Survivor'daki en ilginç konsey' dedi.

Survivor'da Batuhan ve Poyraz birbirine girdi! Acun Ilıcalı'dan sert tepki - Sayfa 4

OYUN SONRASI GERGİNLİK 
Kırmızı takım dokunulmazlığı kazandıktan sonra Batuhan mavi takıma dönüp 'açken yazın bakalım şimdi' dedi. Poyraz ise mavi takıma laf atıldığı için Batuhan'a 'Dört aylık takım arkadaşları varken potaya girmek kolay. Benim takımıma laf ediyorsun" diyerek tepkisini gösterdi.